Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (5)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СТРИЙСЬКА ШВЕЙНА ФАБРИКА "СТРІТЕКС"

#05468127

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
11.10.2021 2366958 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
15 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Швейна фабрика в м. Стрий по вул. Новаківського
82400, Львівська обл., м. Стрий, вул. Новаківського, 5
Учасники:
Кремінець Галина Іванівна — генеральний директор
Венчур Віталій Іванович — Заступник начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Стрийського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області
Порушення:
Допущено влаштування незаповнених прорізів у протипожежних перешкодах, які відкоремлюють електрощитову.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів та кабелів не здійснено за допомогою зварювання, паяння або затискачів.
Не призначено відповідальної особи з питань цивільного захисту за рахунок штатної чисельності.
Допускається експлуатація орендованих приміщень без подання і реєстрації декларації відповідності матеріально – технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Відповідальними особами не пройдено навчання з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013р. № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (двері з пошивочного цеху на 2 поверсі в офісні приміщення).
В приміщенні механічної майстерні пошивочного цеху на 3 поверсі допущено прокладання вутрішньої електромережі не відповідно до вимог ПУЕ та НПАОП 40.1–1.32-01.
На території підприємства не встановлено пожежних щитів (стендів).
Пожежні плоскоскладальні рукава в пожежних кран – комплектах не складено в «гармошку» або подвійну скатку та не проводиться одного разу на шість місяців розгортання та згортання наново.
У приміщенні № 407 допущено використання тимчасових ділянок електромережі.
Дерев’яні елементи горищного покриття котельні не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Приміщення серверної не обладнано системами протипожежного захисту (система автоматичного пожежогасіння) відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (двері з серверної в інші приміщення).
Не проведено процедури виявлення на об’єкті джерел та чинників небезпеки відповідно до методики ідентифікації потенційно небезпечних об’єктів, яка затверджена наказом МНС України № 98 від 23.02.2006р..
Для всіх приміщень складського та виробничого призначення не визначино та не позначино категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
16.02.2021 2532580 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Львівській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: загальнообов'язкове державне пенсійне страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Семенів Володимир Адольфович — головний бухгалтер
Пилипів Ірина Ігорівна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи № 3
Кремінець Галина Іванівна — т.в.о. генерального директора
Порушення:
подання недостовірних відомостей про застраховану особу до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування
Покарання: відсутні
10.08.2020 1733161 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: "На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності".
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Швейна фабрика в м. Стрий по вул. Новаківського
82400, Львівська обл., м. Стрий, вул. Новаківського, 5
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.10.2019 1455388 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
5 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Федишин Тарас Ігорович — головний енергетик пат «стрийська швейна фабрика «стрітекс»
Коколюс Ярослав Володимирович — Генеральний директор ПАТ «Стрийська швейна фабрика «Стрітекс»
Порушення:
Облік кількості забраної та використаної води на підприємстві відсутній.
ПАТ «Стрийська швейна фабрика «Стрітекс» недотримано вимог, передбачених дозволом № 4611200000-93 на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, а саме: при проведенні візуального обстеження, встановлено невідповідність розміщення фактичних джерел викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря відповідно до генерального плану документів в яких обґрунтовуються обсяги викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря ПАТ «Стрийська швейна фабрика «Стрітекс».
ПАТ «Стрийська швейна фабрика «Стрітекс» порушено порядок провадження господарської діяльності без одержання дозволу та іншого документа дозвільного характеру, а саме: в ході проведення візуального обстеження виробничих приміщень ПАТ «Стрийська швейна фабрика «Стрітекс» виявлено, що підприємство здійснює викид забруднюючих речовин в атмосферне повітря з джерел викиду які не включені в наявному на підприємстві дозволі № 4611200000-93 на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, а саме: - 2 дж. – загальнообмінна вентиляція з виробничих цехів. - 2 дж. – витяжна система з дахової котельні.
Первинний поточний облік кількості, типу і складу відходів, що утворюються, збираються, перевозяться, зберігаються, обробляються, утилізуються, знешкоджуються та видаляються, підприємством не ведеться.
ПАТ «Стрийська швейна фабрика «Стрітекс» не надано письмову відповідь на лист Державної екологічної інспекції у Львівській області № 04-4984 від 28.10.2019 року.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
13.08.2018 510458 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
16 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Коколюс Ярослав Володимирович — Генеральний директор
Порушення:
На четвертому поверсі, в приміщенні складу та насосній допускається експлуатація світильників зі знятими ковпаками (розсіювачами).
Посадова особа відповідальна за пожежну безпеку не пройшла навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року № 444.
В приміщенні розкрійного цеху та на другому поверсі з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
В приміщенні насосної вимикач не встановлено на не горючу основу (конструкцію) або з підкладанням під нього суцільного не горючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
На другому поверсі електророзподільну коробку не закрито кришкою з не горючого або важкогорючого матеріалу.
В пожежному кран-комплекті №3-7 напрямок осі вихідного отвору патрубка пожежного крана не виключає різкий залом пожежного рукава у місці його приєднання.
В приміщенні розкрійного цеху допускається експлуатація тимчасової дільниці електромережі.
На третьому поверсі допускається захаращення шляхів евакуації різними матеріалами.
Для розташування первинних засобів пожежогасіння га території не встановлено пожежний щит.
На першому, четвертому поверхах та в приміщенні складу допускається захаращення шляхів евакуації різними матеріалами.
На сходовій клітині прилади опалення не встановлено на висоті 2,2 м та вище від поверхні проступів та сходових площадок.
На першому та третьому поверхах підступи до пожежних кран-комплектів захаращено матеріалами.
На сходовій клітині четвертого поверху допускається фіксування самозакривних дверей у відчиненому положенні.
На другому поверсі допускається використання побутових електронагрівальних приладів (чайник) в місцях де їх застосування заборонено.
В приміщенні роздягальні допускається експлуатація світильника зі знятим ковпаком (розсіювачем).
Для приміщень виробничого та складського призначення не визначено категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до ДСТУ Б В.1.1-36:2016.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом