Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (5)
Дозвільні документи
Ліцензії (4)
Перевірки (6)

НАЦІОНАЛЬНИЙ ВІЙСЬКОВО-МЕДИЧНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР "ГОЛОВНИЙ ВІЙСЬКОВИЙ КЛІНІЧНИЙ ГОСПІТАЛЬ"

#07773293

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
15.11.2022 2949648 Культивування рослин, розроблення, виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, реалізація (відпуск), ввезення на територію України, вивезення з території України, використання, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, що підлягає ліцензуванню Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Культивування рослин, розроблення, виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, реалізація (відпуск), ввезення на територію України, вивезення з території України, використання, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, що підлягає ліцензуванню
Об'єкти:
Об'єкт 1
м. Київ, вул. Госпітальна, буд. 18
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.12.2020 1951502 Виробництво лікарських засобів, оптова та роздрібна торгівля лікарськими засобами, імпорт лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів), що підлягає ліцензуванню Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)»
Предмет перевірки: Додержання вимог ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптова та роздрібна торгівля лікарськими засобами, імпорт лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів)
Об'єкти:
Аптека №1
м. Київ, вул. Госпітальна, 18
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.12.2020 1948437 Контроль якості лікарських засобів Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)»
Предмет перевірки: Дотримання законодавства щодо якості лікарських засобів
Об'єкти:
Аптека №1
м. Київ, вул. Госпітальна, 18
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.11.2019 1380149 Державний нагляд за дотриманням вимог ядерної та радіаційної безпеки, що підлягає ліцензуванню Державна інспекція ядерного регулювання України Проведено
18 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері безпеки використання ядерної енергії
Об'єкти:
Об'єкт 1
Чернігівська обл., Козелецький р-н, С. Десна, В/Ч А-4302
Учасники:
Казмірчук Анатолій Петрович — Начальник НВМКЦ «ГВКГ»
Красільніков Руслан Геннадійович — начальник клініки променевої діагностики та терапії нвмкц «гвкг»
Порушення:
Не забезпечено у відділенні променевої терапії наявності інформування пацієнта щодо: обґрунтованості лікувальних процедур, що йому призначаються; можливих ризиків для здоров’я, пов’язаних з медичним опроміненням; правил поведінки під час проходження процедури променевої терапії.
Не забезпечено подачу заяви та ліцензійних документів на переоформлення ліцензії у зв’язку зі території провадження окремих видів діяльності у сфері використання ядерної енергії та поширенням дії ліцензії на додаткові ДІВ.
Неможливість візуального визначення номера облікової одиниці шляхом визначення її ідентифікатора, нанесеного на поверхню чи на прикріплений ярлик.
Відсутній наказ про призначення особи, відповідальної за підготовку та надання інформації відповідно до вимог Додаткового протоколу до Угоди про гарантій.
Відділення променевої терапії не укомплектовано медичними фізиками.
Інструкція з обліку та контролю ЯМ не відповідає вимогам.
Розробити та погодити у встановленому порядку План аварійних заходів по відділенню променевої терапії.
Не забезпечено проведення перевірки дозоформувальних параметрів медичного діагностичного радіологічного обладнання з періодичністю, установленою нормами та правилами з радіаційної безпеки та технічною документацією виробників обладнання.
У відділенні променевої терапії не ведеться документація щодо періодичних перевірок відповідності радіаційних, фізичних і клінічних параметрів медичного радіологічного обладнання.
Не забезпечено проведення поточного та періодичного радіаційного контролю у всіх відділеннях де проводяться роботи з ДІВ. Порушення
Відділення променевої терапії не оснащене приладами радіаційного контролю.
Не забезпечено проведення повірки, калібрування чи оцінки відповідності засобів радіаційного контролю вимогам технічних регламентів.
Не належно проводиться технічне обслуговування медичного радіологічного обладнання в променевій терапії (відсутні записи в журналі технічного обслуговування та відсутня інструкція щодо проведення технічного обслуговування).
Не проведено періодичний незалежний поштовий аудит якості дозиметричного калібрування апаратів дистанційної променевої терапії в рамках програми ТЛД-аудиту МАГАТЕ/ВООЗ та національного ТЛД-аудиту.
У відділенні променевої терапії не забезпечено дотримання вимог законодавства, норм та правил з радіаційної безпеки, стандартів медичної допомоги (медичних стандартів), клінічних протоколів.
Не розроблено для медичного опромінення та не запроваджено в практику процедур перевірки правильності доведення пацієнту терапевтичної дози, призначеної лікарем.
Не забезпечено проведення технічного обслуговування рентгенодіагностичного обладнання у відповідності до вимог експлуатаційної документації.
У відділенні променевої терапії частково відсутні відомості для променевої терапії, а саме: опис планованої ділянки опромінення, інформація про поглинуті дози в центрі цієї ділянки або інформація про дози для планованої ділянки, поглинуті дози відповідними критичними органами, визначеними лікуючим лікарем при плануванні променевої терапії, загальний час лікування.
Покарання: відсутні
19.11.2018 372942 Державний нагляд за дотриманням вимог ядерної та радіаційної безпеки, що підлягає ліцензуванню Державна інспекція ядерного регулювання України Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Використання джерел іонізуючого випромінювання
Учасники:
Алексеєва Наталія Борисівна — Начальник рентгенодіагностичного відділення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.11.2018 395966 Галузь електроенергетики Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні