Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Prozorro.Продажі
Продавець (23)
Зовнішня інформація (1) Перевірки (1)

ДЕРЖАВНЕ УПРАВЛІННЯ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ

#05417555

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
18.11.2019 1539443 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
21 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
ДЕРЖАВНЕ УПРАВЛІННЯ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАН УКРАЇНИ
03115, Київська обл., м. Київ, Бул. Вернадського, 34-Б
Учасники:
Ковтун В.І. — Головний Інженер
Ковтун В І — Головний Інженер
Порушення:
Приміщення не забезпечені в повній мірі первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками) (Додаток 4 до Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників (пункт 4 розділу V).
Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати встановлені на горючі основи (конструкції) без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Допускається користування тимчасовими електромережами
Наказом керівника не призначено посадову особу, відповідальну за утримання вогнезахисного покриву дерев’яних конструкцій.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (двері складських приміщень та електрощитових не виконані протипожежними).
Дерев’яні конструкції складів та адміністративної будівлі не оброблені вогнетривкою сумішшю.Розділ ІІІ п.2.5.
відстань між стінами та штабелями в складській будівлі не виконана не менше 0,8 м
Вогнегасники не розміщені шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.(адміністративна будівля)
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів не виконане за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
В приміщеннях на видних місцях не вивішені інструкції про заходи пожежної безпеки
ширина проходів та місця штабельного зберігання в складській будівлі не позначені обмежувальними лініями, нанесеними на підлозі, які добре видно 
Не здійснено технічне обслуговування первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників)
Адміністративна будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
ширина проходів в складській будівлі між штабелями не виконана не менше 1 м
Територія об’єкта, а також приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки
Не здійснюються перевірки стану вогнезахисного покриву (просочення), за результатами якої складається акт перевірки технічного стану вогнезахисного покриву (просочення). Перевірки стану вогнезахисного покриву (просочення)повинні проводитись не менше одного разу на рік.
У складських приміщеннях здійснюється зберігання різних за фізико-хімічними властивостями речовин та матеріалів
Не проведено перевірку блискавкозахисту відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
пожежні кран-комплекти не перевірені на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Не всі посадові особи та працівники пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Територія не очищується від сміття
Покарання: відсутні