Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Банкрутство (87) Перевірки (6)

ЧЕРЧЕЦЬКИЙ БУДИНОК-ІНТЕРНАТ ДЛЯ ГРОМАДЯН ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ

#14160606

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
11.01.2022 3109750 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
40 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Черчецький будинок-інтернат
Хмельницька обл., Кам'янець-Подільський р-н, С. Черче, вул. Ліщука, 90
Учасники:
Мельник Віталій Васильович — Начальник Кам’янець – Подільського районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Гурин Олег Олегович — Провідний інспектор віддіду запобігання надзвичайним ситуаціям Кам'янець-Подільського районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Солтисюк Сергій Васильович — Заступник начальника управління - начальник відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Кам'янець-Подільського районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Порушення:
Не заведено журнал інструктажів з питань цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки.
Не проведено ідентифікацію об'єкту господарської діяльності щодо визначення потенційної небезпеки. (не надано відповідні документи).
Захисна споруда цивільного захисту не утримується належним чином і не приведена до використання за призначенням.
З працівниками не проведено інструктажі і перевірку знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки. (не надано відповідні документи).
Наявні пожежні щити на території об’єкту не укомплектовано згідно норм належності.
Приміщення котельні на твердому паливі не обладнано автоматичною системою пожежогасіння (АСПГ).
Горище утримується не зачиненим. Біля місця розташування виходу на горище не вказано місце зберігання ключа.
Допущено опорядження підлоги (фойє 2-го поверху корпуса №3) стін (2-й поверх корпуса №3, сходова клітина з 1-го на 2-й поверх, перехід з харчоблоку в коридор першого поверху корпуса №3, фойє 1-го поверху корпуса №3) та стелі (фойє 1-го поверху корпуса №3, приміщення харчоблоку, перехід з харчоблоку в коридор 1-го поверху корпуса №3, на другому поверсі сходової клітини біля виходу на горище) матеріалами з невизначеною пожежною небезпекою.
На об’єкті не призначено особу для топлення печей та котлів, яка повинна проходити протипожежний інструктаж.
Не проведено технічне переоснащення наявної системи пожежної сигналізації (не встановлено димові або комбіновані сповіщувачі).
Не усі будівлі та приміщення об’єкту обладнано системою пожежної сигналізації. (будівля майстерні, будівля для сушки одягу).
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснені за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів. (не надано відповідні документи).
Допущено використання світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпака). (приміщення будівель підсобного господарства).
Не усі входи(виходи) корпуса №3 забезпечені освітленням. (евакуаційний вихід з харчоблока).
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання. (не надано відповідні документи). (підсобне господарство).
Керівником не розроблено інструкцію щодо дій персоналу суб’єкта господарювання у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій. (не надано відповідні документи).
Не розроблено інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації (аварії). (не надано відповідні документи).
Керівником об’єкта відповідним наказом не призначено відповідальну особу за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту. (не надано відповідні документи).
Балансоутримувачем не складено план приведення захисної споруди у готовність, який складається завчасно з призначенням відповідальних осіб і затверджується балансоутримувачем.
Світловий покажчик «Вихід» утримується не справним. (2-й поверх біля другого евакуаційного виходу корпуса №3).
На доповнення до схематичного плану евакуації не розроблена інструкція, що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей. (не надано відповідні документи).
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) в будівлях об’єкту не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності. (не надано відповідні документи).
Дверні прорізи горища та електрощитової не обладнано протипожежними дверима з нормованою межею вогнестійкості.
Наявні засоби індивідуального захисту органів дихання після закінчення встановлених термінів не пройшли лабораторні випробування.
Допущено використання та застосування саморобних подовжувачів, які не відповідають вимогам ПУЕ, що пред’являються до переносних електропроводок. (2-й поверх корпуса №3 блок №15).
На об’єкті не призначено відповідальну особу за цивільний захист та техногенну безпеку.
Кабелі системи пожежної сигналізації прокладені незахищено та не забезпечені додатковим захистом. (1-й поверх корпуса №3)
Приміщення об’єкту не в повній мірі забезпечені первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку. (в наявності лише 19 вогнегасників).
Керівником не розроблено графік проведення об’єктових тренувань і навчань з питань цивільного захисту. (не надано відповідні документи під час перевірки).
Територія об’єкту не забезпечена відповідною кількістю пожежних щитів. (Пожежні щити повинні встановлюватись на території об’єкта площею більше 200м2 з розрахунку один щит на 5000м2 захищуваної площі.)
Не для усіх будівель і приміщень складського призначення визначено категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), які не позначено на вхідних дверях до приміщень, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Об’єкт не забезпечено аварійним освітленням евакуювання.
Відгалужувальні та з’єднувальні коробки не закриті кришками з негорючого або важкогорючого матеріалу. (кабінет директора).
Допущено підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи. (цокольний поверх склад №4).
Захисна споруда не забезпечена необхідним майном та засобами на розрахункову чисельність населення, що підлягає укриттю. Не забезпечена лікарськими засобами та медичними виробами згідно додатку 21 цих вимог.
10 посадових осіб не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки. (не надано посвідчення під час перевірки )
Наявна пожежна сигналізація перебуває у несправному стані. (Про що свідчать несправності на приладі приймально-контрольному пожежному.).
Балансоутримувачем не забезпечено ведення документації захисної споруди, у якій відображаються відомості про терміни і результати проведених оглядів, обстежень та випробувань, проведених технічних обслуговувань, поточних та капітальних ремонтів тощо.
Допущено улаштування та експлуатацію пошкодженого пожежного сповіщувача. (1-й поверх 6-й, 5-й, 7-й блок).
Допущено складування горючих матеріалів на відстані менше 1м від електроустаткування. (цокольний поверх склад №5).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
15.02.2021 2532775 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Додержання та виконання вимог законодавства у сферах цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки.
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Пелехацький О А — Директор
Пелехацький О.А. — Директор
Паламар Віталій Петрович — заступник начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Кам'янець-Подільського районного управління Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області
Порушення:
Черчецький будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів не в повній мірі забезпечені первинними засобами пожежогасіння
В ізоляторі на другому поверсі та кабінеті директора відгалужувальні та з’єднувальні коробки не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів
Захисна споруда цивільного захисту утримується не належним чином і не приведена до використання за призначанням.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
23.12.2019 2048505 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
5 порушень
Предмет перевірки: додержання та виконання вимог законодавства у сферах цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Паламар Віталій Петрович — заступник начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Кам'янець-Подільського районного управління Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області
Столярик Максим Володимирович — Провідний інспектор Чемеровецький РС Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області
Порушення:
В ізоляторі на другому поверсі та кабінеті директора відгалужувальні та з’єднувальні коробки не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів
Черчецький будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів не в повній мірі забезпечені первинними засобами пожежогасіння.
Наявні електрощити не оснащені схемами підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апаратів захисту
Допускається використання світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків)( в коридорі на другому поверсі); користування пошкодженою розеткою( в ізоляторі на другому поверсі).
Захисна споруда цивільного захисту утримується не належним чином і не приведена до використання за призначанням.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
10.12.2019 2056186 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Хмельницькій області Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства про працю в частині нарахування і своєчасної виплати заробітної плати та оформлення трудових відносин
Підстави:
За інформацією Держстату, ДФС, Пенсійного фонду України
Учасники:
Марчук Олександр Алімович — Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Хмельницькій області
Порушення:
При звільненні з роботи працівників допускається виплата всіх належних сум заробітної плати пізніше дня звільнення
Допускається виплата працівникам заробітної плати з порушенням законодавче встановлених строків.
Допущення до роботи працівників без повідомлення органів ДФС про прийняття працівників на роботу в установленому порядку
Покарання: відсутні
04.06.2018 1077480 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: відсутній уніфікований акт
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.01.2018 1211249 Управління Держпраці у Хмельницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Письмова заява суб’єкта господарювання до відповідного органу державного нагляду (контролю) про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Пелехацький О А — Директор
Пелехацький О.А — Директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні