Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1) Будівництво (13) Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ДОДАТКОВОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЛУЦЬКИЙ АВТОРЕМОНТНИЙ ЗАВОД"

#05422027

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
05.10.2021 2318079 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Куницька Наталія Володимирівна — Головний спеціаліст-державний інспектор з ОНПС Волинської області
Корінчук Сергій Михайлович — головний спеціаліст-державний інспектор
Ярмолюк Ірина Євгенівна — головний спеціаліст - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Порушення:
Здійснення викидів в атмосферне повітря стаціонарними джерелами викидів, саме від котлів Buderus-GB 162-70V2 (2шт.) без дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря за період з початку експлуатації обладнання по даний час.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
05.10.2021 2351039 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Виробничі та складські приміщення
45603, Волинська обл., Луцький р-н, С. Струмівка, вул. Рівненська, 74
Учасники:
Борецький Вадим Іванович — Директор ТДВ «ЛУЦЬКИЙ АВТОРЕМОНТНИЙ ЗАВОД»
Денисюк Сергій Валерійович — Начальник відділу організації профілактичної роботи Луцького РУ ГУ ДСНС України у Волинській області
Порушення:
Посадова особа не пройшла функціональні навчання з питань цивільного захисту.
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені та не затверджені керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) у складській будівлі обробити засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
На пожежних щитах (стендах) не вказані їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Керівник об’єкта та/або підприємства розпорядчим документом не визначив спеціальні місця для куріння, які не позначені відповідним знаком або написом, і місця, де встановлюють урну або попільницю з негорючих матеріалів.
Не до обладнане складське приміщення системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Відремонтувати захист від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів на складській будівлі.
Не поновлені і не вивішені на видимих місцях плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі.
Територія об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
На території об’єкта, на в’їздах (виїздах) не встановлені схеми території, в яких не вказано розміщення будівель, водойм, гідрантів, пірсів та градирень, під’їздів пожежних автомобілів до них.
Керівником підприємства не визначені обов’язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки, не призначені відповідальні за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, дільниць, технологічного та інженерного устаткування, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту.
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Для працівників охорони (сторожів, вахтерів, вартових) не розроблена інструкція, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
05.10.2020 1875582 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі ЗУ "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання і виникненню і поширенню короновірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.10.2020 1720590 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Дія ЗУ № 530-ІХ від 17.03.2020 року
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Виробничі та складські приміщення
45603, Волинська обл., Луцький р-н, С. Струмівка, вул. Рівненська, 74
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні