Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1) Банкрутство (87)
Дозвільні документи
Ліцензії (10)
Перевірки (4)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "МАГНІТ"

#13553404

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
13.01.2022 3106766 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ПП "Магніт"
10007, Житомирська обл., м. Житомир Пров. 3-Транзитний, 54
Учасники:
Іващенко Андрій Іванович — Директор ПП «МАГНІТ»
Гусєв Володимир Вікторович — провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Житомирського районного управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області
Ліпицький Роман Валерійович — Менеджер-управитель зі збуту ПП «МАГНІТ»
Порушення:
В отворі протипожежної перешкоди, яка відокремлює приміщення електрощитової не встановлені протипожежні двері.
Будівлі підприємства не захищено від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Посадова особа не пройшла навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Пожежна водойма не захищена від замерзання води. Узимку для забирання води з відкритих вододжерел слід встановлювати утеплені ополонки розміром не менше 0,6 x 0,6 м, які мають утримуватись у зручному для використання стані.
Приміщення адміністративної будівлі, приміщення гаражних боксів, котельні, будівель складів, виробничих будівель не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Дерев’яні елементи горищних покриттів адміністративної будівлі та фарбувального цеху (приміщення роздягальної) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Фахівець, діяльність якого пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, не пройшов функціональне навчання.
Покарання: відсутні
22.11.2021 2947347 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Житомирській області Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: Перевірка виконання припису про усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки №162 від 05.04.2019 року
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Орищук Антон Павлович — Менеджер оптової торгівлі
Макарчук Вячеслав Олегович — Провідний інспектор відділу організації наглядово-профілактичної роботи Управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Житомирській області
Порушення:
Дерев’яні елементи горищних покриттів адміністративної будівлі та фарбувального цеху (приміщення роздягальної) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності
В отворі протипожежної перешкоди, яка відокремлює приміщення електрощитової не встановлені протипожежні двері.
Особам керівного складу та фахівці, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, не пройшли функціональне навчання.
Приміщення адміністративної будівлі не обладнані системами протипожежного.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
25.03.2019 1492966 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
17 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
ПП "Магніт"
10007, Житомирська обл., м. Житомир Пров. 3-Транзитний, 54
Учасники:
Іващенко Андрій Іванович — директор ПП "Магніт"
Орищук Антон Павлович — менеджер оптової торгівлі
Порушення:
Приміщення адміністративної будівлі не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014”Системи протипожежного захисту”
В отворі протипожежної перешкоди, яка відокремлює приміщення електрощитової не встановлені протипожежні двері.
Не здійснено огляд вогнегасників не рідше одного разу на місяць з оформленням результатів огляду у журналі обліку вогнегасників.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку справності приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Допущено підвішування світильників безпосередньо на струмопровідному проводі в приміщенні гаражу, котельні та на виробництві..
Особам керівного складу та фахівці, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, не пройшли функціональне навчання.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) адміністративної будівлі та фарбувального цеху не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки яку необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим.
Працівники не пройшли інструктаж з питань пожежної безпеки.
Не надано протокол вогневих випробувань щодо визначення показників пожежної небезпеки на матеріали використані для оздоблення стін на шляхах евакуації адміністративної будівлі. Показники повинні бути не вище Г2,В2,Д2,Т2. У випадку перевищення вказаних показників або за їх відсутності демонтувати влаштоване облицювання стін.
З працівниками не проведено інструктаж з питань цивільного захисту та техногенної безпеки, з відповідним записом в журналі реєстрації вступного інструктажу з питань техногенної безпеки.
В приміщені гаражу з'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
До штучного вододжерела не влаштувані під’їзди з майданчиками (пірсами) розміром не менше 12х12 метра для встановлення пожежних автомобілів і забирання води будь-якої пори року.
Допущено експлуатацію світильника зі знятим ковпаком (розсіювачем) в приміщенні гаражу, котельні та на виробництві.
Відповідальна особа з пожежної безпеки не пройшла навчання з питань пожежної безпеки у порядку встановленому постановою КМУ від 26.06.2013 №444.
В приміщені котельні не встановлена автоматична система пожежогасіння відповідно до п.1.6. таблиці А.2 ДБН В.2.5-56:2014”Системи протипожежного захисту” .
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.06.2018 511341 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні