Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (4)
Будівництво (1) Перевірки (2)

МАЛЕ ПРИВАТНЕ БАГАТОПРОФІЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ФІРМА "ВОЛИНЬ"

#13347403

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
15.02.2022 3128080 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Приміщення деревообробної промисловості
Волинська обл., Володимир-Волинський р-н, смт. Іваничі, вул. Залізнична, 45
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.06.2019 1508185 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
20 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Приміщення деревообробної промисловості.
45300Во­Лин­Ська обл., Іва­Ни­Чів­Ський Ра­Йон, смт. Іва­Ни­Чі, вул. За­Лі­Зни­Чна, 43
Учасники:
Вітрук Федір Венедиктович — Директор МП БПФ "ВОЛИНЬ"
Порушення:
Не здійснено обробку дерев’яних конструкції горищ вогнезахисним розчином будівель
Не створено об’єктовий матеріальний резерв для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій
Не розроблено та не вивішено на в’їзді схему території з розміщенням будівель, водойм, гідрантів, та під’їздів пожежних автомобілів до них.
Не здійснено обов’язкове страхування членів добровільної пожежної дружини на випадок отримання травм під час ліквідації пожеж та аварій.
Не пройдено навчання та не представлено посвідчення встановленого зразка про проходження функціонального навчання у сфері цивільного захисту
Не недостатня кількість сертифікованих вогнегасникі в приміщеннях
Не відремонтовано та встановлено пристрої для захисту будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів на будівлях та не здійснено їх перевірку у відповідності до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Не обладнано приміщення пилорами системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту»
Не обладнано пожежні щити на території протипожежним інвентарем.
Відсутня інструкція щодо порядку забезпечення техногенної безпеки та дій працівників об'єкта у разі виникнення надзвичайної ситуації.
Не відкориговано наказ про створення на підприємстві добровільної пожежної охорони з метою проведення заходів із запобігання виникненню пожеж та організації їх гасіння на підприємстві. Роботу не організовано відповідно до ПКМУ № 564 від 17 липня 2013 року «Порядок функціонування добровільної пожежної охорони». 
Не здійснено технічне обслуговування наявних вогнегасників у відповідності до ДСТУ 4297-2004 «Технічне обслуговування вогнегасників. Загальні технічні вимоги».
Не проведено об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту
Не проведено випробування електромережі на опір ізоляції в приміщеннях .
Не поновлено наказ щодо відповідальних посадових осіб за забезпечення пожежної безпеки і експлуатацію засобів протипожежного захисту (вогнегасників тощо).
Відсутній інформаційно-довідковий куточок щодо дій персоналу об’єкта у разі виникнення надзвичайних ситуацій або інших нестандартних подій у побуті.
Не забезпечено працівників об’єкта засобами колективного та індивідуального захисту
Не поновлено наказ щодо відповідальних посадових осіб за забезпечення пожежної безпеки і експлуатацію засобів протипожежного захисту (вогнегасників тощо).
Не розроблено інструкцію для працівників охорони з визначенням їх обов’язків щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень , порядку дій в разі виявлення пожежі . Не розроблено та не вивішено на видному місці в приміщенні охорони схему оповіщення керівництва з в казанням номерів телефонів та порядок їх виклику в разі виявлення пожежі чи надзвичайної ситуації.
Не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом