Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
Prozorro (66)
Банкрутство (87)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Будівництво (1) Перевірки (2)

ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА А7234

#08371339

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
16.08.2021 2896330 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Львівській області Проведено
9 порушень
Предмет перевірки: Перевірка
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Струтинська Галина Євгенівна — головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС
Вовчанський Василь Іванович — начальник центру
Порушення:
Відсутній кабінет служби охорони праці.
23.12.2004р. слюсар-сантехнік Уневич Я.М. був допущений до роботи без проходження вступного інструктажу з охорони праці.
Не розроблено інструкції з охорони праці що діють у межах підприєм-ства та встановлюють правила виконання робіт на робочих місцях відповідно до нормативно-правових актів з охорони праці безпосереднім керівником робіт.
Інструкції з охорони праці не видані робітникам на руки
Журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому не відповідають вимогам(старого взірця), ведеться з порушеннями: в гр.5 не вказується номер інструкції по якій проводиться інструктаж; в гр.10,11 (стажування на робочому місці) відсутні записи, в гр.12 відсутні дати про допуск до роботи працівників після проведення інструктажів з питань охорони праці на робочому місці.
Наказом по підприємству Т.в.о. начальника електрогосподарства покладено на електромонтера Сенишина С.Г., а т.в.о. майстра водопровідно-каналізаційного господарства покладено на машиніста насосних установок Ноджака М.Я., дані працівники не можуть бути відповідальними та давати будь які розпорядчі функції з питань охорони праці.
Не збережені терміни проведення повторного інструктажу з питань охорони праці на роботах з підвишеною небезпекою 1раз на 3місяці
Підприємством не подано декларацію відповідності матеріа- льно-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці роботи, що виконуються на висоті понад 1,3м., зварювальні та газополум’яні.
В посадових інструкціях посадових осіб не в повному об’ємі висвітлені обов’язки, права та відповідальні- сть з питань охорони праці.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
13.11.2018 374929 Контроль якості лікарських засобів Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства щодо якості лікарських засобів
Учасники:
Перченко Роман Володимирович — Т.в.о. начальника Центру медичної реабілітації та санаторного лікування «Трускавецький» п/п-к м/с
Порушення:
Не проводиться регулярна метрологічна повірка засобів вимірювальної техніки, а саме: гігрометрів психрометричних (асистентська, матеріальна кімната Аптеки №1)
Журнал обліку розпоряджень/рішень/ приписів від Держлікслужби та Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Львівській області ведеться не по формі згідно Додатку 2 (санаторій, Львівська обл., м.Трускавець, вул.Городище, 4)
Не проводиться регулярна метрологічна повірка засобів вимірювальної техніки, а саме: гігрометрів психрометричних (приміщення для зберігання лікарських засобів), термометру у холодильному обладнанні для зберігання лікарських засобів (приміщення для зберігання лікарських засобів, санаторій, Львівська обл., м.Трускавець, вул.Городище, 4)
На штангласах з діючими речовинами (субстанціями) та допоміжними речовинами, що містяться в приміщеннях для зберігання, не зазначається назва виробника (Аптека №1)
Покарання: відсутні