Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (16)
Будівництво (33) Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПІВДЕННА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ"

#13877727

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
07.12.2021 2289343 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
31 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Чеботарьова Олена Євгенівна — Генеральний директор
Соболь Катерина Євгенівна — головний державний інспектор відділу з питань трудових відносин та зайнятості населення Управління з питань праці
Стеценко Валерій Володимирович — головний державний інспектор
Олейничук Ігор Михайлович — головний державний інспектор
Волошина Вікторія Вікторівна — головний державний інспектор
Порушення:
Списки працівників, що мають право ведення оперативних переговорів з енергопостачальною організацією не узгоджено з ГУ Держпраці
Не всі працівники, які допущені до робіт на струмопровідних частинах електроустановок під наведеною напругою, пройшли спеціальне навчання методам безпечного виконання таких робіт, з перевіркою знань, записом у посвідченні про надання права на їх проведення.
Керівник підприємства один раз на квартал не забезпечив проведення протиаварійних тренувань на робочих місцях.
Керівником товариства не призначена особа, яка має групу ІІІ та повинна відповідати й обслуговувати компресорні установки підприємства
Не видані на місця виконання робіт підйомниками ПВР, технологічні регламенти, а також не ознайомлені з ними під розписку працівник, відповідальний за безпечне проведення робіт підйомниками, машиністи, працівники, які виконують роботи з робочої платформи.
На підприємстві відсутні плани проведення протиаварійних тренувань.
Дозвіл на роботи в охоронних зонах діючих магістральних трубопроводів та ліній електропередачі товариством не отримано в ГУ Держпраці в Одеській області.
Переносні драбини та стрем'янки не проходять періодично під час експлуатації випробувань статичним навантаженням, а саме: 1 раз на 12 міс. - металеві драбини та стрем'янки; 1 раз на 6 міс. - дерев'яні драбини та стрем'янки; 1 раз на 6 міс. - підвісні мотузкові драбини.
Копії актів опосвідчення по закінченню звітного терміну до територіального органу Держпраці в Одеській області не направлені, а саме: електроустаткування до 1000 В офісне приміщення за адресою: м.Одеса, вул. Педагогічна, буд.2 та на тимчасово орендованій площадці с. Богнатово, Роздільнянського району.
Відсутній контроль з боку керівництва, щодо повідомлення в письмовій формі, про працівників, які можуть бути призначеними керівниками робіт, наглядачами і членами бригади, а також про працівників, яким може бути надане право видачі нарядів у період відряджень працівників для виконання робіт підвищеної небезпеки на об’єктах замовника.
Працівники ТОВ «ПЕК» які зайняті в шкідливих та небезпечних умовах праці у 2020 році не проходили періодичний медичний огляд за наказом Міністерства охорони здоров’я України від 21.05.2007р. № 246 «Порядок проведення медичних оглядів працівників певних категорій».
Журнал обліку протиаварійних і протипожежних тренувань ведеться з порушеннями строків та не відповідають НД.
Відсутній контроль з боку керівництва, щодо проведення цільових інструктажів з працівниками ТОВ «ПЕК», при виконанні робіт, на які відповідно до законодавства оформлюються наряд-допуски.
Не надано дозвіл Держпраці на виконання робіт підвищеної небезпеки: технічного обслуговування та ремонту устатковання підвищеної небезпеки: вантажопідіймальних кранів та підйомників (договір з іншим суб’єктом господарювання який має дозвіл Держпраці на виконання технічного обслуговування та ремонту вантажопідіймальних кранів та підйомників не надано).
Інструкція про порядок дії працівників у разі виникнення аварійних та надзвичайних ситуацій, а також пожеж не розроблена та не затверджена у встановленому порядку.
Не надано протокол вимірів опору ізоляторів робочих платформ мобільних підйомників, призначених для виконання робіт на електроустановках під напругою до 1000 В (має бути не менше ніж 0,5 МОм).
На крані КС-557 Кр зав. №235 деформовано другу висувну секцію стріли.
Працівник з нагляду за утриманням та безпечною експлуатацією вантажопідіймального обладнання не здійснює нагляд за технічним станом та безпечною експлуатацією обладнання шляхом проведення періодичних перевірок відповідно до затвердженого суб’єктом господарювання графіка (плану роботи).
Після технічного огляду, експертного обстеження вантажопідіймального обладнання працівник, який здійснює нагляд за їх утриманням та безпечною експлуатаціє, не виконав їх пуск у роботу записами у паспортах.
Дозвіл на вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів товариством не отримано в ГУ Держпраці в Одеській області.
Списки працівників, які повинні проходити періодичне навчання не розроблені та не затверджені керівником.
Відсутній контроль з боку інженера з охорони праці за відрядженими працівниками під час виконання робіт підвищеної небезпеки на об’єктах замовника. Чернишева Аліна Володимирівна не видає обов’язкові для виконання приписи щодо усунення наявних недоліків для керівників структурних підрозділів.
Не надані інструкції з охорони праці працівників: який здійснює нагляд за утриманням та безпечною експлуатацією обладнання, відповідального за утримання обладнання в справному стані, відповідального за безпечне проведення робіт вантажопідіймальними кранами.
При проведенні повторного інструктажу машиністам кранів та підйомників, особа, яка проводила інструктаж, не уносить запис до журналу реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці номера і назву інструкцій.
Атестація робочих місць за умовами праці ТОВ «ПЕК» Дільниця з будівництва та ремонту ліній електропередачі:начальник дільниці, виконавець робіт, майстер будівельних та монтажних робіт, електромонтажних-лінійник з монтажу повітряних ліній високої напруги й контактної мережі, електрогазозварник, бетоняр, арматурник. Дільниця з будівництва та монтажу підстанції: начальник дільниці, виконавець дільниці, майстер дільниці, електромонтажник силових та вторинних мереж та електроустаткування, електрогазозварник; Відділ головного механіка: головний механік, механік з ремонту автомобільного транспорту, лінійний механік, машиніст крана автомобільного, машиніст автовишки та автогідропідіймача, машиніст автоямобура, машиніст екскаватора, машиніст бульдозера,слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. . Департамент технічної політики та інноваційних технологій, група з налагодження й випробувань обладнання: провідний інженер, інженер з налагодження випробувань 1 кат.,2 кат.,3 кат.,які підлягають атестації робочих місць за умовами праці, не проведена.
Не надано наказ про призначення працівників: - який здійснює нагляд за утриманням обладнання в справному стані; - відповідального за утримання обладнання в справному стані; - відповідальних за безпечне проведення робіт вантажопідіймальними кранами та підйомниками.
Не надано протокол або посвідчення членів комісії для перевірки знань працівників з питань охорони праці щодо проведення навчання і перевірки знань НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання».
Не надано наказ про допуск до роботи машиністів кранів, підйомників та працівників, які виконують роботи з робочих платформ підйомників.
Не надано наказ суб’єкта господарювання щодо порядку організації проведення робіт автомобільними кранами та підйомниками поблизу ВРУ, ПЛ, видачі наряду-допуску та інструктажу працівників.
Перевірка технічного стану при випуску транспортних засобів на лінію та поверненні їх з лінії не проводиться. Відсутній контроль з боку головного механіка Грозова Сергія Дмитровича
Не надано графік (план роботи) працівника, який здійснює нагляд за утриманням та безпечною експлуатацією вантажопідіймального обладнання.
Покарання: відсутні
07.12.2021 2304929 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Учасники:
Чеботарьова О.Є. — генеральний директор
Чеботарьова О Є — генеральний директор
Соболь Катерина Євгенівна — головний державний інспектор відділу з питань трудових відносин та зайнятості населення Управління з питань праці
Порушення:
Опис фактичних обставин та відповідних доказів зазначено в акті
Покарання: відсутні
07.09.2020 2156098 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Одеській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Перевірка дотримання вимог законодавства щодо надання достовірних відомостей по застрахованим особам поданих до державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування суб`єктом господарювання
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Чеботарьова Олена Євгенівна — Генеральний директор
Гельман Віолета Федорівна — Головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи № 1 управління контрольно-перевірочної роботи
Сушко Ж І — Головний бухгалтер
Сушко Ж. І. — Головний бухгалтер
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.08.2018 1157010 Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання законів та інших нормативно-правових актів про охорону праці
Порушення:
порушення вимог законодавства про охорону праці
Покарання: відсутні