Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (8)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ХОРОЛЬСЬКА МЕХАНІЗОВАНА ПЕКАРНЯ"

#05518747

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
16.01.2022 3081664 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У суб'єкта господарювання змінився ступінь ризику, чим змінилася періодичність проведення планового заходу державного нагляду (контролю)
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ХОРОЛЬСЬКА МЕХАНІЗОВАНА ПЕКАРНЯ
37800, Полтавська обл., Лубенський р-н, Хорольська Міська Територіальна Громада, м. Хорол, вул. 8 Березня, 47/2
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.01.2020 1710717 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
26 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ХОРОЛЬСЬКА МЕХАНІЗОВАНА ПЕКАРНЯ
37800, Полтавська обл., Лубенський р-н, Хорольська Міська Територіальна Громада, м. Хорол, вул. 8 Березня, 47/2
Учасники:
Орловський Владислав Володимирович — Головний інспектор Хорольського РС ГУ ДСНС України у Полтавській області
Порушення:
Працівники підприємства не забезпечені засобами колективного та індивідуального захисту.
На будівлях підприємства дерев'яні елементи горищного покриття (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
У приміщеннях підприємства відсутні на видимих місцях біля телефонів таблички із зазначенням номера телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Електричний світильник зовнішнього освітлення прохідної підвішений безпосередньо на струмопровідні проводи.
Посадові особи та працівники, зайняті на роботах з підвищеною пожежною небезпекою не пройшли навчання (пожежно-технічний мінімум) і перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Не організовано проведення технічного обслуговування наявних вуглекислотних та порошкових вогнегасників.
В приміщеннях підприємства не розміщена інформація про заходи безпеки та відповідну поведінку населення у разі виникнення аварії.
Біля місця розташування зовнішніх джерел протипожежного водопостачання відсутні покажчики (об'ємні зі світильниками або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів).
Приміщення гаражів, токарного та слюсарного цехів не забезпечені металевими ящиками з кришками, що щільно закриваються, для збирання промасленого обтирального матеріалу.
Відсутня інформація про клас вогнестійкості заповнення прорізів (вхідних дверей) у протипожежних перешкодах приміщень теплогенераторних та складів.
Люки на горища не зачинені на замок, відсутні вказівники місця зберігання ключів.
Електричні світильники в приміщеннях токарного та слюсарного цехів, експедиції підвішені безпосередньо на струмопровідні проводи та експлуатуються зі знятими ковпаками (розсіювачами).
Не організовано проведення ідентифікації об'єктів підприємства на наявність джерел небезпеки та відношення їх до потенційної небезпеки, які при певних умовах можуть стати причиною виникнення НС.
Не розроблені евакуаційні заходи щодо працівників підприємства, а також майна на випадок надзвичайної ситуації.
Допуск до роботи працівників підприємства здійснюється без попереднього проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Відсутній розпорядчий документ (наказ, інструкція тощо), яким встановлюється відповідний протипожежний режим в приміщеннях та на території підприємства.
Керівник та посадові особи підприємства не пройшли навчання з питань цивільного захисту у тому числі правилам техногенної безпеки.
Сходові клітки, внутрішні та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням, світильники котрого вмикаються з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
Приміщення хлібобулочного цеху з адміністративними приміщеннями на другому поверсі, гаражів, складів, котельні, теплогенераторних, складу БХБ, компресорної, прохідної, вагової обладнати системами пожежної сигналізації, передавання тривожних сповіщень, а також оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей,з урахуванням вимог ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту"
Відсутні документи, які містять показники щодо пожежної небезпеки, на матеріали оздоблення стелі в адміністративно-побутових приміщеннях.
Відсутній розпорядчий документ, що визначає спеціальне місце для куріння.
Не забезпечено підтримання експлуатаційної придатності системи пожежної сигналізації в приміщеннях адміністрації шляхом проведення періодичного технічного обслуговування організаціями, які мають відповідну ліцензію на відповідні види робіт.
Не організовано приведення системи пожежної сигналізації в приміщеннях адміністрації у працездатний стан шляхом проведення ремонтних та налагоджувальних робіт.
Територія підприємства, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки, вид, кількість, а також місця встановлення яких визначається ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
В приміщенні деревообробного цеху горючих матеріалів складуються на відстані менше 1 метра від електрощита.
На підприємстві не створена добровільна пожежна охорона з утворенням пожежно-рятувального підрозділу та забезпечено його функціонування відповідно до Порядку функціонування добровільної пожежної охорони, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 липня 2013 року № 564.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
13.01.2020 1869757 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Дубовицька Галина Василівна — головний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду (контролю) атмосферного повітря Управління державного екологічного нагляду (контролю) у Полтавській області – державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Центрального окр
Филоненко Сергій Іванович — Головний інженер
Порушення:
Під час перевірки виявлено змішування відходів, для утилізації яких в Україні існує відповідна технологія, а саме виявлено змішування побутових відходів в ПП «ХОРОЛЬСЬКА МЕХПЕКАРНЯ» за адресою: 37800, Полтавська обл., м. Хорол, вул. 8 Березня, 47/2 .
Первинний поточний облік кількості, типу і складу відходів, що утворюються, збираються, перевозяться, зберігаються, обробляються, утилізуються, знешкоджуються та видаляються ПП «ХОРОЛЬСЬКА МЕХПЕКАРНЯ» по встановленій формі 1-ВТ не ведеться.
ПП «ХОРОЛЬСЬКА МЕХПЕКАРНЯ» не складено спеціальний паспорт на місце чи об'єкт зберігання відпрацьованих мастил.
ПП «ХОРОЛЬСЬКА МЕХПЕКАРНЯ» не надає місцевим органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування, уповноваженим органам виконавчої влади у сфері поводження з відходами інформацію про відходи та пов'язану з ними діяльність, у тому числі про випадки несанкціонованого попадання відходів у навколишнє природне середовище та вжиті щодо цього заходи.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
02.04.2019 1634734 Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.12.2018 1207174 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: акт про недопуск
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.12.2018 1070202 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання вимог санітарного законодавства
Об'єкти:
ПП Хорольськамеханізована пекарня
Полтавська обл., Хорольський р-н, м. Хорол, вул. 8 Березня, 47/2
Учасники:
Порушення:
Робоча програма (графіки) виробничого контролю води перед її надходженням у водопровідну мережу не виконується за переліком показників
Покарання: відсутні
22.05.2018 1157927 Державна служба України з питань праці Проведено
16 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства з охорони праці
Учасники:
Порушення:
Службою охорони праці не складаються плани роботи (не затверджені роботодавцем) п.5.1 Типового положення про службу охорони праці НПАОП 0.00-4.21-04
На підприємстві не проведено декларування безпеки об'єктів підвищеної небезпеки (у разі необхідності), чим порушено вимоги ст. 13. ЗУ №2694
Кабелі-подовжувачі не пройшли періодичну перевірку ( не рідше 1 раз на 6 місяців), чим порушено вимоги п. 6.7.24. Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів, НПАОП 0.00-1.21-98.
Місця ввімкнення переносних світильників до електромережі не позначини написом «Місцеве освітлення», чим порушено вимоги п.16.1.9. НПАОП 15.8-1.27-02
На робочому місті не використовував спецодяг
Вентиляційні камери, циклони, фільтри, повітроводи не очищаються від горючого пилу, відходів виробництва. Перевірка й очищення вентиляційного устаткування повинні проводитися за графіком, затвердженим роботодавцем. Результати огляду обов’язково заносяться до спеціального журналу. чим порушено вимоги п.8.3.30. НПАОП 15.8-1.27-02
Відсутня схема маршрутів руху, яка повинна бути вивішена в місцях стоянки транспорту і в інших необхідних для цього місцях, чим порушено вимоги п. 5.2.1 НПАОП 15.8-1.27-02
Не на всіх манометрах, вакуумметрах, амперметрах, дистанційних термометрах тощо є клеймо (пломба) з позначенням строку перевірки. Використовувати прилади, що вчасно не пройшли перевірки, а також прилади без клейма не дозволяється. чим порушено вимоги п.11.2.6. НПАОП 15.8-1.27-02
Незалежно від засобу захисту не на всіх дверцятах (кришках) шаф, ніш тощо з електроустаткуванням напругою понад 42 В, а також на огорожах, які закривають електроапаратуру не нанесені попереджувальні знаки електричної напруги, виконані у відповідності з ГОСТ 12.4.026-76*. Не на всіх дверцятах наведений перелік устаткування, відповідного до електроапаратури, і розміщена принципова електрична схема, чим порушено вимоги п. 16.1.8. НПАОП 15.8-1.27-02
Запобіжні пояси не випробовуються кожні шість місяців на статичне навантаження масою 400 кг на протязі 5 хвилин, про що має бути записано у місці нанесення маркування. чим порушено вимоги п. 12.5.5. НПАОП 15.8-1.27-02
Не всі дверцята шаф або ящиків з електроапаратурою замикаються за допомогою спеціального ключа або замка. Коробки електроустаткування і мережі повинні бути щільно закриті кришками. чим порушено вимоги п.16.1.7. НПАОП 15.8-1.27-02
Перевірка манометрів з їх опломбуванням або клеймуванням не здійснюється не рідше одного разу на 12 місяців. Окрім того, не рідше одного разу на 6 місяців власником посудини, апарата, устаткування не проводиться додаткова перевірка робочих манометрів контрольним манометром з записом результатів у журналі контрольних перевірок, чим порушено вимоги п.11.2.5. НПАОП 15.8-1.27-02
Не представлені особисті картки обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту, чим порушено вимоги п.4.10 Наказу Держгірпромнагляду від 24.03.2008 № 53 НПАОП 0.00-4.01-08
Роботодавець не організовує пропаганду безпечних методів праці та співробітництво з працівниками у галузі охорони праці, чим порушено вимоги ст. 13. ЗУ №2694
На робочому місті не використовував спецодяг
Територія підприємства не обладнана дорожніми знаками, покажчиками швидкості руху транспорту за ДСТУ 2586-94 і знаками безпеки за ГОСТ 12.4.026-76*. Необхідна кількість дорожніх знаків і покажчиків та місця їх встановлення повинні обґрунтовуватися схемою маршрутів руху транспортних і пішохідних потоків,. чим порушено вимоги п. 5.2.2 НПАОП 15.8-1.27-02
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
20.01.2018 510659 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні