Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (3)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Будівництво (5) Перевірки (15)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ДАШКІВЦІ"

#05527700

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
06.12.2022 3057929 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.11.2021 2933980 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Вінницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка виконання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Мандренко О.М. — головний державний інспектор
Мандренко О М — головний державний інспектор
Костенко О В — Головний державний інспектор
Сидорук І П — Директор
Костенко О.В. — Головний державний інспектор
Сидорук І.П. — Директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.09.2021 2914849 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Вінницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Перевірка виконання вимог припису
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Романенко Ганна Олександрівна — начальник групи організації запобігання надзвичайним ситуаціям та заходів цивільного захисту ДПРЧ-7 (смт. Літин) ДПРЗ-2 ГУ ДСНС України у Вінницькій області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.06.2021 2256296 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах використання та охорони земель
Учасники:
Плуговий Роман Радіонович — Старший державний інспектор у сфері державного контролю за використанням та охороною земель і дотриманням вимог законодавства України про охорону земель на території Вінницької області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.06.2021 2342107 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
36 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Фермерське господарство
22300, Вінницька обл., Вінницький р-н, С. Дашківці, вул. Грушевського, 1
Учасники:
Корнійчук Ігор Петрович — Головний інженер ПрАТ «Дашківці»
Любавін Юрій Олександрович — Провідний фахівець відділу забезпечення заходів попередження надзвичайних ситуацій у Вінницькому районі ЦЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області
Порушення:
На в’їздах (виїздах) не встановлено схему території, в яких вказати розміщення будівель, вододжерел та під’їздів пожежних автомобілів до них.
Наявні пожежні щити не в повній мірі укомплектовано протипожежним інвентарем у розрахунку вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Не надано до копії дозвільних документів що дають право на початок роботи або на початок використання суб’єктом господарювання об’єкта нерухомості (будівель, споруд, приміщень або їх частин).
Не заключено договір на постійне та обов’язкове аварійно-рятувальне обслуговування з аварійно-рятувальною службою.
Не забезпечено періодичне обслуговуванню немеханізованого пожежного ручного інструменту, розміщеного у складі комплектації пожежних щитів (стендів) розташованих на території підприємства шляхом здійснення таких операцій: очищення від пилу, бруду та слідів корозії; відновлення фарбування з урахуванням вимог стандартів; випрямлення ломів та суцільнометалевих гаків для виключення залишкових деформацій після використання; відновлення потрібних кутів загострювання інструмента з дотриманням вимог стандартів.
Тривожні сповіщення від приладів приймано-контрольних пожежних системи протипожежного захисту не виведено на пульт пожежного спостерігання.
Не здійснено обвалування майданчика на якому знаходяться резервуари із паливом. Майданчик всередині обвалування потрібно посипати піском та утрамбувати.
Не заключено договір на технічне обслуговування систем протипожежного захисту із організацією, яка має ліцензію на проведення таких робіт
На корпус водонапірної башти не нанесено позначення, яке вказує на місце розташування пристрою для забирання води пожежно-рятувальною технікою
Вогнегасники, які експлуатуються, не забезпечено обліковими або інвентарними номерами за прийнятою на об’єкті системою нумерації
Не проведено вогнезахисну обробку дерев’яних елементів конструкцій всередині приміщень складів засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності, організацією яка має ліцензію на право виконання даного виду робіт із складанням акту про виконані роботи.
В приміщенні роздягальні будівлі реммайстерні електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати не встановлено на не горючі основи (конструкції) або з підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
В приміщенні загального користування не встановлено інформаційно-довідниковий куточок щодо дій персоналу об’єкта у разі виникнення надзвичайних ситуацій або інших нестандартних подій у побуті.
Для наявних пожежних щитів розташованих на території підприємства не забезпечено захист вогнегасників, які на них розташовані, від потрапляння на них прямих сонячних променів, а також захист знімних комплектуючих виробів від використання не за призначенням.
На території розташування резервуарів із паливом не створено запас вогнегасних речовин, а також засобів їх подавання в кількості, необхідній для гасіння пожежі в найбільшому резервуарі.
Не здійснено ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки відповідно до встановлених вимог.
Наземні резервуари не забезпечено пофарбування білою (сріблястою) фарбою для запобігання дії сонячного проміння.
Не надано підтверджуючі матеріалі щодо проходження функціонально-го навчання посадових осіб у сфері цивільного захисту відповідно до встановлених вимог.
Приміщення реммайстерні та складів МТЗ не в повній мірі укомплектовано згідно норм первинними засобами пожежогасіння (сертифікованими вогнегасниками)
На наявних пожежних щитах не вказано їх порядкові номера та номера телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів
Не надано акт проведення прихованих робіт електропроводки, яка прокладена під підвісною стелею в приміщенні адміністративної будівлі.
Не проведено паспортизацію потенційно небезпечного об’єкта відповідно до встановлених вимог.
Приміщення будівель профілакторія не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Приміщення будівлі профілакторія не в повній мірі укомплектовано первинних засобами пожежогасіння (сертифікованими вогнегасниками) згідно норм.
Для контролю працездатності мережі системи зовнішнього протипожежного водопроводу (водонапірної башти) відповідальною особою або керівником не проводено не менше 1 раз на рік випробування на тиск та витрату води з оформленням акта.
Не проведено вогнезахисну обробку дерев’яних елементів конструкцій будівлі профілакторія засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності, організацією яка має ліцензію на право виконання даного виду робіт із складанням акту про виконані роботи.
У приміщеннях зерноскладів не встановлено бочки з водою Їх кількість у приміщеннях визначається у розрахунку одна бочка на 250-300 м-2 захищуваної площі.
Біля місця розташування зовнішнього вододжерела не встановлено покажчик (об'ємний зі світильником або плоский із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесенням на нього цифрового значення запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля вододжерела.
З метою залучення працівників до проведення заходів щодо запобігання пожежам, організації їх гасіння наказом по підприємству не створено ДПД або ДПК та забезпечити їх необхідним протипожежним інвентарем.
Приміщення будівель розташованих на території тракторного стану, реммайстерні та резервуарів з паливом не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Для будівель зерноскладів не визначено категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою».
Не здійснено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкта відповідно до встановлених вимог.
Не розміщено адресний вказівник на будівлі адмінісмтративної будівлі (назва вулиці, номер будинку) на фасаді адміністративної будівлі або інших видних місцях і забезпечити освітлення його у темний час доби.
Не надано акт проведення прихованих робіт електропроводки, яка прокладена під підвісною стелею в приміщенні диспетчерської на території резервуарного парку.
Для складських приміщень та будівлі реммайстерні не визначено категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою.
Особою відповідальною за пожежну безпеки не заведено журналу обліку вогнегасників відповідно до додатку 2 наказу МВС України №25 від 15.01.2018 року «Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників»
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
07.06.2021 2273347 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Мандренко О М — головний державний інспектор
Костенко О.В. — Головний державний інспектор
Сидорук І П — Директор
Костенко О В — Головний державний інспектор
Сидорук І.П. — Директор
Мандренко О.М. — головний державний інспектор
Порушення:
На підприємстві на основі Типового положення не розроблено і не затверджено відповідне положення підприємства про навчання з питань охорони праці, з урахуванням специфіки виробництва та вимог нормативно-правових актів з охорони праці, а також не сформовано плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці
На підприємстві без подання роботодавцем до Управління Держпраці у Вінницькій області декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці виконуються роботи підвищеної небезпеки, що зазначені у групі Б додатка 2: - зварювальні роботи (п. 19)
Для отримання І групи з електробезпеки, з працівниками не проводиться інструктаж, особою відповідальною за електрогосподарство
Роботодавець не організував та не здійснив навчання і перевірки знань з питань охорони праці згідно з Типовим тематичним планом і програмою навчання з питань охорони праці посадових осіб та в повному обсязі виконуваної ними роботи (керівники, члени КОМІСІЇ 3 перевірки знань, інженер з охорони праці, особи, відповідальні за безпечну організацію виконання робіт): «Правила охорони праці під час вантажно-розвантажувальних зобіт», «Правила охорони праці для працівників зайнятих на роботах зі зберігання та переробки зерна», «Правила безпеки при зберіганні, перевезенні та застосуванні сильнодіючих отруйних речовин» та інші.
Автомобілі та трактори підприємства, не в повному обсязі укомплектовані знаками аварійної зупинки, медичними аптечками та вогнегасниками
Не здійснюється перевірка технічного стану при випуску автомобілів на лінію та поверненню їх з лінії згідно 3 вимогами Порядку перевірки технічного стану транспортних засобів автомобільними перевізниками, затвердженого наказом Міністерства транспорту та зв’язку України 5 серпня 2008 року № 974
Не пройшли щорічного спеціального навчання і перевірки знань з питань охорони праці і допущені до роботи працівники підприємства, зайняті на роботах, зазначених у Переліку робіт підвищеної небезпеки (трактористи- машиністи - 14 ос.); працівники, зайняті на роботах, зазначених у Переліку робіт, де є потреба у професійному доборі (водії автотранспортних засобів - 8 ос.)
Працівники підприємства не проінформовані та не проінструктовані щодо дій,необхідних у разі виникнення на підприємстві аварійних ситуацій, пов’язаних з безпосередньою загрозою для їх життя і здоров’я, та про вжиті або такі, що мають бути вжитими, запобіжні і захисні заходи
Не здійснюється контрольний огляд газового господарства підприємства не рідше двох разів на рік
Не ведуться «Особисті картки обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту»
На підприємстві не розроблений план локалізації і ліквідації можливих аварій в системі газопостачання
Покарання: відсутні
23.10.2020 2177885 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Кириленко Людмила Миколаївна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи №1 управління контрольно-перевірочної роботи
Порушення:
Подання недостовірних відомостей про застраховану особу
Покарання: відсутні
18.03.2020 1733231 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: ЗУ "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України спрямованих на запобігання виникнення та поширення коронавірусної хвороби (COVID19) від 17.03.2020 №3219
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Фермерське господарство
22300, Вінницька обл., Вінницький р-н, С. Дашківці, вул. Грушевського, 1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.02.2020 2083846 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Вінницькій області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Савченко Юлія Вікторівна — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Вінницької області
Шевченко Олександр Віталійович — старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Порушення:
Підприємством не виконано пункти № 1,4 припису Державної екологічної інспекції у Вінницькій області від 19.06.2019р, а саме: не забезпечено подання до Інспекції інформацію про стан поводження з відпрацьованими мастилами за формою встановленою чинним законодавством. Не допускати змішування відходів для утилізації яких і Україні існує певна технологія (пластик, пластик, скло).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
10.06.2019 1448637 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Порушення:
Підприємство допускається змішування відходів для утилізації яких і Україні існує певна технологія (пластик, пластик,скло)
Не подаються звіти про водокористування за формою № 2ТП-водгосп (річна), затвердженою наказом Мінприроди № 78.
Підприємством не забезпечено здійснення реєстрації робіт з пестицидами в спеціальних журналах, чим порушуються правила поводження (зберігання, застосування) пестицидів.
Облік забору та використання води не здійснюється засобами вимірювальної техніки, у тому числі автоматизованими з двох криниць за адресою вул. Грушевського, 1, с. Дашківці, Літинський район, Вінницька область
Не надається місцевим органам виконавчої влади, уповноваженим органам виконавчої влади у сфері поводження з відходами інформація про відходи (зокрема не забезпечено подання до Інспекції інформацію про стан поводження з відпрацьованими мастилами за формою встановленою чинним законодавством).
В період з 15.03.18р по 14.06.19р. підприємством здійснювалась діяльність пов’язана із викидами забруднюючих речовин в атмосферне повітря без відповідного на те дозволу на Промисловому майданчику №1 (вул. Грушевського, 1, с. Дашківці, Літинський район, Вінницька область) та в період з 15.03.18р по 27.08.18р. підприємством здійснювалась діяльність пов’язана із викидами забруднюючих речовин в атмосферне повітря без відповідного на те дозволу на Промисловому майданчику №3 (урочище «Ковальова», с. Дашківці, Літинський район, Вінницька область.)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
01.02.2019 1655853 Державна фіскальна служба України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.11.2018 1369583 Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: ведення і зберігання насінницької документації
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Паламарчук Юрій Петрович — головний агроном
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.10.2018 1360478 Управління Держпраці у Вінницькій області Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог ЗУ Про охорону праці № 2694
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Сидорук І.П. — директор
Сидорук І П — директор
Порушення:
На підприємстві виконуються роботи: на висоті понад 1,3 м^тра; роботи із збереження та переробки зерна без псідання роботодавцем декларації до управління Д^ржпраці у Вінницькій області, порушення п.п. 6,15, додатку 6 Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на ефплуатацію (застосування) машин, механізмів, усігаткування підвищеної небезпеки, затвердженого Щстановою КМУ від 26.10.2011 р. № 1107.
Роботодавець не організував проведення інструктажів, навчання та перевірки знань Ц|рацівників 3 питань охорони праці, порушення п. 3118 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про піорядок проведення навчання і перевірки знань з іїитань охорони праці»
Допускаються до роботи працівники, у тому числі осадові особи, які не пройшли навчання, інструктаж перевірку знань з питань охорони праці, порушення .3.16 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про орядок проведення навчання і перевірки знань з итань охорони праці».
Покарання: відсутні
09.07.2018 1148141 Державна служба України з питань праці Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Дотримання законодавства про охорону праці
Учасники:
Сидорук І.П. — директор
Сидорук І П — директор
Порушення:
Не вивішені схеми газового обладнання із зазначенням номерів обладнання, запобіжної і запірної арматури, контрольно-вимірювальних приладів біля кожної установки, що використовує газ, що є порушенням п. 3.8 глави V НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
Запірні пристрої на обвідній лінії (байпасі) не опломбовані, що є порущенням п. 2.8 глави V НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
На підприємстві виконуються роботи: на висоті понад 1,3 метра; роботи із збереження та переробки зерна без подання роботодавцем декларації до управління Держпраці у Вінницькій області, порушення п.п. 6,15, додатку 6 Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, затвердженого
Покарання: відсутні
11.06.2018 510693 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні