Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (5)

ТОВАРИСТВО З ДОДАТКОВОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АВТОТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО - 16145"

#14051544

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
19.04.2021 2452017 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
31 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ВАТ "Шумське АТП"
47100, Тернопільська обл., Шумський р-н, м. Шумськ, вул. Миру 1
Учасники:
Стельмащук Василь Георгійович — Виконавчий директор ТДВ "АТП - 16145"
Шафарчук Олександр Степанович — Головний інспектор Шумського районного сектору Управління ДСНС України у Тернопільській області
Стельмащук Василь Георгійович. — Виконавчий директор ТДВ "АТП - 16145"
Порушення:
До роботи на паливо заправному пункті підприємства допускаються особи, які не пройшли навчання за програмою пожежно-технічного мінімуму.
Переносні вогнегасники в адміністративній будівлі підприємства не розміщені шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення
Перед опалювальним сезоном не проведено перевірку приладів опалення (твердопаливного котла) підприємства.
Не проводиться очищення димоходу та котла опалення підприємства від сажі.
Не зареєстровано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб`єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
На підприємстві не розроблений графік проведення спеціальних об'єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту.
Відсутні інструкції щодо порядку забезпечення техногенної безпеки та дій працівників підприємства у разі виникнення надзвичайної ситуації.
На паливо заправному пункті підприємства відсутні плакати, які містять обов’язки водія під час заправляння автотранспорту, а також інструкції про заходи пожежної безпеки.
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації в будівлях підприємства не забезпечені евакуаційним освітленням.
Не представлена проектна документація на реконструкцію (добудова другого поверху) гаражних приміщень.
Для приміщень виробничого та складського призначення підприємства не визначені категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць.
З другого поверху адміністративної будівлі підприємства відсутній другий евакуаційний вихід.
На вогнегасники, які експлуатуються на підприємстві, не нанесені облікові (інвентарні) номери за прийнятою на об’єкті системою нумерації.
Не проведена ідентифікація потенційно небезпечного об’єкта для встановлення на підприємстві джерел та чинників небезпеки, які здатні за негативних обставин (аварія, стихійне лихо тощо) ініціювати виникнення надзвичайної ситуації.
Вуглекислотні вогнегасники підприємства експлуатуються без розтрубів.
Не здійснено технічне обслуговування порошкових вогнегасників підприємства. ( ВП-100 2 шт. ВП-5 4 шт.)
Члени пожежної дружини (команди) підприємства не застраховані відповідно до ЗУ “Про страхування”.
Директор та відповідальний за пожежну безпеку підприємства не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
З працівниками підприємства не проведено протипожежні інструктажі..
На пожежних щитах (стендах) встановлених на території та в гаражному приміщенні підприємства не вказані їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) будівель підприємства не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
На підприємстві відсутній журнал обліку вогнегасників.
Будівлі підприємства не обладнані системою пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управлінням евакуюванням людей.
Для розміщення первинних засобів пожежогасіння на території підприємства площею 0, 64 га встановлений тільки один пожежний щити (стенди), який не укомплектований згідно вимог.
Знаки безпеки в будівлях та на території підприємства не відповідають вимогам ДСТУ EN ISO 7010:2019 Графічні символи. Кольори та знаки безпеки. Зареєстровані знаки безпеки.
На підприємстві не визначені спеціальні місця для куріння.
З’єднання жил проводів і кабелів у відгалужувальних та з’єднувальних коробках у гаражах підприємства не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів, а методом скрутки.
Двері, які відокремлюють складське приміщення від токарського цеху, котельні від гаражу підприємства встановлені не протипожежні ІІ типу з класом вогнестійкості ЕІ 30.
Не проведено перевірку пристроїв блискавкозахисту підприємства. Відсутні експлуатаційна документація пристроїв блискавкозахисту.
Евакуаційні виходи не обладнані світловими покажчиками «Вихід».
Для отримання працівниками відомостей про конкретні дії у надзвичайних ситуаціях на підприємстві не обладнаний інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
08.07.2019 1684015 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Тернопільській області Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства, виданих за результатами проведення попереднього заходу органом державного нагляду (контролю)
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення:
На підприємстві не проведено об’єктові навчання з питань цивільного захисту проведено
Будівлі підприємства не обладнані пристроями блискавкозахисту.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) будівель підприємства не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Перед опалювальним сезоном не проведено перевірку приладів опалення (твердопаливного котла).
Наявні вогнегасники підприємства не пройшли технічне обслуговування.
Для приміщень складського призначення підприємства не визначені категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Не проводиться очищення димоходу та котла опалення від сажі.
Приміщення підприємства не обладнані системою пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управлінням евакуюванням людей.
Сходова клітка, внутрішні відкриті сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.
Переносні вогнегасники підприємства не розміщені шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення
З’єднання жил проводів і кабелів у розгалужувальних коробках здійснено методом скрутки.
Директор підприємства не пройшов функціональне навчання з питань цивільного захисту.
Посадові особи та відповідальні за пожежну безпеку підприємства не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
09.04.2019 1492146 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
ВАТ "Шумське АТП"
47100, Тернопільська обл., Шумський р-н, м. Шумськ, вул. Миру 1
Учасники:
Радчук Михайло Петрович — головний інженер підприємства
Стасюк Юрій Васильович — Директор підприємства
Порушення:
Для працівників охорони (сторожів, вахтерів, вартових) підприємства не розроблено інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі.
Посадові особи та відповідальні за пожежну безпеку підприємства не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Територія об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Інструкції про заходи пожежної безпеки у приміщеннях підприємства не вивішені на видних місцях.
З метою проведення заходів із запобігання виникненню пожеж та організації їх гасіння на підприємстві не створена добровільна пожежна охорона.
У приміщеннях на видимих місцях біля телефонів не вивішена табличку із зазначенням номера телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
09.04.2019 1438413 Автомобільний транспорт Державна служба України з безпеки на транспорті Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: відсутній НПА
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері автомобільного транспорту
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.07.2018 1207900 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Радчук Михайло Петрович — головний інженер
Порушення:
не розроблені та не погоджені технічні паспорти відходів
не проводяться щорічні інструментально-лабораторні вимірювання на джерелах викидів згідно умов дозволу на викиди
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом