Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (8)
Будівництво (7) Перевірки (20)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГКС УА"

#14121018

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
20.06.2022 3006115 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства про захист прав споживачів
Об'єкти:
АЗС і АГЗП ТОВ ГК "Содружество"
Херсонська обл., Білозерський р-н, С. Чорнобаївка, А/​Д М-14, 3 Км+ 700 М
Пансіонат "Содружество"
Херсонська обл., Скадовський р-н, смт. Лазурне, вул. Східна, 1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.08.2021 2898135 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Дотримання законодавства про захист прав споживачів
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Порушення:
Ненадання споживачеві необхідної, доступної, достовірної та своєчасної інформації про продукцію, що забезпечує можливість її свідомого і компетентного вибору до придбання ним товару чи замовлення роботи (послуги)
Відсутність у приміщенні, що призначене для оформлення розміщення споживача, необхудної, доступної, достовірної та своєчасної інформації про готельні послуги
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
05.07.2021 2335812 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
43 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Пансіонат "Содружество" (Херсонська область)
75722, Херсонська обл., Скадовський р-н, смт. Лазурне, вул. Східна, 1
Адміністративна будівля
73003, Херсонська обл., Херсонський р-н, м. Херсон, вул. Михайлівська, 18
Бізнец центр01135, м.Київ, вул. Павлівська, 29
01135, м. Київ, вул. Павлівська, 29
"ГРУПА КОМПАНІЙ "СОДРУЖЕСТВО" (АЗС і АГЗП ТОВ ГК "Содружество") (Херсонська область)
75000, Херсонська обл., Херсонський р-н, С. Чорнобаївка, А/Д М-14, 3 Км+ 700 М
Учасники:
Рула Дмитро Олександрович — провідний фахівець відділу організації профілактичної роботи та цивільного захисту Скадовського районного управління ГУ ДСНС України у Херсонській області
Сікоєв Заур Володимирович — Виконавчий директор
Корнійчук В А — головний інженер
Щербань Аліна Єгорівна — провідний інспектор відділу ВЗНС Шевченківського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Стена Г А — Головний інженер
Демкович Ігор Ігорович — Провідний інспектор ВЗНС ХРУ ГУ ДСНС України у Херсонській області
Корнійчук В.А. — головний інженер
Бунчак Ігор Федотович — начальник БЗК
Стена Г.А. — Головний інженер
Костогриз Максим Валерійович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Херсонського районного управління ГУ ДСНС України у Херсонській області
Порушення:
В віконних отворах сходових кліток будівлі, відсутні фрамуги для димовидалення площею не менше 1,2 м2 (не виконані таким чином, що відчиняються не з рівня сходової площадки) в порушення ДБН В.1.1-7.
Не надані результати іспитів зразків ковроліну прокладеного на шляхах евакуації щодо токсичності продуктів горіння та помірної димоутворювальної здатності та відповідності групам поширення полум’я РП1, РП2.
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів їдальні
Не підтверджено проведення заміру опору ізоляції електромережі та електроустановок і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не встановлено систему раннього виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій та оповіщення населення у разі їх виникнення.
Не забезпечено відповідною формою матросів-рятувальників, плавців-рятувальників
Не всі евакуаційні виходи обладнані світловими покажчиками “ВИХІД” білого кольору на зеленому фоні, підключеними до джерела живлення аварійного (евакуаційного) освітлення відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 “Системи протипожежного захисту”
Не здійснено навчання з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
В приміщенні їдальні (хліборізка) використувується пошкоджена розетка
Не надано підтверджуючих документів щодо виведення сигналу від контрольно-приймального приладу системи автоматичної пожежної сигналізації на пульт цілодобового пожежного спостереження відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Сходові клітки, коридори будівлі, не в повній мірі забезпечені евакуаційним освітленням.
На дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку, після літерного індексу «ПК», відсутній порядковий номер крана.
Допускається часткове облицювання горючим матеріалом (плити ЮСБ), шляхів евакуації в приміщенні приймальні на 8-му поверсі.
Відсутній 10 % резервний запас пожежних сповіщувачів
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів корпусу № 1, № 2, № 3, № 4, № 5, № 6, № 7, № 8, № 9, № 10, № 11,
В приміщенні їдальні з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснено за допомогою скруток
Допускається улаштування та експлуатація тимчасових дільниць електромереж.
Корпуси № 4, № 5, № 6, № 7, № 8, № 9, № 10, № 11 не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Пожежні кран-комплекти знаходяться у не працездатному стані.пожежа
В приміщені їдальні побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
В корпусах № 1, № 2, № 3, № 4, № 5, № 6, № 7, № 8, № 9, № 10, № 11 побутові кондиціонери не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
Біля плавального басейну не встановлено інформаційний щит з матеріалами про запобігання нещасним випадкам на воді, прийоми рятування та надання домедичної допомоги потерпілим, з порадами стосовно порядку купання та відвідування басейну та інформацією про розміри басейну, температуру води та повітря, розклад занять, тренувань, змагань (із зазначенням осіб, які відповідають за безпеку на воді
Не всі двері, що відокремлюють сходові клітини від поверхів обладнані пристроями для самозачинення та ущільнення в притулах, у порушення вимог ДБН В.1.1-7
Не виконано блокування автоматичної пожежної сигналізації з ліфтом, який повинен працювати в режимі «пожежа» (таким чином, щоб на випадок пожежі ліфт опускався на перший поверх, відчинявся та вимикався).
Групові електрощитки на 3,4,5,6,7,8, 9 поверхах не оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами.
Допускається надання в орендне користування приміщень без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб`єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки в установленному законодавством порядку.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Пожежні кран-комплекти не укомплектовані пожежним рукавом однакового з ним діаметром та стволом, а також важелем для полегшення відкривання вентиля, з однотипними елементами з’єднання.
Плавальний басейн не забезпечений: - рятувальними кругами з 15-метровим плавучим лінем — не менше 2 шт.; - санітарною сумкою з медикаментами або аптечкою; - рятувальним поясом (жилетом) – 1 шт. на матроса-рятувальника (плавця-рятувальника); - рятувальними жердинами – не менше 2 шт.; - рятувальним мішком – не менше 2 шт.; - рятувальними ношами – 1 шт.; - мегафоном – 1 шт.;
Коридори всіх поверхів, без природнього освітлення не обладнані системою протидимного захисту, в порушення ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Допускається встановлення електророзеток на горючих основах на 8-му поверсі в приміщенні приймальні.
Не надані акти проведення прихованих робіт на прокладання проводів (кабелів) за підвісними стелями.
Не проведено технічне обслуговування та перевірку на працездатність шляхом пуску води пожежних кран-комплектів.
Пожежні кран – комплекти розміщені у вбудованих шафках не мають отворів для провітрювання і не пристосовані для опломбування їх без розкривання.
Вхід на верхні поверхи з підвального поверху не виконаний через протипожежний тамбур-шлюз 1-го типу з підпором повітря під час пожежі, в порушення ДБН В.1.1-7.
Керівником підприємства не пройдене навчання та перевірка знань з питань пожежної безпеки
Керівником підприємства не проведено навчання з питань цивільного захитсу
Матроси-рятувальники, плавці-рятувальники не пройшли спеціальну підготовку за програмою домедичної підготовки «Медицина невідкладних станів»
Двері складських (підсобних) приміщень, електрощитової, машинного відділення, серверної та дверей, які ведуть на горище не виконані протипожежними 2-го типу з класом вогнестійкості ЕІ-30 відповідно до вимог ДБН В.2.2-9.
Будівлі та споруди не обладнані пристроями від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів
До роботи на автозаправній станціії допускаються особи, які не пройшли навчання за програмою пожежно-технічного мінімуму і мають про це відповідне посвідчення.
Огороджувальні конструкції ліфтової шахти на всіх поверхах, не виконано з нормованим класом вогнестійкості (протипожежними перегородками 1-го типу).
Допускається використання дверей на сходових клітинах на 6, 5, 3 та 1-му поверхах без пристроїв для самозачинення.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
05.07.2021 2227752 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства про захист прав споживачів
Об'єкти:
Пансіонат "Содружество"
Херсонська обл., Скадовський р-н, смт. Лазурне, вул. Східна, 1
АЗС і АГЗП ТОВ ГК "Содружество"
Херсонська обл., Білозерський р-н, С. Чорнобаївка, А/​Д М-14, 3 Км+ 700 М
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.07.2021 2228464 Державний нагляд (контроль) у сфері метрології та метрологічної діяльності Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері метрології та метрологічної діяльності
Об'єкти:
Пансіонат "Содружество"
Херсонська обл., Скадовський р-н, смт. Лазурне, вул. Східна, 1
АЗС
Херсонська обл., Білозерський р-н, С. Чорнобаївка, А/​​Д М-14, 3 Км+ 700 М
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.07.2021 2229478 Державний нагляд (контроль) у сфері попередження та зменшення вживання тютюнових виробів та їх шкідливого впливу на здоров’я населення Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері попередження та зменшення вживання тютюнових виробів та їх шкідливого впливу на здоров’я населення
Об'єкти:
АЗС і АГЗП ТОВ ГК "Содружество"
Херсонська обл., Білозерський р-н, С. Чорнобаївка, А/​​Д М-14, 3 Км+ 700 М
Пансіонат "Содружество"
Херсонська обл., Скадовський р-н, смт. Лазурне, вул. Східна, 1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.06.2020 1935934 Державний нагляд (контроль) у сфері попередження та зменшення вживання тютюнових виробів та їх шкідливого впливу на здоров’я населення Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері попередження та зменшення вживання тютюнових виробів та їх шкідливого впливу на здоров’я населення
Об'єкти:
АЗС і АГЗП ТОВ ГК "Содружество"
Херсонська обл., Білозерський р-н, С. Чорнобаївка, А/​​Д М-14, 3 Км+ 700 М
Пансіонат "Содружество"
Херсонська обл., Скадовський р-н, смт. Лазурне, вул. Східна, 1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.06.2020 1933557 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: Додержання законодавства про захист прав споживачів
Об'єкти:
Пансіонат "Содружество"
Херсонська обл., Скадовський р-н, смт. Лазурне, вул. Східна, 1
АЗС і АГЗП ТОВ ГК "Содружество"
Херсонська обл., Білозерський р-н, С. Чорнобаївка, А/​Д М-14, 3 Км+ 700 М
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.06.2020 1935232 Державний нагляд (контроль) у сфері метрології та метрологічної діяльності Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері метрології та метрологічної діяльності
Об'єкти:
Пансіонат "Содружество"
Херсонська обл., Скадовський р-н, смт. Лазурне, вул. Східна, 1
АЗС
Херсонська обл., Білозерський р-н, С. Чорнобаївка, А/​​Д М-14, 3 Км+ 700 М
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.05.2019 1674695 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Херсонській області Проведено
48 порушень
Предмет перевірки: стан виконання припису про усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, виданого по результатам попередньої перевірки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Стена Григорій Андрійович — головний інженер
Порушення:
Корпус № 9 не обладнани системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Відсутній 10 % резервний запас пожежних сповіщувачів
В корпусі № 8 побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
В корпусі № 4 побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
В приміщені їдальні побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
Керівником підприємства не проведено навчання з питань цивільного захитсу
Приміщення їдальні не в повній мірі забезпечено первинними засобами пожежогасіння
В корпусі № 7 побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
Корпус № 6не обладнани системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів корпусу № 11
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів корпусу № 8
В корпусі № 3 побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
В корпусі № 10 побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів корпусу № 6
В корпусі № 9 побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
На територія об’єкта, а також в будівлях, спорудах, приміщеннях не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір»
Корпус № 8 не обладнани системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів корпусу № 10
В корпусі № 11 побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
В корпусі №1 побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
Приміщення корпусу № 10 не в повній мірі забезпечено первинними засобами пожежогасіння
Приміщення корпусу № 11 не в повній мірі забезпечено первинними засобами пожежогасіння
Корпус № 11 не обладнани системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не заключено договір на аварійно-рятувальне обслуговування
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів корпусу № 7
В корпусі №2 побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
Корпус № 5 не обладнани системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
В приміщенні їдальні (хліборізка) використувується пошкоджена розетка
Керівником підприємства не пройдене навчання та перевірка знань з питань пожежної безпеки
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені інструкції про заходи пожежної безпеки
Корпус № 4 не обладнани системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Корпус № 7 не обладнани системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів корпусу № 5
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів корпусу № 3
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів їдальні
Не заключено договір на технічне обслуговування та моніторинг системи автоматичної системи пожежної сигналізації
В корпусі № 6 побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів корпусу № 4
В приміщенні їдальні електро розетки встановлені на горючій основі
В приміщенні їдальні вимикачі встановлені на горючій основі
Приміщення корпусу № 9 не в повній мірі забезпечено первинними засобами пожежогасіння
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів корпусу № 9
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів корпусу № 2
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів корпусу № 1
Корпус №10 не обладнани системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
В корпусі № 5 побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
Будівлі та споруди не обладнані пристроями від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів
В приміщенні їдальні з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснено за допомогою скруток
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
14.03.2019 1625970 Головне управління Держпраці у Херсонській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Тетюхін Ігор Михайлович — головний інженер бзк тов «гк «содружество»
Бунчак Ігорь Федотович — Начальник БЗК ТОВ «ГК «Содружество»
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.02.2019 1434788 Сфера енергетики Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства та ліцензійних умов у сфері енергетики
Учасники:
Попов Віктор Григорович — генеральний директор
Порушення:
підпункт 19 пункту 2.2 глави 2 Ліцензійних умов у частині подання до НКРЕКП річної фінансової звітності у встановленому законодавством порядку
підпункт 6 пункту 2.2 глави 2 Ліцензійних умов у частині подання письмового повідомлення НКРЕКП про всі зміни даних, зазначених у документах, що мають додаватися до заяви про отримання ліцензії, протягом одного місяця з дня їх настання
пункт 2.1 глави 2 Ліцензійних умов у частині здійснення господарської діяльності з постачання природного газу з дотриманням вимог Правил постачання природного газу, інших нормативно-правових актів та нормативних документів, які регулюють ринок природного газу, а саме постанови НКРЕКП від 11 травня 2017 року № 624 «Про подання суб’єктами господарювання у сферах енергетики та комунальних послуг фінансової звітності до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» у частині подання до НКРЕКП квартальної фінансової звітності до 25 числа місяця, що настає за звітним кварталом
Покарання: відсутні
04.02.2019 1588969 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутня уніфікована форма акту
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.02.2019 1471912 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
72 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Пансіонат "Содружество"
75722, Херсонська обл., Скадовський р-н, смт. Лазурне, вул. Східна, 1
АДМІНІСТРАТИВНА БУДІВЛЯ
73003, Херсонська обл., м. Херсон, вул. Михайлівська, 18
АЗС і АГЗП ТОВ ГК "Содружество"
75000, Херсонська обл., Білозерський р-н, С. Чорнобаївка, А/Д М-14, 3 Км+ 700 М
АДМІНІСТРАТИВНА БУДІВЛЯ
73003, Херсонська обл., м. Херсон, вул. Богородицька, 17
Учасники:
Голяченко Віктор Васильович — Начальник управління з загальних питань
Стена Григорій Андрійович — головний інженер
Дяченко Ігор Миколайович — начальник організаційно-господарського відділу
Порушення:
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів корпусу № 6
Приміщення корпусу № 1 не в повній мірі забезпечено первинними засобами пожежогасіння
Не проведено технічне обслуговування пожежних кран-комплектів шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі.
Корпус № 9 не обладнани системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Допускається куріння на сходових клітинах у будівлі.
В приміщенні їдальні з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснено за допомогою скруток
На дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку, після літерного індексу "ПК", відсутній порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно-рятувального підрозділу.
Приміщення корпусу № 2 не в повній мірі забезпечено первинними засобами пожежогасіння
Корпус № 4 не обладнани системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Допускається утримання дверей евакуаційних виходів на усіх поверхах зачиненими на замки
Приміщення корпусу № 4 не в повній мірі забезпечено первинними засобами пожежогасіння
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів корпусу № 4
Не заключено договір на технічне обслуговування та моніторинг системи автоматичної системи пожежної сигналізації
Приміщення корпусу № 5 не в повній мірі забезпечено первинними засобами пожежогасіння
В приміщенні їдальні (хліборізка) використувується пошкоджена розетка
Приміщення корпусу № 7 не в повній мірі забезпечено первинними засобами пожежогасіння
Корпус № 5 не обладнани системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
В приміщенні їдальні вимикачі встановлені на горючій основі
В корпусі № 8 побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
В корпусі № 6 побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
В корпусі № 5 побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів корпусу № 5
Допускається облицювання стін на шляхах евакуації в тамбурі евауаційного виходу на першому поверсі горючими матеріалами.
Не укомплектовано пожежний кран-комплект на 3-му поверсі пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом.
Корпус № 6не обладнани системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів корпусу № 1
Керівником підприємства не пройдене навчання та перевірка знань з питань пожежної безпеки
Приміщення їдальні не в повній мірі забезпечено первинними засобами пожежогасіння
Корпус №10 не обладнани системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
В корпусі № 3 побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
В корпусі №1 побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
Не виконано блокування автоматичної пожежної сигналізації з ліфтом, який повинен працювати у режимі "пожежа" (таким чином, щоб на випадок пожежі ліфт опускався на перший поверх, відчинявся та вимикався)
На пожежних щитах не в казано порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів
На об’єкті не встановлено відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) протипожежний режим
В корпусі № 10 побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
Допускається утримання вимикачів в приміщенні складських приміщень.
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів корпусу № 10
Приміщення корпусу № 9 не в повній мірі забезпечено первинними засобами пожежогасіння
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів корпусу № 11
Корпус № 11 не обладнани системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів корпусу № 7
В корпусі №2 побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
Не заключено договір на аварійно-рятувальне обслуговування
Біля місць розташування пожежних гідрантів відсутній покажчик з літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мереж
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені інструкції про заходи пожежної безпеки
Керівником підприємства не проведено навчання з питань цивільного захисту
В приміщенні їдальні електро розетки встановлені на горючій основі
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів корпусу № 8
Приміщення корпусу № 11 не в повній мірі забезпечено первинними засобами пожежогасіння
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів корпусу № 2
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів корпусу № 9
Корпус № 8 не обладнани системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення електрощитової не відокремлено від загального коридору сертифікованими протипожежними дверима.
На територія об’єкта, а також в будівлях, спорудах, приміщеннях не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір»
Складські приміщення не відокремлено від загального коридору сертифікованими протипожежними дверима.
Приміщення корпусу № 10 не в повній мірі забезпечено первинними засобами пожежогасіння
Допускається куріння на сходових клітинах.
На дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку після літерного індексу "ПК", відсутній порядковий номер крана та номер для виклику пожежно-рятувального підрозділу.
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів їдальні
Відсутній 10 % резервний запас пожежних сповіщувачів
Не проведено технічне обслуговування і перевірку на працездатність пожежних кран-комплектів шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки в спеціальному журналі.
Приміщення корпусу № 3 не в повній мірі забезпечено первинними засобами пожежогасіння
Корпус № 7 не обладнани системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не проведено обробляння засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних покриттів корпусу № 3
В корпусі № 4 побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
В корпусі № 7 побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
В корпусі № 11 побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
В приміщені їдальні побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
В корпусі № 9 побутовий кондиціонер не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту
Будівлі та споруди не обладнані пристроями від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів
Приміщення корпусу № 6 не в повній мірі забезпечено первинними засобами пожежогасіння
Приміщення корпусу № 8 не в повній мірі забезпечено первинними засобами пожежогасіння
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
17.12.2018 1209151 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У звязку із закінченням сезонної діяльності
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.12.2018 1160279 Державна служба України з питань праці Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері охорони праці
Учасники:
Тетюхін Ігор Михайлович — головний інженер багатопаливного заправного комплексу
Маломуж Ігор Вікторович — начальник відділу
Стіна Андрій Миколайович — головний інженер пансіоната
Косата Ірина Євгенівна — інженер з охорони праці
Бунчак Ігор Федотович — начальник багатопаливного заправного комплексу
Порушення:
Не проведено перевірку знань з питань охорони праці працівникам за правилами які входять до їхніх функціональних обов’язків (НПАОП 0.00-7.14-17 «Вимоги безпеки та захисту здоров’я під час використання виробничого обладнання працівниками», НПАОП 0.00-7.11-12 «Загальні вимоги стосовно забезпечення роботодавцями охорони праці працівників», НПАОП 0.00-6.15-99 «Порядок проведення опосвідчення електроустановок споживачів», НПАОП 0.00-6.03-93 «Порядок опрацювання та затвердження роботодавцем нормативних актів з охорони праці, що діють на підприємстві», НПАОП 0.00-6.01-10 «Порядок проведення державного технічного огляду великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів», НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями», НПАОП 0.00-4.01-08 «Положення про порядок забезпечення працівників спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального захисту»), що є порушенням п.3.1, 3.6, 3.8, 3.9, 3.13 розділу 3 НПАОП 0.00-4.12-05.
Не проведено вступний інструктаж з питань охорони праці інженером з охорони праці підприємства (наказ на призначення іншої особи для проведення вступного інструктажу під час перевірки не надано) наступним працівникам: Скорік Віталій Анатолійович, Тишкевич Олексій Володимирович, Дембіцька Оксана Андріївна, Доротько Анжела Валентинівна, Александров Павло Анатолійович, Попов Роман Вікторович, Глюдз Іван Мирославович, Калінкін Леонід Володимирович, Кульбачний Павло Вікторович, Мелещенко Микола Петрович, Мінчук Олена Вікторівна, Пирогов Олександр Володимирович, Пономаренко Олександр Олександрович, Геращенко Ольга Борисівна, Гуренок Костянтин Васильович, Гурова Валентина Іванівна, Коморська Ліля Валентинівна, Орел Віра Михайлівна, Пітрішин Володимир Михайлович, Терещенко Людмилі Василівні та іншим, що є порушенням п.6.3 розділу 6 НПАОП 0.00-4.12-05.
Не складені затверджені роботодавцем плани роботи та графіки обстежень служби охорони праці, що є порушенням п.5.1 розділу 5 НПОАП 0.00-4.35-04.
На підприємстві не сформовано план-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці, та не оприлюднені роботодавцем, що є порушенням п.1.3 розділу 1, п.3.2 розділу 3 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
У зв’язку з введенням в дію НПАОП 0.00-7.15-18 «Вимоги щодо безпеки та захисту здоров’я працівників під час роботи з екранними пристроями» не переглянуто інструкції щодо безпеки та захисту здоров’я працівників під час роботи з екранними пристроями, що є порушенням п.4 розділу 1, п.1, 2, 4 розділу 4 НПАОП 0.00-4.15-98.
Службою охорони праці не ведеться контроль за: - своєчасним проведенням навчання з питань охорони праці, всіх видів інструктажу з охорони праці; - організацією зберігання, прання, хімічного очищення, сушіння, знепилювання і ремонту спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту, що є порушенням п.3.14 розділу 3 НПОАП 0.00-4.35-04 «Типове положення про службу охорони праці».
Не здійснюється систематичний контроль за своєчасним розробленням нових і відповідністю діючих інструкцій вимогам законодавства, їх періодичним переглядом та своєчасним внесенням змін і доповнень до них, що є порушенням п.5 розділу 4 НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
17.12.2018 512060 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
пункт приймання продуктів бджільництва
75100, Херсонська обл., м. Олешки, вул. Стаханова, 50
Учасники:
Маломуж Ігор Вікторович — начальник відділу
Порушення:
Відсутня система протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014.
Відсутнє вогнезахисне обробляння дерев’яних конструкцій горищного приміщення будівель.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
17.12.2018 1076328 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері безпечності та якості харчових продуктів; додержання санітарного законодавства та законодавства у сфері безпечності харчових продуктів; додержання законодавства про захист прав споживачів; додержання метрологічних вимог
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.06.2018 2126098 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці у Херсонській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки:
Підстави:
За інформацією Держстату, ДФС, Пенсійного фонду України
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.05.2018 1371213 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Херсонській області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: виконання вимог приписів, постанов, розпорядженя
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Стена Григорій Андрійович — головний інженер
Кравець Володимир Васильович — Директор пансіонату
Порушення:
навчання та перевірка знань посадових осіб з питань пожежної безпеки не проведено в порядку встановленому законодавством
з'єднання, відгалудження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснено за допомогою скруток у гуртожитку
Покарання: відсутні