Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (9)

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЖИТЛОВЕ ГОСПОДАРСТВО САМАРСЬКОГО РАЙОНУ" ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

#05451368

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
04.12.2019 2039754 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка обставин, викладених у зверненні споживача
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Градовська Людмила Володимирівна — Головний спеціаліст відділу метроглогічного нагляду управління захисту споживачів
Родіонов Руслан Ігорович — заступник начальника відділу контролю у сфері торгівлі та робіт управління захисту споживачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.10.2019 1698656 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Дніпропетровській області Проведено
42 порушення
Предмет перевірки: пожежна, техногенна безпека та цивільний захист
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Порушення:
п. 7.п. 6. наказу МНС України від 16.08.2005 №140 «Про внесення змін до наказу МНС України від 18.12.2000 №338»; «Методики ідентифікації потенційно-небезпечних об’єктів»
Не виконано двері електрощитових протипожежними перегородками 2-го типу з класом вогнестійкості ЕІ 30 з сертифікатами відповідності.
Не укомплектовані пожежні кран-комплекти у будівлях пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом.
Пожежні кран-комплекти не розміщені у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Не виконано вихід на покрівлю через протипожежні двері класу вогнестійкості ЕІ 30 з сертифікатом відповідності УкрСепро.
Монтаж, введення до експлуатування і технічне обслуговування СПЗ не проводиться відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: у передпокоях квартир не встановлено пожежні сповіщувачі спонукальної системи СПДЗ.
Приміщення будинків не забезпечені первинними засобами пожежогасіння.
Не забезпечено житлові будинки відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Не проведено замір опору ізоляції електричних мереж в будівель.
Не забезпечено приміщення будинків первинними засобами пожежогасіння згідно встановлених норм.
Не забезпечено двері, що відділяють приміщення поверхів житлового будинку від сходових маршів пристроями для само зачинення дверей сходових кліток.
Не розроблено та не узгоджено план реагування на надзвичайні ситуації.
Приміщення будинків не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей типу СО-1.
Не встановлено біля місць розташування пожежних гідрантів покажчики з нанесеними на них літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева).
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Допускається використання світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків)
Керівник об’єкта або уповноважена особа, не забезпечили утримання засобів протипожежного захисту у працездатному стані та не забезпечив їх технічне обслуговування.
Не забезпечено внутрішні та зовнішні сходові клітки евакуаційним освітленням в житловому будинку.
Допускається з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
Не укомплектований кожен пожежний кран-комплект пожежними рукавами однакового з ним діаметра та стволом, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів а також важелем для полегшення відкривання вентиля. Елементи з’єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола мають бути однотипними
Захист будівель від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку не виконується відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд», а саме: не надано паспорти блискавкозахисних пристроїв і паспорти заземлюючих пристроїв блискавкозахисту на будівлю
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
Не встановлено на фасадах будівель покажчики (об’ємні зі світильником або плоскі із застосування світло відбивних покриттів) розміщення найближчого пожежного гідранту з літерним індексом «ПГ», цифровим значенням відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах та зазначенням виду водогінної мережі (тупикова чи кільцева).
Територія об’єктів, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення у разі виникнення аварії.
Відповідальним працівником з питань цивільного захисту та начальником цивільного захисту не пройдено навчання на територіальних курсах ЦЗ
Не організовано та не забезпечено евакуаційні заходи.
Передпокої квартир житлового будинку не обладнано системою пожежної сигналізації (СПС), з подальшим технічним обслуговуванням системи протипожежного захисту з організацією (суб’єктами господарювання), що мають ліцензію на провадження господарської діяльності протипожежного призначення та з виведенням тривожного сповіщення від приладу приймально – контрольних пожежних систем протипожежного захисту на пульт пожежного спостерігання;
Електрощити, групові електрощитки не оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаними зазначенням номінального струму апарата захисту.
Допущено закривання дверей евакуаційних виходів з тамбурів квартир на замки що відчиняються з середини.
Не проведено об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту.
Не забезпечено пристроями для само зачинення дверей сходових кліток.
Не проведено технічне обслуговування пожежних кран-комплектів у приміщеннях будинків на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Система димовидалення не приведена у працездатний стан.
Не розроблені з метою забезпечення безпечного евакуювання та надання інформації щодо правил поведінки в умовах обмеженої видимості або повної темряви (аварійного відключення освітлення) при загрозі виникнення надзвичайної ситуації (пожежі, аварії, стихійного лиха, катастрофи, загрози здійснення терористичного акту тощо) системи евакуаційні фотолюмінісцентні відповідно до ДСТУ 7313:2013. Плани евакуації та позначення шляхів евакуації не виконано на основі фотолюмінісцентних матеріалів.
Системи протидимного захисту не приведені в працездатний стан.
Керівник та інші працівники не пройшли навчання з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Не виконано з'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів на поверхах в приміщеннях житлових будинків.
Допущено влаштування незаповненого отвору в протипожежних перешкодах, які відокремлюють приміщення електрощитової від інших приміщень будівель, а саме : протипожежними дверима з нормованою межею вогнестійкості.
Не розміщено пожежні кран-комплекти у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Технічний поверх з виходом на покрівлю не відокремлений протипожежними дверима з нормованою межею вогнестійкості.
В коридорах поверхів встановлено перегородки з дверима, які не входили до проектної документації. Таким чином при спрацюванні системи протидимної вентиляції не повністю буде забиратися дим з коридору.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
16.04.2019 1645476 Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Перевірка обставин, що викликали звернення споживача про порушення суб'єктом господарювання вимог законодавства
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Фафер С.М. — Директор
Фафер С М — Директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.12.2018 1618808 Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: колективне звернення споживачів
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Карпенко Сергій Сергіїович — головний інженер
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.12.2018 1618875 Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: колективне звернення споживачів
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Карпенко Сергій Сергіїович — головний інженер
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.12.2018 1610294 Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: є дотримання вимог Закону України від 12.05.1991 № 1023-ХІІ «Про захист прав споживачів», «Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.06.2006 № 833.
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Карпенко Сергій Сергійович — головний інженер
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.10.2018 1610358 Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: є дотримання вимог Закону України від 12.05.1991 № 1023-ХІІ «Про захист прав споживачів», «Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.06.2006 № 833.
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Карпенко Сергій Сергійович — головний інженер
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.09.2018 1610342 Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: є дотримання вимог Закону України від 12.05.1991 № 1023-ХІІ «Про захист прав споживачів», «Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.06.2006 № 833.
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Карпенко Сергій Сергійович — головний інженер
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.09.2018 1610322 Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: є дотримання вимог Закону України від 12.05.1991 № 1023-ХІІ «Про захист прав споживачів», «Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.06.2006 № 833.
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Карпенко Сергій Сергійович — головний інженер
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні