Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Історія
ЄДРПОУ (228)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (12)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВИСЬ"

#05527462

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
10.10.2022 3060802 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.01.2022 3206972 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Кіровоградській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Миронова Світлана Миколаївна — головний спеціаліст
Лановенко Галина Анатоліївна — головний бухгалтер
Порушення:
До реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування подано недостовірні відомості про застрахованих осіб відповідно до акту перевірки
Покарання: відсутні
07.09.2021 2904263 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Кіровоградській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Миронова Світлана Миколаївна — головний спеціаліст
Лановенко Галина Анатоліївна — головний бухгалтер
Порушення:
До реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування подано недостовірні відомості про застрахованих осіб відповідно до акту перевірки
Покарання: відсутні
07.06.2021 2453755 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
37 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
СВК "ВИСЬ"
26112, Кіровоградська обл., Новоархангельський р-н, С. Скалева, вул. Степова, 1
Учасники:
Яценко Євгеній Олександрович — Головний інспектор ВЗНС Голованівського РУ ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
Порушення:
Для приміщень складського призначення не визначено категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01 (Зерносклад (2000м2))
Для приміщень складського призначення не визначено категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01 (Склад(цегляний 2) (1300м2))
Не обладнано інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту
Будинки та інші об'єкти не забезпечено адресними вказівниками (назва вулиці, номер будинку), встановленими на фасадах будівель або інших видних місцях і освітлюваними у темний час доби. (Адмінприміщення)
Не забезпечено подання декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства пожежної безпеки
Не змонтовано систему протипожежного захисту (автоматичну пожежну сигналізацію) (Склад(нижній) 1700 м2)
Не змонтовано систему протипожежного захисту (автоматичну пожежну сигналізацію) (Зерносклад (2000м2))
Для приміщень складського призначення не визначено категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01 (Склад (цегляний) (1500м2))
Не забезпечено захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконувати відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд». (Склад(нижній) 1700 м2)
Застосовуються тимчасові електромережі (Адмінприміщення)
Не змонтувано систему протипожежного захисту (автоматичну пожежну сигналізацію) (Склад(цегляний 2) (1300м2))
Не забезпечено захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконувати відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд». (Зерносклад (2860м2))
Не забезпечено захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконувати відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд». (Адмінприміщення)
Не надано сертифікат відповідності, інструкції з експлуатації та паспорт на кожний вогнегасник; (Адмінприміщення)
Використовуються пошкоджені вимикачі (Адмінприміщення)
Не розроблено інструкцію щодо дій персоналу суб’єкта господарювання у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій;
Не змонтувано систему протипожежного захисту (автоматичну пожежну сигналізацію) (Склад (цегляний) (1500м2))
Для приміщень складського призначення не визначено категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01 (Зерносклад (2860м2))
Не змонтовано систему протипожежного захисту (автоматичну пожежну сигналізацію) (Адмінприміщення)
Дерев’яні покриття горищного приміщення ( крокви, балки) будівлі не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності (Адмінприміщення)
Не забезпечено проведення обробки дерев’яних елементів горищних покриттів (крокв, лат) засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності, суб’єктами господарювання, які мають відповідну ліцензію на такий вид робіт. (Склад (цегляний) (1500м2))
Не забезпечено проведення обробки дерев’яних елементів горищних покриттів (крокв, лат) засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності, суб’єктами господарювання, які мають відповідну ліцензію на такий вид робіт. (Склад(цегляний 2) (1300м2))
Не встановлено заземлюючий пристрій для приєднання техніки під час наливу пального (АЗС (склад ПММ))
Не забезпечено захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконувати відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд». (Майстерня)
Не надано документацію що підтверджує проведення щорічного огляду і перевірки пристроїв блискавко захисту відповідно до вимог (п. 9.3.5 ДСТУ Б В.2.5-38:2008) (АЗС (склад ПММ))
Відсутнє обвалування на території резервуарного парку, яке розраховується з рівності об’єму рідини, що зберігається в районі РВС та об’єму обвалування (АЗС (склад ПММ))
АЗС не забезпечено розрахунковою кількістю плівко-утворювального піноутворювача для ліквідації можливих пожеж протипожежною технікою (АЗС (склад ПММ))
Не забезпечено захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконувати відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд». (Зерносклад (2000м2))
Для приміщень складського призначення не визначено категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01 (Склад(нижній) 1700 м2)
Переносні вогнегасники не розміщені шляхом навішування за допомогою кронштейнів на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для їх повного відчинення, або встановити на підставки чи спеціальні тумби. (Адмінприміщення)
Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати встановлювлені на горючі основи (конструкції) або з підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра. (Вагова)
Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати встановлювлені на горючі основи (конструкції) або з підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра. (Склад(нижній) 1700 м2)
Не забезпечено працівників засобами радіаційного і хімічного захисту в повному обсязі відповідно до Порядку забезпечення населення і працівників формувань та спеціалізованих служб цивільного захисту засобами індивідуального захисту, приладами радіаційної та хімічної розвідки, дозиметричного і хімічного контролю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 серпня 2002 року № 1200.
Не змонтовано систему протипожежного захисту (автоматичну пожежну сигналізацію) (Зерносклад (2860м2))
Не проведено ідентифікацію на наявність потенційної небезпеки (АЗС (склад ПММ))
Не забезпечено захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконувати відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд». (Склад (цегляний) (1500м2))
Не забезпечено захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконувати відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд». (Склад(цегляний 2) (1300м2))
Покарання: відсутні
21.01.2021 2517473 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Кіровоградській області Проведено
31 порушення
Предмет перевірки: додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Яценко Євгеній Олександрович — Головний інспектор ВЗНС Голованівського РУ ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
Чирка Людмила Олександрівна — Директор ТОВ «Вись»
Порушення:
в адміністративній будівлі не виконано обробку дерев`яних елементів горищного покриття (крокви, лати) засобами вогнезахисту, які забезпечують 1 групу вогнезахисної ефективності (Адміністративне приміщення (445.3 м2))
Не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні (Зерносклад (1037 м2 ))
в адміністративній будівлі не надано відповідні документи щодо підтвердження токсичності продуктів горіння та димоутворювальної здатності, а також на відповідність групам поширення полум'я РП1, РП2 покриття підлоги (лінолеум) (Адміністративне приміщення (445.3 м2))
Не проведено ідентифікацію на наявність потенційної небезпеки (АЗС (склад ПММ))
будівлі складів для зберігання зерна не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Зерносклад (1037 м2 ))
Територію підприємства, а також будівлі, споруди і приміщення не обладнані відповідними знаками безпеки ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности»
Не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні (Зерносклад (202,5м2))
Електрообладнання на складах установлюється не у вибухобезпечному щодо займистості виконанні. Загальний електрощиток (електровимикач) повинен розміщуватися поза складськими приміщеннями у спеціальних шафах (Зерносклад (1927 м2 ) малий)
Автозаправну станцію не забезпечено двома покривалами з негорючого тепло-ізоляційного матеріа-лу розміром 1 5 х 2 м (АЗС (склад ПММ))
Автозаправну станцію не забезпечено розрахунковою кількістю плівко-утворювального піноутворювача для ліквідації можливих пожеж протипожежною технікою (АЗС (склад ПММ))
Не надано документацію що підтверджує проведення щорічного огляду і перевірки пристроїв блискавко захисту відповідно до вимог (п. 9.3.5 ДСТУ Б В.2.5-38:2008) (Зерносклад (1037 м2 ))
будівлі складів для зберігання зерна не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Зерносклад (1927 м2 ) малий)
Електрообладнання на складах установлено не у вибухобезпечному щодо займистості виконанні. Загальний електрощиток (електровимикач) повинен розміщуватися поза складськими приміщеннями у спеціальних шафах (Зерносклад (2862 м2 ) великий)
працюючий персонал не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання від бойових отруйних речовин з непростроченим терміном зберігання
Електрощитки не оснащено схемою підключення споживачів з пояснюючими написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки) (Ремонтна майстерня)
На автозаправній станції не проведено ревізію дихальних клапанів (АЗС (склад ПММ))
будівля не обладнана пристроями захисту від блискавки та її вторинних проявів (Зерносклад (2862 м2 ) великий)
дерев’яні елементи горищних покриттів у складах для зберігання зерна, не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності (Зерносклад (1037 м2 ))
будівля не обладнана пристроями захисту від блискавки та її вторинних проявів (Корівник №1)
будівля не обладнана пристроями захисту від блискавки та її вторинних проявів (Зерносклад (202,5м2))
дерев’яні елементи горищних покриттів у складах для зберігання зерна, не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності (Зерносклад (202,5м2))
будівлі складів для зберігання зерна не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Зерносклад (2862 м2 ) великий)
Електрообладнання на складах установлено не у вибухобезпечному щодо займистості виконанні. Загальний електрощиток (електровимикач) повинен розміщуватися поза складськими приміщеннями у спеціальних шафах (Зерносклад (202,5м2))
Електрообладнання на складах установлюється не у вибухобезпечному щодо займистості виконанні. Загальний електрощиток (електровимикач) повинен розміщуватися поза складськими приміщеннями у спеціальних шафах (Зерносклад (1037 м2 ))
будівля не обладнана пристроями захисту від блискавки та її вторинних проявів (Адміністративне приміщення (445.3 м2))
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
будівлі складів для зберігання зерна не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Зерносклад (202,5м2))
Не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні (Зерносклад (2862 м2 ) великий)
адміністративна будівля не обладнана системою протипожежного захисту (системою автоматичної пожежної сигналізації) (Адміністративне приміщення (445.3 м2))
Не надано документацію що підтверджує проведення щорічного огляду і перевірки пристроїв блискавко захисту відповідно до вимог (п. 9.3.5 ДСТУ Б В.2.5-38:2008) (АЗС (склад ПММ))
Не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні (Зерносклад (2862 м2 ) великий)
Покарання: відсутні
12.10.2020 1882362 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: "На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.10.2020 2177208 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Кіровоградській області Проведено
32 порушення
Предмет перевірки: додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Яценко Євгеній Олександрович — Головний інспектор ВЗНС Голованівського РУ ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
Чирка Людмила Олександрівна — Директор ТОВ «Вись»
Порушення:
Не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні (Зерносклад (1927 м2 ) малий)
Автозаправну станцію не забезпечено розрахунковою кількістю плівко-утворювального піноутворювача для ліквідації можливих пожеж протипожежною технікою (АЗС (склад ПММ)
Територію підприємства, а також будівлі, споруди і приміщення не обладнані відповідними знаками безпеки ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности»
Електрообладнання на складах установлено не у вибухобезпечному щодо займистості виконанні. Загальний електрощиток (електровимикач) повинен розміщуватися поза складськими приміщеннями у спеціальних шафах (Зерносклад (202,5м2)
в адміністративній будівлі не надано відповідні документи щодо підтвердження токсичності продуктів горіння та димоутворювальної здатності, а також на відповідність групам поширення полум'я РП1, РП2 покриття підлоги (лінолеум) (Адміністративне приміщення (445.3 м2)
дерев’яні елементи горищних покриттів у складах для зберігання зерна, не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності (Зерносклад (202,5м2)
будівля не обладнана пристроями захисту від блискавки та її вторинних проявів (Адміністративне приміщення (445.3 м2)
Електрощитки не оснащено схемою підключення споживачів з пояснюючими написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки) (Ремонтна майстерня)
Не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні (Зерносклад (1037 м2 )
Не проведено ідентифікацію на наявність потенційної небезпеки (АЗС (склад ПММ)
Не надано документацію що підтверджує проведення щорічного огляду і перевірки пристроїв блискавко захисту відповідно до вимог (п. 9.3.5 ДСТУ Б В.2.5-38:2008) (Зерносклад (1037 м2 )
будівля не обладнана пристроями захисту від блискавки та її вторинних проявів (Зерносклад (2862 м2 ) великий)
На автозаправній станції не проведено ревізію дихальних клапанів (АЗС (склад ПММ)
дерев’яні елементи горищних покриттів у складах для зберігання зерна, не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності (Зерносклад (1037 м2 )
будівлі складів для зберігання зерна не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Зерносклад (1927 м2 ) малий)
будівля не обладнана пристроями захисту від блискавки та її вторинних проявів (Зерносклад (202,5м2)
будівлі складів для зберігання зерна не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Зерносклад (202,5м2)
адміністративна будівля не обладнана системою протипожежного захисту (системою автоматичної пожежної сигналізації) (Адміністративне приміщення (445.3 м2)
Не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні (Зерносклад (202,5м2)
працюючий персонал не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання від бойових отруйних речовин з непростроченим терміном зберігання
будівлі складів для зберігання зерна не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Зерносклад (1037 м2 )
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Автозаправну станцію не забезпечено двома покривалами з негорючого тепло-ізоляційного матеріа-лу розміром 1 5 х 2 м (АЗС (склад ПММ)
Електрообладнання на складах установлюється не у вибухобезпечному щодо займистості виконанні. Загальний електрощиток (електровимикач) повинен розміщуватися поза складськими приміщеннями у спеціальних шафах (Зерносклад (1927 м2 ) малий)
будівля не обладнана пристроями захисту від блискавки та її вторинних проявів (Ремонтна майстерня)
в адміністративній будівлі не виконано обробку дерев`яних елементів горищного покриття (крокви, лати) засобами вогнезахисту, які забезпечують 1 групу вогнезахисної ефективності (Адміністративне приміщення (445.3 м2)
Електрообладнання на складах установлено не у вибухобезпечному щодо займистості виконанні. Загальний електрощиток (електровимикач) повинен розміщуватися поза складськими приміщеннями у спеціальних шафах (Зерносклад (2862 м2 ) великий)
Електрообладнання на складах установлюється не у вибухобезпечному щодо займистості виконанні. Загальний електрощиток (електровимикач) повинен розміщуватися поза складськими приміщеннями у спеціальних шафах (Зерносклад (1037 м2 )
Не надано документацію що підтверджує проведення щорічного огляду і перевірки пристроїв блискавко захисту відповідно до вимог (п. 9.3.5 ДСТУ Б В.2.5-38:2008) (АЗС (склад ПММ)
будівля не обладнана пристроями захисту від блискавки та її вторинних проявів (Корівник №1)
Не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні (Зерносклад (2862 м2 ) великий)
будівлі складів для зберігання зерна не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Зерносклад (2862 м2 ) великий)
Покарання: відсутні
24.07.2020 2176051 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Кіровоградській області Проведено
35 порушень
Предмет перевірки: додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Яценко Євгеній Олександрович — Головний інспектор ВЗНС Голованівського РУ ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
Порушення:
дерев’яні елементи горищних покриттів у складах для зберігання зерна, не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності (Зерносклад (1037 м2 )
Не надано документацію що підтверджує проведення щорічного огляду і перевірки пристроїв блискавко захисту відповідно до вимог (п. 9.3.5 ДСТУ Б В.2.5-38:2008) (Зерносклад (1037 м2 )
Електрообладнання на складах установлено не у вибухобезпечному щодо займистості виконанні. Загальний електрощиток (електровимикач) повинен розміщуватися поза складськими приміщеннями у спеціальних шафах (Зерносклад (2862 м2 ) великий)
Електрообладнання на складах установлюється не у вибухобезпечному щодо займистості виконанні. Загальний електрощиток (електровимикач) повинен розміщуватися поза складськими приміщеннями у спеціальних шафах (Зерносклад (1927 м2 ) малий)
Автозаправну станцію не забезпечено розрахунковою кількістю плівко-утворювального піноутворювача для ліквідації можливих пожеж протипожежною технікою (АЗС (склад ПММ)
Не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні (Зерносклад (1927 м2 ) малий)
Електрообладнання на складах установлено не у вибухобезпечному щодо займистості виконанні. Загальний електрощиток (електровимикач) повинен розміщуватися поза складськими приміщеннями у спеціальних шафах (Зерносклад (202,5м2)
будівля не обладнана пристроями захисту від блискавки та її вторинних проявів (Корівник №1)
працюючий персонал не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання від бойових отруйних речовин з непростроченим терміном зберігання
будівлі складів для зберігання зерна не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Зерносклад (202,5м2)
Не надано документацію що підтверджує проведення щорічного огляду і перевірки пристроїв блискавко захисту відповідно до вимог (п. 9.3.5 ДСТУ Б В.2.5-38:2008) (АЗС (склад ПММ)
адміністративна будівля не обладнана системою протипожежного захисту (системою автоматичної пожежної сигналізації) (Адміністративне приміщення (445.3 м2)
будівля не обладнана пристроями захисту від блискавки та її вторинних проявів (Зерносклад (202,5м2)
Територію підприємства, а також будівлі, споруди і приміщення не обладнані відповідними знаками безпеки ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности»
Не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні (Зерносклад (2862 м2 ) великий)
будівля не обладнана пристроями захисту від блискавки та її вторинних проявів (Зерносклад (2862 м2 ) великий)
Не проведено ідентифікацію на наявність потенційної небезпеки (АЗС (склад ПММ)
будівлі складів для зберігання зерна не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Зерносклад (2862 м2 ) великий)
Автозаправну станцію не забезпечено двома покривалами з негорючого тепло-ізоляційного матеріа-лу розміром 1 5 х 2 м (АЗС (склад ПММ)
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
не проведено обвалування резервуарного парку нафтопродуктів по периметру відповідно до вимог (АЗС (склад ПММ)
Не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні (Зерносклад (202,5м2)
Не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні (Зерносклад (1037 м2 )
дерев’яні елементи горищних покриттів у складах для зберігання зерна, не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності (Зерносклад (202,5м2)
На автозаправній станції не проведено ревізію дихальних клапанів (АЗС (склад ПММ)
в адміністративній будівлі не виконано обробку дерев`яних елементів горищного покриття (крокви, лати) засобами вогнезахисту, які забезпечують 1 групу вогнезахисної ефективності (Адміністративне приміщення (445.3 м2)
Електрощитки не оснащено схемою підключення споживачів з пояснюючими написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки) (Ремонтна майстерня)
в адміністративній будівлі не надано відповідні документи щодо підтвердження токсичності продуктів горіння та димоутворювальної здатності, а також на відповідність групам поширення полум'я РП1, РП2 покриття підлоги (лінолеум) (Адміністративне приміщення (445.3 м2)
Суб’єктом господарювання не поновлено з урахуванням особливостей виробничої діяльності інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
Електрообладнання на складах установлюється не у вибухобезпечному щодо займистості виконанні. Загальний електрощиток (електровимикач) повинен розміщуватися поза складськими приміщеннями у спеціальних шафах (Зерносклад (1037 м2 )
будівлі складів для зберігання зерна не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Зерносклад (1037 м2 )
будівля не обладнана пристроями захисту від блискавки та її вторинних проявів (Адміністративне приміщення (445.3 м2)
будівлі складів для зберігання зерна не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Зерносклад (1927 м2 ) малий)
будівля не обладнана пристроями захисту від блискавки та її вторинних проявів (Ремонтна майстерня)
Не заборонено улаштування та експлуатацію тимчасової електромережі (Зерносклад (202,5м2)
Покарання: відсутні
14.09.2019 1494020 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
9 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
СВК "ВИСЬ"
26112, Кіровоградська обл., Новоархангельський р-н, С. Скалева, вул. Степова, 1
Учасники:
Порушення:
На підприємстві не встановлений порядок повідомлення про пожежу, з яким слід ознайомити всіх працівників.
На території підприємства необхідно скосити траву
Будівлю не обладнано системами протипожежного захисту (системою автоматичної пожежної сигналізації) з послідуючим виведенням сигналу тривожних сповіщень від приладів приймально-контрольних пожежних систем протипожежного захисту на пульт пожежного спостерігання
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Територія підприємства, а також будівлі, споруди і приміщення не обладнано відповідними знаками безпеки згідно ГОСТ 12.4.026-76
Дерев'яні конструкції покрівлі будівлі не піддано оброблянню вогнезахисним розчином
На об'єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим, який включає: порядок утримання шляхів евакуації; визначення спеціальних місць для куріння; порядок застосування відкритого вогню; порядок використання побутових нагрівальних приладів; порядок проведення тимчасових пожежонебезпечних робіт; правила проїзду та стоянки транспортних засобів; місця для зберігання і допустиму кількість сировини, напівфабрикатів та готової продукції, що можуть одночасно знаходитися у приміщеннях і на території; порядок прибирання горючого пилу й відходів, зберігання промасленого спецодягу та ганчір'я, очищення елементів вентиляційних систем від горючих відкладень; порядок відключення від мережі електроживлення обладнання та вентиляційних систем у разі пожежі; порядок огляду й зачинення приміщень після закінчення роботи; порядок проходження посадовими особами навчання й перевірки знань з питань пожежної безпеки, а також проведення з працівниками протипожежних інструктажів та занять з пожежно-технічного мінімуму з призначенням відповідальних за їх проведення; порядок організації експлуатації і обслуговування наявних засобів протипожежного захисту; порядок проведення планово-попереджувальних ремонтів та оглядів електроустановок, опалювального, вентиляційного, технологічного та іншого інженерного обладнання; порядок збирання членів пожежно-рятувального підрозділу добровільної пожежної охорони та посадових осіб, відповідальних за пожежну безпеку, у разі виникнення пожежі, виклику вночі, у вихідні й святкові дні; порядок дій у разі виникнення пожежі: порядок і способи оповіщення людей, виклику пожежно-рятувальних підрозділів, зупинки технологічного устаткування, вимкнення ліфтів, підйомників, вентиляційних установок, електроспоживачів, застосування засобів пожежогасіння; послідовність евакуації людей та матеріальних цінностей з урахуванням дотримання техніки безпеки. При розробленні інструкцій дій у разі виникнення (виявлення) пожежі необхідно використовувати розділ VIII цих Правил. Працівники об'єкта мають бути ознайомлені з цими вимогами на інструктажах під час проходження пожежно-технічного мінімуму
Біля місць розташування пожежних водойм встановити покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них: для пожежної водойми – літерним індексом ПВ, цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми
Не розроблені і не вивішені на видних місцях плани (схеми) евакуації людей у разі пожежі
Покарання: відсутні
18.06.2019 1653829 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Управління Держпраці у Кіровоградській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: питання додержання законодавства про зайнятість та працевлаштування інвалідів
Підстави:
Неподання суб’єктом господарювання документів обов’язкової звітності за два звітні періоди підряд без поважних причин або без надання письмових пояснень про причини, що перешкоджали поданню таких документів
Учасники:
Порушення:
Відповідно до ст. 18 Закону України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні» (надалі – Закон № 875) підприємства, установи, організації, фізичні особи, які використовують найману працю, зобов’язані виділяти та створювати робочі місця для працевлаштування осіб з інвалідністю, у тому числі спеціальні робочі місця, створювати для них умови праці з урахуванням індивідуальних програм реабілітації і забезпечувати інші соціально-економічні гарантії, передбачені законодавством, надавати державній службі зайнятості інформацію, необхідну для організації працевлаштування осіб з інвалідністю, і звітувати Фонду соціального захисту інвалідів про зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України. Згідно наданої інформації Кіровоградського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів (надалі - Фонд) від 12.03.2019 № 04-04/300 встановлено, що протягом двох звітних періодів ТОВ «Вись» не подало до відділення Фонду «Звіт про зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю». В наданих копіях звітів 10-ПІ від 07.06.2019 зазначено, що середньоспискова чисельність штатних працівників за 2017 рік становила 58 осіб, із них 2 особи з інвалідністю, за 2018 рік – 49 осіб, із них з інвалідністю – 3 особи. Підприємством звіти про зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю за 2017 - 2018 роки не подававались, чим порушені вимоги ч. 9 ст. 19 Закону України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні». Керівники підприємств, установ, організацій, у тому числі підприємств, організацій громадських організацій осіб з інвалідністю, фізичні особи, які використовують найману працю, у разі незабезпечення виконання нормативів робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю, неподання Фонду соціального захисту інвалідів звіту про зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю несуть відповідальність у встановленому законом порядку. Підприємством 07.06.2019 направлені рекомендованими листами звіти про зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю за 2017 - 2018 роки.
Покарання: відсутні
01.11.2018 1615780 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Кіровоградській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення:
невиконання раніше наданих приписів
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
11.06.2018 1205400 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Порушення:
Не укладено Договір страхування цивільної відповідальності суб’єктів господарювання за шкоду, яку може бути заподіяно довкіллю або здоров’ю людей під час зберігання та застосування пестицидів і агрохімікатів.
Не укладено договори на передачу на утилізацію спеціалізованим підприємствам відходів, що утворюються та відповідно утворені відходи не передаються на утилізацію (оброблення, перероблення). У статистичній звітності Ф-1 «відходи» річна за 2015 рік не відображені всі види відходів, що утворюються. Не подано декларацію про відходи за 2017 рік. Не надається щоквартальний звіт до Держекоінспкції у Кіровоградській області про утворення та рух відпрацьованих мастил.
Не у повній мірі вживаються заходи по боротьбі з бурянами на територвї господарського двору (ферма).
Не проведено заміри ефективності роботи циклона ЦОЛ-6, яким оснащено БЦС – 25. Не розроблено технічний паспорт на вказаний циклон. Не ведеться журнал обліку робочого часу установки очистки газу та не проводиться технічне навчання і перевірка знань з правил технічної експлуатації установки очистки газу та не розроблена інструкція з експлуатації ПГОУ.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом