Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (12)
Зовнішня інформація (2) Банкрутство (87) Перевірки (2)

ЧЕРНЯХІВСЬКА РАЙОННА РАДА

#13577190

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
30.12.2020 2510973 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Житомирській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Щодо додержання субєктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообовьязкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Войтович Ірина Петрівна — голова комісії з реорганізації
Бевза Леся Олексіївна — головний спеціаліст
Порушення:
Недостовірні відомості відносно застрахованих осіб
Покарання: відсутні
19.10.2020 2196008 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС України у Житомирській області Проведено
27 порушень
Предмет перевірки: Виконання припису про усунення порушень вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Грабовський Вадим Вячеславович — головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Житомирського управління ГУ ДСНС України у Житомирській області
Порушення:
Інженерні комунікацій захисної споруди цивільного захисту не пофарбовані відповідно до їх призначення.
Територію, будівлю Черняхівської районної ради не забезпечено відповідними знаками безпеки.
Захисна споруда цивільного захисту не обладнана системами пожежної автоматики і сигналізацією.
Експлуатація та утримання електрообладнання захисної споруди не відповідає вимогам чинного законодавства у сфері улаштування електроустановок.
Перевірка справності систем вентиляції щодо справності вентиляторів припливних і витяжних систем, герметичних з’єднань повітроводів, повітрозабірних і витяжних каналів, не проводиться.
Шляхи евакуації з будівлі Черняхівської районної ради на першому поверсі захаращено сторонніми предметами.
Електророзетка на першому поверсі у фойє будівлі Черняхівської районної ради, приміщенні котельні встановлена на горючій основі (дерев’яній конструкції).
Посадова особа та працівники не пройшли навчання, протипожежний інструктаж та перевірку знань з питань пожежної безпеки. Встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Системи водопостачання, каналізації захисної споруди знаходяться в несправному стані та не захищені від корозії.
Приміщення будівлі не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Доступність входів та виходи захисної споруди цивільного захисту їх для усіх категорій населення, зокрема – для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення не відповідає вимогам з утримання.
Приміщення будівлі гаражів Черняхівської районної ради (смт. Черняхів, майдан Рад 2/2,2/3) не забезпечено первинними засобами пожежогасіння.
Технічний стан захисної споруди цивільного захисту не відповідає вимогам з утримання.
Дерев’яні елементи горищних покриттів будівлі гаражів Черняхівської районної ради (смт. Черняхів, майдан Рад 2/2,2/3) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Кожен пожежний кран-комплект не укомплектовано відповідно вимог.
Пожежні кран-комплекти не перевірено на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування, не рідше одного разу на рік.
Лікарськими засобами та медичними виробами не забезпечена.
На першому поверсі приміщення Черняхівської районної ради облицювання стіни з матеріалів з пожежною небезпекою вище ніж Г2, В2, Д2, Т2 .
Відповідальна особа не пройшла навчання з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
В приміщенні котельні Черняхівської районної ради лампи розжарювання не забезпечено захисним суцільним склом (ковпаками).
Горище будівлі районної ради захаращено сторонніми предметами.
Килими, килимові доріжки у приміщенні малого та великого актових залів не прикріплені до підлоги та не відповідають групам поширення полум’я РП1, РП2.
Відсутні таблички позначення та покажчика маршруту руху до захисної споруди цивільного захисту.
Комунікації, інженерні мережі, інженерне та спеціальне обладнання, системи життєзабезпечення захисної споруди не утримуються в належному технічному стані.
Ведення документації захисної споруди, у якій відображаються відомості про терміни і результати проведених оглядів, обстежень та випробувань, проведених технічних обслуговувань, поточних та капітальних ремонтів тощо не забезпечено
У разі необхідності встановлення на вікнах приміщення Черняхівської районної ради ґрат не забезпечено їх розкривання, розсування або знімання. Під час перебування в цих приміщеннях людей ґрати не відчинені (зняті).
Вогнегасники встановлені в недоступних місцях, при цьому не забезпечено їх захист від потрапляння прямих сонячних променів.
Покарання: відсутні