Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Будівництво (4) Перевірки (3)

АВТОБАЗА УПРАВЛІННЯ СПРАВАМИ АПАРАТУ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

#05907124

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
11.02.2021 2473513 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
18 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Автобаза, офісні приміщення "АВТОБАЗА УПРАВЛІННЯ СПРАВАМИ АПАРАТУ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ
01021, Київська обл., м. Київ, вул. Шовковична, 9
Автобаза, офісні приміщення "АВТОБАЗА УПРАВЛІННЯ СПРАВАМИ АПАРАТУ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ
01133, Київська обл., м. Київ, вул. Коновальця, 24
Учасники:
Вовк Андрій Вікторович — Фахівець ВЗЗ з ПНС УОППДуДУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Сергєєвим Віталієм Вікторовичем — Інженер з підготовки кадрів І категорії «питань цивільного захисту» Автобази Управління справами апарату Верховної Ради України
Порушення:
У варочному цесі їдальні для гасіння пожеж при загорянні жиру в зонах з кухонним обладнанням (плити; сковороди; системи вентиляції; витяжні труби та шафи) не встановлено автоматичні модульні установки локального пожежогасіння, відповідно п. 8.1.5 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не проведено роботу з вогнезахисту металевих несучих конструкцій перекртиттів виробничого корпусу з метою підвищення межі вогнестійкості, в порушення табл. 1 ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Приміщення гаражних боксів на території, приміщенні ремонтної майстерні колони автомобільної (по автомобілям спецпризначення) не обладнано системою пожежної сигналізації, в порушення таблиці А.1 додатку А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Технічне переоснащення 1-го поверху адміністративної будівлі здійснено без проектної документації, яка затверджена у встановленому порядку.
Система пожежної сигналізації об’єкту перебуває в непрацездатному стані.
Дерев’яні конструкції горища виробничого корпусу не оброблені засобами вогнезахисту, в порушення пункту 6.23 ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Розмежувальні конструкції кожного складського приміщення під естакадою, не виконані у відповідності до вимог, встановленим до протипожежних перегородок 1-го типу.
Система автоматичного пожежогасіння перебуває в непрацездатному стані.
На шляху евакуації з службових приміщень (диспетчерського пункту, кабінету начальників колон автомобільних тощо) 3-го поверху виробничого корпусу, 1-го поверху адмінбудівлі облицювання стін виконане з будівельних матеріалів з невизначеними показниками пожежної небезпеки (облицювання стін вагонкою).
Не проведено технічне переоснащення системи пожежної сигналізації з забезпеченням передавання сигналу на пульт цілодобового централізованого пожежного спостерігання від системи тривожних сповіщень, в порушення пункту 5.2 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не проведено експертизу покриття підлоги (килимові доріжки) прокладені на шляхах евакуації (коридор), щодо токсичності продуктів горіння, димоутворювальної здатності та відповідності групам поширення полум’я.
В малярному цесі, зварювальному цесі та у столярному цесі не встановлено автоматичні модульні установки локального пожежогасіння, відповідно п. 8.1.5 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не проведено роботу з вогнезахисту металевих конструкцій накриття відкритої стоянки автомобілів з метою підвищення межі вогнестійкості, в порушення табл. 1 ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Не проведено експертизу покриття підлоги (килимові доріжки) прокладеної на шляхах евакуації (коридор 2-го, 3-го та 4-го поверхів, сходової клітки адміністративного корпусу), щодо токсичності продуктів горіння, димоутворювальної здатності та відповідності групам поширення полум’я.
На об’єкті не змонтована система оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей, в порушення таблиці Б.1 додатку Б ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Двері інструментальної комори старшого майстра виробничої майстерні не виконано протипожежними з межею вогнестійкості ЕІ 30 та сертифікатом відповідності УкрСЕПРО, в порушення табл. 3 ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Дерев’яні конструкції горища покриттів гаражних боксів не оброблено засобами вогнезахисту, в порушення пункту 6.23 ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Металеві сходи між 2-м та 1-м поверхом виробничого корпусу не виконані з нормованою межею вогнестійкості R 60 M 0, в порушення табл. 1 ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
24.06.2019 1662963 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
31 порушення
Предмет перевірки: Перевірка усунення порушень вимог законодавства з питань пожежної безпеки та техногенної безпеки, що були виявлені під час попередньої планової перевірки.
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Сергєєв Віталій Вікторович — Інженер з підготовки кадрів I категорії «питань цивільного захисту» Автобази Управління справами апарату Верховної Ради України
Порушення:
Система пожежної сигналізації будівлі охорони та гаражних боксів, знаходиться в не працездатному стані.
Дерев’яні елементи горищних покриттів гаражних боксів не оброблено засобами вогнезахисту, в порушення пункту 6.23 ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
На об’єкті не змонтовано систему оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей, в порушення таблиці Б.1 додатку Б ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
Система пожежної сигналізації будівлі охорони та гаражних боксів, знаходиться в не працездатному стані.
Не проведено технічне переоснащення системи пожежної сигналізації з забезпеченням передавання сигналу на пульт цілодобового централізованого пожежного спостерігання від системи тривожних сповіщень, в порушення пункту 5.2 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
В центральному складі в місцях перетину повітроводами вентиляційної системи протипожежних перегородок та перекриттів відсутні пристрої проти поширення вогню, в порушення пункту 7.11.1 ДБН В.2.5-67:2013 «Опалення, вентиляція та кондиціонування».
Не надано договір на проведення робіт з підтримання експлуатаційної придатності автоматичної системи пожежогасіння виробничого корпусу, в порушення п. Ж.1, п. Ж.2.4 додатку Ж ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
Дерев’яні елементи горищних покриттів гаражних боксів не оброблено засобами вогнезахисту, в порушення пункту 6.23 ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Не виконані роботи з вогнезахисту металевих конструкцій накриття відкритого паркінгу з метою підвищення межі вогнестійкості, в порушення таблиці 1 ДБН В.1.1-7:2016 "Пожежна безпека об'єктів будівництва. Загальні вимоги".
В приміщенні боксу (столярна майстерня) з'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не здійснено лабораторні випробування засобів радіаційного та хімічного захисту, у яких закінчився встановлений термін зберігання.
Двері складу механіка (ремонтна зона виробничого корпусу) не виконані протипожежними з межею вогнестійкості ЕІ30 та сертифікатом відповідності системи УкрСЕПРО, в порушення табл. 3 ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Не виконані роботи з вогнезахисту металевих конструкцій виробничого корпусу з метою підвищення межі вогнестійкості, в порушення таблиці 1 ДБН В.1.1-7:2016 "Пожежна безпека об'єктів будівництва. Загальні вимоги".
На шляхах евакуації з 1-го поверху та приміщення кухні в адміністративному корпусі допускається застосовування будівельних матеріалів з невизначеними показниками пожежної небезпеки (облицювання стін вагонкою).
Дерев’яні елементи горищних покриттів виробничого корпусу не оброблено засобами вогнезахисту, в порушення пункту 6.23 ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Система автоматичного пожежогасіння, знаходиться в не працездатному стані.
На об’єкті не змонтовано систему оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей, в порушення таблиці Б.1 додатку Б ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
У центральному складі конторське приміщення не відокремлено перегородками 1-го типу та протипожежними дверима 2-го типу з самостійним виходом на зовні, в порушення пункту 6.4 ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим.
Металеві сходи та сходові марші виробничого корпусу не виконані з нормованою межею вогнестійкості R 60 M0, в порушення табл. 1 ДБН В.1.1-7:2016 "Пожежна безпека об'єктів будівництва. Загальні вимоги".
Не надані результати іспитів (робіт) покриття підлоги (килимових доріжок), прокладених на шляхах евакуації (коридор), щодо токсичності продуктів горіння, димоутворювальної здатності та відповідності групам поширення полум’я .
Приміщення гаражних боксів, комори та ремонтної майстерні біля АЗС на території не дообладнано системою пожежної сигналізації, в порушення таблиці А.1 додатку А ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
На шляху евакуації з 1-го поверху адміністративного корпусу відсутній світловий покажчик «ВИХІД».
В приміщенні охорони допускається експлуатація електророзеток, встановлених на горючій основі без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 м.
Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки.
Переносні вогнегасники не розміщено шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
Огороджувальні конструкції кожного складського приміщення, які розміщені під естакадою не відповідають вимогам, встановленим до протипожежних перегородок 1-го типу, в порушення пункту 9.3.6 ДБН В.2.2-9-2009 "Громадські будинки та споруди".
Не проведено технічне переоснащення системи пожежної сигналізації з забезпеченням передавання сигналу на пульт цілодобового централізованого пожежного спостерігання від системи тривожних сповіщень, в порушення пункту 5.2 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення не в повній мірі забезпечені первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками).
Не надані результати іспитів (робіт) покриття підлоги (килимових доріжок), прокладених на шляхах евакуації (коридорах 2-го, 3-го поверхів, сходової клітки адміністративного корпусу), щодо токсичності продуктів горіння, димоутворювальної здатності та відповідності групам поширення полум’я .
На перепаді висоти на шляху евакуації (з приміщення КПП) не виконаний пандус, в порушення пункту 7.3.8 ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
03.04.2019 1537107 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
33 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Автобаза, офісні приміщення "АВТОБАЗА УПРАВЛІННЯ СПРАВАМИ АПАРАТУ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ
01021, Київська обл., м. Київ, вул. Шовковична, 9
Автобаза, офісні приміщення "АВТОБАЗА УПРАВЛІННЯ СПРАВАМИ АПАРАТУ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ
04053, Київська обл., м. Київ, Пров. Несторівський, 11
Автобаза, офісні приміщення "АВТОБАЗА УПРАВЛІННЯ СПРАВАМИ АПАРАТУ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ
01133, Київська обл., м. Київ, вул. Коновальця, 24
Учасники:
Сергєєв Віталій Вікторович — Інженер з ПК першої категорії "питань цивільного захисту"
Порушення:
Нездійсненолабораторнихвипробуваньзасобіврадіаційного та хімічногозахисту, у якихзакінчивсявстановленийтермінзберігання.
Не подано на погодження до органів державного пожежного нагляду план локалізації та ліквідації аварійних ситуацій і аварій на АЗС.
Система автоматичної пожежної сигналізації будівлі охорони та гаражних боксів знаходиться в непрацездатному стані.
У центральному складі конторське приміщення не відокремлене перегородками 1-го типу та протипожежними дверима 2-го типу з самостійним виходом назовні.
Не проведено вогнезахисну обробку металевих конструкцій накриття відкритого паркінгу для забезпечення ступеню вогнестійкості R60 та межі поширення полум’я M0.
Систему автоматичного пожежогасіння не приведено в працездатний стан.
Металеві сходи та сходові марші виробничого корпусу не виконані з ступенем вогнестійкості R60 та межею поширення полум’я M0.
Не проведено вогнезахисну обробку (просочення) дерев’яних елементів горищних покриттів (крокви, лати), гаражних боксів, яке забезпечує І групу вогнезахисної ефективності.
Переносні вогнегасники не розміщені шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
Система автоматичної пожежної сигналізації будівлі охорони та гаражних боксів знаходиться в непрацездатному стані.
В приміщені охорони допускається експлуатація електричних розеток, встановлених на горючій основі без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити електроприладу на 1 см з кожного боку.
Кожне складське приміщення, яке розміщене під естакадою не відокремлене один від одного протипожежними перегородками 1-го типу.
На шляхах евакуації (коридорі 2-го, 3-го поверхів, сходова клітка) адміністративного корпусу, покриття підлоги (килими) виконане з матеріалів з невизначеними показниками щодо токсичності продуктів горіння та димоутворювальної здатності.
На шляхах евакуації з приміщення кухні адміністративного корпусу допущено застосовування будівельних матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж Г1, В1, Д2, Т2 (вагонка).
В боксі «Столярка» допускається з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконувати не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (скрутки).
В центральному складі в місцях перетину повітроводами вентиляційної системи протипожежних перегородок та перекриттів не встановлені пристрої проти поширення вогню.
Об’єкт не забезпечений системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей.
Двері складу механіка (ремонтна зона виробничого корпусу) не виконані протипожежними з межею вогнестійкості ЕІ 30 та сертифікатом відповідності системи УкрСЕПРО.
Приміщення гаражний боксів, комори та ремонтної майстерні біля АЗС, на території не дообладнано системою автоматичної пожежної сигналізації.
Об’єкт не забезпечений системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей.
На перепаді висоти менше 45 см на шляхах евакуації з приміщення КПП не виконаний пандус з ухилом не більше як 1:6.
Не проведено технічне переоснащення системи автоматичної пожежної сигналізації з виводом сигналу від контрольно-приймального приладу на пульт цілодобового пожежного спостереження.
Приміщення не забезпечені вогнегасниками в повному обсязі.
На шляхах евакуації з першого поверху адміністративного корпусу допущено застосовування будівельних матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж Г1, В1, Д2, Т2 (вагонка).
Не надано договір на технічне обслуговування системи автоматичного пожежогасіння виробничого корпусу.
Не проведено вогнезахисну обробку (просочення) дерев’яних елементів горищних покриттів (крокви, лати), гаражних боксів, яке забезпечує І групу вогнезахисної ефективності.
Відсутній, на шляху евакуації з першого поверху адміністративного корпусу згідно з вимогами ДБН В.1.1-7-2016 "Пожежна безпека об'єктів будівництва", ДБН В.2.5-23-2010 "Проектування електрообладнання об'єктів цивільного призначення" світловий покажчик "Вихід".
Встановлено глухі грати на вікнах приміщень будівлі охорони.
В приміщенні охорони допускається з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконувати не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (скрутки).
Не проведено технічне переоснащення системи автоматичної пожежної сигналізації з виводом сигналу від контрольно-приймального приладу на пульт цілодобового пожежного спостереження.
Не проведено вогнезахисну обробку (просочення) дерев’яних елементів горищних покриттів (крокви, лати), гаражних боксів, яке забезпечує І групу вогнезахисної ефективності.
На шляхах евакуації в будівлі охорони покриття підлоги (килими) виконане з матеріалів з невизначеними показниками щодо токсичності продуктів горіння та димоутворювальної здатності.
Не проведено вогнезахисну обробку металевих конструкцій виробничого корпусу для забезпечення ступеню вогнестійкості R60 та межі поширення полум’я M0.
Покарання: відсутні