Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (1)
Зовнішня інформація (1) Банкрутство (87)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Будівництво (1) Перевірки (2)

ЗМІЇВСЬКА ТЕПЛОВА ЕЛЕКТРИЧНА СТАНЦІЯ ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЦЕНТРЕНЕРГО"

#05471247

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
21.03.2018 1350585 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Харківській області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Припис про усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Жидкова Неллі Борисівна — В.о. начальника бази відпочинку "Біле озеро" Зміївської ТЕС ПАТ "Центренерго"
Порушення:
Дерев'янні конструкції в будівлі павільйону не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Приміщення будівлі господарчого корпусу не обладнані системою протипожежного захисту відповідно до вимог діючого законодавства.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
20.03.2018 510479 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
60 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Зінов'єв Юрій Вікторович — В.о.начальника відділу пожежної безпеки та цивільного захисту Зміївської ТЕС ПАТ «Центренерго»
Порушення:
(Електричний цех) Відсутні сходи для спусу в кабельний відсік ТК К-14 та в кабельні тунелі К-51а, К-61, К-64.
(Кабельні споруди) В кабельних спорудах блоків №7,9 (машинний зал) та блоків № 5,9,10 (котельне відділення) не встановлено сертифіковані протипожежні двері (вхідні та між відсіками) з межею вогнестійкості ЕІ 30.
(Відкритий розподільчий пристрій) Релейні щити не обладнано автоматичними системами пожежної сигналізації сертифікованими в Україні.
(ЦТтаПК , насосна другого підйому) У приміщенні насосної станції не вивішена інструкція порядку увімкнення насосів-підвищувачів.
(Блок ремонтних майстерень (БРМ)) На 3-му поверху (турбінний цех) лінії живлення до побутового кондиціонера не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії.
(Адміністративна будівля прохідної) Не забезпечено вихід зі сходової клітини на покрівлю через протипожежний люк 2-го типу у відповідності з ДБН В. 1.1.-7-2016.
(Зливна естакада) На пожежних щитах (стендах) та протипожежному інвентарю не оновлено покраску у відповідні кольори згідно з ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(Блочні щити керування) Приміщення БЩК №1,2,3,5 не обладнано автоматичною системою пожежної сигналізації сертифікованою в Україні.
(Службовий корпус) Не забезпечено двері сходових клітин на 2-му та 3-му поверхах пристроями для самозачинення.
(Загальні порушення) Сигнал про спрацювання систем протипожежного захисту не винесено на пульт пожежного спостерігання.
(Головний корпус) Не обладнано масляні баки турбін сертифікованими в Україні автоматичними системами пожежогасіння з автоматичним, дистанційним та ручним приводами, що розміщуються у безпечному при пожежі місці.
(Мазутонасосна №2) Пожежний щит на території мазутонасосної №2 не дозабезпечено первинними засобами пожежогасіння: вогнегасники -3 шт., лопатами -2 шт.
(Блок ремонтних майстерень (БРМ)) Допускається підвішування світильників у приміщеннях роздягальні 2-го поверху лівої сторони будівлі на струмопровідні проводи.
(Адміністративно господарча будівля (музей)) Пожежні крани розміщені у навісних шафах, які не мають отворів для провітрювання.
(Головний корпус) Машинний зал не обладнано автоматичними системами охолодження ферм покриття та площини покриття.
(Хімічний цех) Не виконано тип заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (сертифіковані протипожежні двері) в приміщенні електрощитової.
(Цех централізованого ремонту турбінного устаткування) Не усунено попадання води в кабельні відсіки 1РП, 3РП, 6РП відм. -3,5м.
(Службовий корпус) Не виконано тип заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (сертифіковані протипожежні двері) в приміщенні технічної бібліотеки (двері між коридором та бібліотекою).
(Загальні порушення) Не виконано у всіх цехах ТЕС з’єднання жил проводів за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
(Кабельні споруди) Кабельні споруди не обладнано автоматичними системами пожежогасіння та автоматичними системами пожежної сигналізації сертифікованими в Україні.
(Спортивно оздоровчий комплекс) Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
(Закриті розподільчі пристрої) Приміщення ЗРП (КРП-6кВ блоків 1-10) не обладнано автоматичними системами пожежної сигналізації сертифікованими в Україні.
(Службовий корпус) В кабінеті групи експлуатаційного програмування і технічних засобів ЦТАВ допускається використання побутових електронагрівальних приладів без негорючих теплоізоляційних підставок.
(Паливоподача) Приміщення транспортних галерей тракту паливоподачі СК-5,8,13,14 не обладнано автоматичною системою пожежогасіння та пожежної сигналізації.
(Блок ремонтних майстерень (БРМ)) Допускається запирання дверей на евакуаційному виході другого поверху.
(Паливоподача) Не виконано тип заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (сертифіковані протипожежні двері) в тамбурі входу зі сходової клітини в приміщення стрічкового конвеєру СК-5
(Забезпечення техногенної безпеки) Будівлі кисневої станції, складу ПММ, головного корпусу не обладнано системою раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей у разі їх виникнення .
(Хімічний цех) В приміщенні реагентного господарства допускається експлуатація ламп розжарювання без захисних ковпаків (розсіювачів).
(Мазутонасосна №2) В приміщенні рециркуляційної нососної пожежні крани розміщені у навісних шафах, які не мають отворів для провітрювання.
(Загальні порушення) У кабельних приміщеннях, головному корпусі, КРУ, релейних щитах, електрощитах ТЕС (окрім блоків №2,5, стрічкових конвеєрів ПТЦ) не замінено силові електрокабелі на такі, що не розповсюджують горіння згідно ДСТУ 4809:2007 «Ізольовані проводи та кабелі. Вимоги пожежної безпеки та методи випробувань» та мають сертифікат відповідності системи УкрСЕПРО, або виконати в повному обсязі вогнезахисну обробку зазначених кабелів сертифікованими в Україні вогнезахисними розчинами.
(Корпус претензійної групи) Коридор будівлі претензійної групи не забезпечено відповідними знаками безпеки (знаками евакуації).
(Блок ремонтних майстерень (БРМ)) Допускається експлуатація ламп розжарювання в побутових приміщеннях без захисних ковпаків (розсіювачів).
(Головний корпус) Перегородка між турбінним та котельним відділенням в районі КБМ-1А ряд “Б” блок №1 має частокове пошкодження (наскрізні отвори).
(Електричний цех) Не відкачана вода з кабельного тунелю 9Д.
(Кабельні споруди) В приміщеннях кабельних споруд (окрім блоку №8) не встановлено світлові покажчики аварійних виходів з електропостачанням від мережі аварійного освітлення.
(Адміністративно-побутовий корпус за блоком 10) При встановленні кондиціонера в приміщенні медичного пункту у віконному прорізі використовано як опорні конструкції горючі елементи конструкцій рам замість монтажних кріплень заводського виготовлення або інших металевих конструкцій.
(Головний корпус) Машинний зал та турбогенератори не обладнано автоматичною системою пожежогасіння та автоматичною системою пожежної сигналізації сертифікованими в Україні.
(Службовий корпус) В коридорах 3-го та 4-го поверхів з’єднувальні коробки електропроводів не закриті кришками з негорючих матеріалів.
(Цех централізованого ремонту турбінного устаткування) Не забезпечено розміщення пожежних кранів у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання. При виготовленні шаф рекомендується передбачати в них місце для зберігання двох вогнегасників.
(Складське господарство) Заземлюючі провідники заправочних пістолетів мають механічні пошкодження.
(Головний корпус) Межу вогнестійкості металевих ферм машинного залу (окрім блоків №2,5) та котельного відділення не доведено до нормованого значення R30, МО шляхом нанесення сертифікованих в Україні вогнезахисних розчинів.
(Ремонтно-будівельний цех) В адміністративній будівлі сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.
(Кабельні споруди) В кабельних трасах (окрім блоків №2,5) не встановлено протипожежні пояси та ущільнення кабельних ліній негорючими матеріалами з межею вогнестійкості не менше EI 45 в місцях проходження через огороджуючи конструкції (по 50 см з обох боків конструкції на кожен окремий кабель), через кожні 30 м довжини (20 м висоти) та в місцях розгалуження.
(Службовий корпус) В кабінеті групи експлуатаційного програмування і технічних засобів ЦТАВ електророзетки встановлені на горючій основі без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
(Будівля відділу реконструкції та ВКБ) Не встановлено сертифіковану в Україні систему автоматичної пожежної сигналізації у приміщеннях.
(Паливоподача) Транспортери паливоподачі не забезпечено негорючою транспортерною стрічкою, яка сертифікована в Україні за цим показником.
(Адміністративно-побутовий корпус за блоком 10) Допускається експлуатація ламп розжарювання без захисних ковпаків (розсіювачів) в коморах №21,22,23 ЦЦРКУ №1.
(Приміщення акумуляторних батарей) Не виконано самостійний підпір повітря у тамбур-шлюзах приміщень акумуляторних батарей №1,2,5,6.
(Адміністративно-побутовий корпус (ПТЦ)) Не встановлено сертифіковану в Україні систему автоматичної пожежної сигналізації (СПС) у приміщеннях корпусу.
(Блочні щити керування) В приміщенні БЩК-3 допускається облицювання горючими полімерними матеріалами поверхні будівельних конструкцій.
(Приміщення акумуляторних батарей) На кожному повітроводі приміщень акумуляторних батарей у місцях проходження через огороджувальні будівельні конструкції не встановлено сертифіковані в Україні вогнезахисні клапани другого типу (EI 45).
(Блочні щити керування) Приміщення БЩК № 2,4,5 не відокремлено від машинного залу протипожежними перегородками 1-го типу з відповідним заповненням прорізів протипожежними перешкодами з нормованими межами вогнестійкості.
(Електролізна) Шляхи евакуації захаращено металоконструкціями.
(Мазутонасосна №2) В щиті 0,4кВ 2МНН допускається улаштування тимчасової електромережі.
(Службовий корпус) Не забезпечено вихід зі сходової клітини на горище через протипожежний люк 2-го типу у відповідності з ДБН В. 1.1.-7-2016.
(Блок ремонтних майстерень (БРМ)) У коридорах не виконано з’єднання жил електро проводів електричних світильників за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
(Мазутонасосна №2) В приміщенні насосного залу не пофарбовані трубопроводи пожежогасіння та трубопроводи ПК у відповідний колір.
(Ремонтно-будівельний цех) Не виконано тип заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (сертифіковані протипожежні двері) вентиляційної камери в будівлі пилорами.
(Корпус претензійної групи) Не виконано у приміщенні кладової з’єднання жил проводів на плафоні за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
(Адміністративно-побутовий корпус (ПТЦ)) Не виконано у приміщенні жіночої і чоловічої роздягальні з’єднання жил проводів за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Покарання: відсутні