Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (3)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Будівництво (6) Перевірки (14)

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО МИКОЛАЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ "ПОЛОГОВИЙ БУДИНОК №1"

#05483138

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
12.07.2022 2949925 Контроль якості лікарських засобів Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання законодавства щодо якості лікарських засобів
Об'єкти:
Пологовий будинок №1
м. Миколаїв, вул. 2 Екіпажна, буд. 5
Жіноча консультація №1
Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Мала Морська, буд. 7
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.06.2021 2228867 Державний нагляд (контроль) у сфері метрології та метрологічної діяльності Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері метрології та метрологічної діяльності
Учасники:
Грисюк Софія Григорівна — Головна акушерка
Китаєва Юлія Володимирівна — головний спеціаліст відділу ринкового та метрологічного нагляду управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області
Воронцова Наталія Валеріївна — Головний спеціаліст відділу ринкового та метрологічного нагляду управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.06.2021 2346024 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
47 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
КНПММР"ПОЛОГОВИЙ БУДИНОК №1"
54003, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. 2 Екіпажна, буд. 5
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО МИКОЛАЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ "ПОЛОГОВИЙ БУДИНОК №1(жіноча консультація)
м. Миколаїв, вул. Мала Морська, 7
Учасники:
Заболотько Артем Володимирович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Миколаївського районного управління ГУ ДСНС України у Миколаївській області
Порушення:
Керівний склад не пройшов навчання на курсах цивільного захисту.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементу заповнення прорізу у протипожежній перешкоді, зокрема отвір у протипожежній (перегородці), призначений для виходу на горище не заповнений протипожежними дверима ІІ типу.
Приміщення будівлі не в достатній кількості забезпечено ПЗПГ (вогнегасни-ками).
Керівний склад не пройшов навчання на курсах цивільного захисту.
Пожежні кран-комплекти не в повній мірі укомплектовані пожежними рукавами однакового з ним діаметра та стволом.
Допускається улаштування дверей сходових кліток без пристроїв само зачинення.
В приміщенні горища з’єднання жил проводів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
В приміщенні підвалу допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж.
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання з розрахунку 1 респіратор на особу і додатково 2 відсотки загальної кількості працівників.
Не виконано захист будівель від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист»
В приміщенні підвалу з’єднання жил проводів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не проведено технічне обслуговування пожежних кран-комплектів та їх перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Приміщення в будівлі не обладнані системою оповіщення людей про пожежу типу СО-2.
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема приміщення пральні, лабораторії (автоклаву) не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з підписанням актів (Акт прийняття монтажних робіт, Акт введення в експлуатацію та перевірки, Акт прийняття).
Допускається зниження класу вогнестійкості елементу заповнення прорізу у протипожежній перешкоді, зокрема отвір у протипожежній перегородці, призначений для виходу на горище не заповнений протипожежними дверима ІІ типу.
Не виконано захист будівель від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист».
Пожежні кран-комплекти не в повній мірі укомплектовані пожежними рукавами однакового з ним діаметра, стволом та важелями для полегшення відкривання вентиля.
В будівлі лінії живлення до побутових кондиціонерів не забезпечено автономними пристроями електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії.
Наявний пожежний щит не забезпечено комплектом засобів пожежогасіння: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Дерев’яні елементи горищних покриттів будівлі (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
В будівлі лінії живлення до побутових кондиціонерів не забезпечено автономними пристроями електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії.
В приміщенні електрощитової, підвалу допускається використання світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків).
Сходові клітки не забезпечені евакуаційним освітленням.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки)
Не проведено технічне обслуговування пожежних кран-комплектів та їх перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Приміщення дизельгенераторної не обладнано автоматичною системою пожежогасіння відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Мiж сходовими маршами не влаштований промiжок завширшки у просвiтi не менше нiж 75 мм.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання з розрахунку 1 респіратор на особу і додатково 2 відсотки від загальної кількості працівників.
Допускається використання елементу заповнення прорізу у протипожежній перешкоді, що відділяє приміщення електрощитової від сусідніх приміщень з зниженим класом вогнестійкості.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Пацієнтів, які перебувають в пологовому відділенні не здатних самостійно пересуватися, не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість ліжок та окремо для обслуговуючого персоналу.
Посадовi особи не пройшли навчання та перевiрку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здiйснення навчання населення дiям у надзвичайних ситуацiях».
Для виробничих та складських приміщень в будівлі не визначено категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Приміщення будівель не в достатній кількості забезпечено ПЗПГ (вогнегасни-ками).
Пацієнтів, які перебувають в стаціонарному відділенні не здатних самостійно пересуватися, не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість хворих (стаціонар) та окремо для обслуговуючого персоналу.
В приміщенні горища допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж.
Посадовi особи не пройшли навчання та перевiрку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здiйснення навчання населення дiям у надзвичайних ситуацiях».
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема приміщення закладу, не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з підписанням актів (Акт прийняття монтажних робіт, Акт введення в експлуатацію та перевірки, Акт прийняття).
Умови освітленості евакуаційних виходів з будівлі не відповідають вимогам будівельних норм, зокрема над евакуаційними виходами з поверхів будівлі не встановлені світлові покажчики «Вихід» які повинні забезпечувати освітлення евакуаційних виходів не менше 60 хвилин при відключенні електромережі.
Допускається розміщення у підвальному поверсі майстерень, складів, комор для зберігання горючих речовин.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
У підвалі допускається складування горючих матеріалів: старі меблі, обладнання.
Для виробничих та складських приміщень в будівлі не визначено категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Не проведено ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкту з урахуванням всіх небезпечних чинників.
На об’єкті не переглянуто ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкту з урахуванням всіх небезпечних чинників.
Допускається використання елементу заповнення прорізу у протипожежній перешкоді, що відділяє приміщення електрощитової від сусідніх приміщень з зниженим класом вогнестійкості.
Покарання: відсутні
29.06.2021 2221676 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.09.2020 2175859 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Миколаївській області Проведено
22 порушення
Предмет перевірки: Перевірка додержання (виконання) вимог законодавства у сфері цивільного захисту, поженої та техногенної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Заболотько Артем Володимирович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Миколаївського районного управління ГУ ДСНС України у Миколаївській області
Волохов Євген Павлович — головний лікар КНП ММР "ПБ №1"
Порушення:
Не виконано захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Не проведено технічне обслуговування пожежних кран-комплектів та їх перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
На дверях горища, електрощитових, підвалів не вказано місце зберігання ключів.
В приміщенні електрощитової, підвалу допускається використання світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків)
Допускається відкрите прокладання електричних кабелів по горючих основах над входом у підвал.
Для виробничих та складських приміщень в будівлі не визначено категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні
Працівників не забезпечено засобами колективного та індивідуального захисту органів дихання з розрахунку 1 протигаз і 1 респіратор на особу і додатково 2 відсотки загальної кількості працівників.
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема приміщення закладу, не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з підписанням актів (Акт прийняття монтажних робіт, Акт введення в експлуатацію та перевірки, Акт прийняття)
В приміщенні підвалу з’єднання жил проводів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не проведено ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкту.
Сходові клітки не забезпечені евакуаційним освітленням.
Евакуаційні виходи не в достатній кількості забезпечені світловими покажчиками «Вихід», які мають бути підключені до джерела живлення евакуаційного освітлення, або такі, що мають переключатися на нього автоматично в разі зникнення живлення на їх основних джерелах.
Пожежні кран-комплекти на всіх поверхах будівлі не укомплектовані важелями для полегшення відкривання вентиля.
Допускається використання елементу заповнення прорізу у протипожежній перешкоді, що відділяє приміщення електрощитової від сусідніх приміщень з зниженим класом вогнестійкості.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки)
Дерев’яні конструкції горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Допускається улаштування дверей сходових кліток без пристроїв само зачинення.
Приміщення в будівлі не обладнані системою оповіщення людей про пожежу типу СО-2.
На шляхах евакуації в коридорі на стелі 5-го поверху допускається застосування матеріалу з невизначеними показниками по займистості, токсичності, димоутворюваної здатності.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементу заповнення прорізу у протипожежній перешкоді, зокрема отвір у протипожежній (перегородці), призначений для виходу на горище не заповнений протипожежними дверима ІІ типу.
У підвалі допускається складування горючих матеріалів: старі меблі, обладнання.
Мiж сходовими маршами не влаштований промiжок завширшки у просвiтi не менше нiж 75 мм.
Покарання: відсутні
21.09.2020 2173970 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Миколаївській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: переведення КНП "Пологовий будинок № 1" в режим надання допомоги вагітним, хворим на коронавірусну хворобу відповідно до наказу Управління охорони здоров'я ММР № 122-Л від 07.04.2020
Предмет перевірки: Перевірка додержання (виконання) вимог законодавства у сфері цивільного захисту, поженої та техногенної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.08.2020 1915849 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мараторій на перевірки
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.08.2020 1935430 Державний нагляд (контроль) у сфері метрології та метрологічної діяльності Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері метрології та метрологічної діяльності
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.06.2020 2513882 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: інспекційне відвідування
Підстави:
За дорученням Прем’єр-міністра України
Учасники:
Передрій Олександр Григорович — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Волохов Євген Павлович — головний лікар
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.02.2020 2104480 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Миколаївській області Проведено
15 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Волохов Євген Павлович — головний лікар КНП ММР "ПБ №1"
Назаренко Сергій Олександрович — провідний інспектор відділу запобігання надзичайним ситуаціям Миколаївського районного управління ГУ ДСНС України у Миколаївській області старший лейтенант служби цивільного захисту
Дудінський Олександр Георгійович — фахівець з питань цивільного захисту
Порушення:
Не проведено технічне обслуговування пожежних кран-комплектів та їх перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Приміщення дизель генераторної не обладнано автоматичною системою пожежогасіння відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Пожежний щит не укомплектований достатньою кількістю засобів пожежогасіння, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Не виконано захист будівель та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Для виробничих та складських приміщень в будівлі не визначено категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Пожежні кран-комплекти на всіх поверхах будівлі не укомплектовані важелями для полегшення відкривання вентиля.
Інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії не розміщено
Не розроблено паспорт потенційно-небезбечного об’єкта.
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема приміщення пральні, лабораторія (автоклаву), адміністративно-побутової будівлі не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з підписанням актів (Акт прийняття монтажних робіт, Акт введення в експлуатацію та перевірки, Акт прийняття).
Не надано план реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементу заповнення прорізу у протипожежній перешкоді, зокрема отвір у протипожежній (перегородці), призначений для виходу на горище не заповнений протипожежними дверима ІІ типу.
Допускається використання елементу заповнення прорізу у протипожежній перешкоді, що відділяє приміщення електрощитової від сусідніх приміщень з зниженим класом вогнестійкості.
Над дверима автоклаву допускається підвішування світильника безпосередньо на струмопровідні проводи.
Працівників не забезпечено засобами колективного та індивідуального захисту органів дихання з розрахунку 1 протигаз і 1 респіратор на особу і додатково 2 відсотки загальної кількості працівників.
З’єднання жил проводів до світильника над дверима автоклаву виконані не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
21.02.2020 2104470 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Миколаївській області Проведено
23 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Назаренко Сергій Олександрович — провідний інспектор відділу запобігання надзичайним ситуаціям Миколаївського районного управління ГУ ДСНС України у Миколаївській області старший лейтенант служби цивільного захисту
Волохов Євген Павлович — головний лікар КНП ММР "ПБ №1"
Дудінський Олександр Георгійович — фахівець з питань цивільного захисту
Порушення:
Допускається використання елементу заповнення прорізу у протипожежній перешкоді, що відділяє приміщення електрощитової від сусідніх приміщень з зниженим класом вогнестійкості.
На дверях горища, електрощитових, підвалів не вказано місце зберігання ключів.
Дерев’яні конструкції горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
В приміщенні електрощитової, підвалу допускається використання світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків)
У підвалі допускається складування горючих матеріалів: старі меблі, обладнання.
Евакуаційні виходи не в достатній кількості забезпечені світловими покажчиками «Вихід», які мають бути підключені до джерела живлення евакуаційного освітлення, або такі, що мають переключатися на нього автоматично в разі зникнення живлення на їх основних джерелах.
Мiж сходовими маршами не влаштований промiжок завширшки у просвiтi не менше нiж 75 мм.
Не надано план реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру.
Не виконано захист будівель та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема приміщення закладу, не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з підписанням актів (Акт прийняття монтажних робіт, Акт введення в експлуатацію та перевірки, Акт прийняття)
Сходові клітки не забезпечені евакуаційним освітленням.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементу заповнення прорізу у протипожежній перешкоді, зокрема отвір у протипожежній (перегородці), призначений для виходу на горище не заповнений протипожежними дверима ІІ типу.
Не проведено технічне обслуговування пожежних кран-комплектів та їх перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Приміщення в будівлі не обладнані системою оповіщення людей про пожежу типу СО-2.
В приміщенні підвалу з’єднання жил проводів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Для виробничих та складських приміщень в будівлі не визначено категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Допускається відкрите прокладання електричних кабелів по горючих основах над входом у підвал.
На шляхах евакуації в коридорі на стелі 5-го поверху допускається застосування матеріалу з невизначеними показниками по займистості, токсичності, димоутворюваної здатності.
Допускається улаштування дверей сходових кліток без пристроїв само зачинення.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки)
Не проведено ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкту.
Пожежні кран-комплекти на всіх поверхах будівлі не укомплектовані важелями для полегшення відкривання вентиля.
Працівників не забезпечено засобами колективного та індивідуального захисту органів дихання з розрахунку 1 протигаз і 1 респіратор на особу і додатково 2 відсотки загальної кількості працівників.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
09.09.2019 1587970 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: заклад знаходиться на стадії реформування та зміни організаційно - правового статусу, змінено назву закладу.
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.03.2019 1624348 Головне управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог чинного санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Волохов Є.П. — головний лікар
Волохов Є П — головний лікар
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.03.2018 1066880 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: Додержання законодавства про метрологію та метрологічну діяльність; додержання законодавства у сфері забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні