Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (6)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (6)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ТОРГОВЕЛЬНО-ПІДПРИЄМНИЦЬКИЙ ЦЕНТР"

#05414775

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.09.2021 2273293 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
16 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Смолянець Валерій Євгенійович — Заступник начальника відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Лущан Олександр Павлович — Інженер з охорони праці
Порушення:
Не складені паспорти заземлюючих пристроїв об'єктів системи газопостачання.
Приміщення котельні не обладнане охоронною сигналізацією й аварійним вибухозахищеним освітленням, з увімкненням його поза приміщення.
Не пронумероване обладнання, регулювальні пристрої та запірна арматура котельні та ШГРП відповідно до технологічної схеми.
Пружинні манометри, що встановлені в котельні не пройшли чергову державну повірку. П. 7.5 «Порядок технічного огляду, обстеження, оцінки та паспортизації технічного стану, здійснення запобіжних заходів для безаварійного експлуатування систем газопостачання» (далі-Порядок) затверджений наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України 24.10.2011 N 640 зареєстрований в Міністерстві юстиції України 21 листопада 2011 р. за № 1326/20064.
I.Не виконано технічне обстеження підземного газопроводу середнього тиску, в тому числі комплексне приладове обстеження – КПО. П. 1.16 розділу V НПАОП 0.00-1.76-15, п.п.7.3.11, 7.3.4 - 7.3.6 ДСТУ Б В.2.5.-29: 2006 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Зовнішні мережі та споруди. Система газопостачання. Газопроводи підземні сталеві. Загальні вимоги до захисту від корозії».
Не ведуться експлуатаційні журнали та паспорти споруд системи газопостачання.
Не складені графіки технічного огляду, технічного обслуговування і ремонту об’єктів систем газопостачання котельні на 2021 рік у строки, що зазначені в паспортах, інструкціях заводів-виробників обладнання, приладів, з урахуванням місцевих умов експлуатації.
Не складений паспорт на газове господарство підприємства.
Не вивішені на робочих місцях виписки параметрів спрацьовування автоматики безпеки і засобів сигналізації газифікованих установок.
Не складені паспорти технічного стану підземних і надземних газопроводів за формою згідно вимог додатку 29 - 32Порядку. П.п. 10.5 - 10.8 Порядку.
Біля установок, що використовують газ, не вивішені схеми газового обладнання із зазначенням номерів обладнання, запобіжної та запірної арматури, контрольно-вимірювальних приладів.
Наказом по підприємству не установлене розмежування ділянок обслуговування зовнішніх і внутрішніх газопроводів, а також газопроводів і установок в середині підприємства з додатком схем пограничних ділянок із зазначенням меж.
Відсутня технологічна схема газопостачання підприємства.
Власником (балансоутримувачем та/або орендарем) не проведена перевірка стану ущільнень вводів та випусків підземних комунікацій в підвал будівлі.
Не здійснюється не рідше ніж один раз на 6 місяців технічний огляд надземного газопроводу. Результати обходів газопроводу не фіксуються у журналі технічних оглядів і обходів газопроводу.
Не створена наказом комісія для проведення контрольного огляду газового господарства підприємства. Не проводиться контрольний огляд газового господарства, відсутній журнал контрольних оглядів.
Покарання: відсутні
01.09.2021 2341986 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
40 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Офісні приміщення03022, Київська область, м. Київ, вул. Васильківська, 34
03022, Київська обл., м. Київ, вул. Васильківська, 34
Учасники:
Заклетний Руслан Анатолійович — головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Голосіївського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Лущан Олександр Павлович — начальник відділу безпеки та контролю
Порушення:
Допускається стоянка автомобілів впритул до адміністративної будівлі;
Захисна споруда утримується у стані, який не дозволяє привести її у готовність до використаання за призначенням у визначені законодавством терміни;
Допускається улаштовувати на шляхах евакуації турнікетів;
Не проводяться один раз на півроку практичні тренування всіх задіяних працівників щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконані не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
В захисній споруді системи комунікації, інженерні мережі, інженерне та спеціальне обладнання, системи життєзабезпезпечення знаходяться в несправному стані або взагалі демонтовані
Світильники розміщуються від горючих матеріалів та предметів на відстані менше 0,5 м, від будівельних конструкцій, що містять горючі матеріали груп горючості Г3, Г4, - менше 0,2 м, а від конструкцій із горючих матеріалів груп горючості Г1, Г2 – менше 0,1 м .
Пожежні кран-комплекти не рідше одного разу на рік не пройшли технічне обслуговування і перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування. Пожежні кран-комплекти повинні постійно бути справними і доступними для використання.
Допускається експлуатація тимчасових дільниць електромережі з порушеннями вимог ПУЕ (подовжувачі);
Допускається зменшення мінімальних протипожежних відстаней між будівлями та спорудами.
Лінії живлення до кожного побутового кондиціонера чи групи кондиціонерів, не забезпечені автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії;
Допускається зменшувати кількість та розміри евакуаційних виходів з будівель і приміщень, класи вогнестійкості несучих та огороджувальних конструкцій, застосовувати будівельні матеріали з вищими показниками пожежної небезпеки, змінювати інженерні та планувальні рішення й умови освітлення.
Захисну споруду не обладнано пожежною сигналізацією;
Приміщення не дообладнані системами протипожежного захисту відповідно до вимог п. 5.2. ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
Відсутні захисні властивості як споруди в цілому, так і окремих її елементів: входів і аварійних виходів, захисно-герметичних і герметичних дверей і ставень, проти вибухових пристроїв.
Допускається блокування (замкнення на замки) дверей на шляхах евакуації.
На території об'єкта площею понад 3 га на в'їздах (виїздах) поновити встановлені схеми території, в яких слід вказувати розміщення будівель, водойм, гідрантів, пірсів та градирень, під'їздів пожежних автомобілів до них.
Не всі електрощити, групові електрощитки оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту.
Не надано примірник розділу інженерно-технічних заходів цивільного захисту (цивільної оборони) відповідно до п. 4.10 ДСТУ Б А.2.2-7:2010 «Розділ інженерно-технічних заходів цивільного захисту (цивільної оборони) у складі проектної документації об’єктів»;
Клас вогнестійкості проходок електричних кабелів та інженерного обладнання будинку через огороджувальні конструкції з нормованою межею вогнестійкості або через протипожежні перешкоди менше, ніж нормована межа вогнестійкості цієї огороджувальної конструкції або протипожежної перешкоди;
В місцях перетину повітроводами вентиляційної системи протипожежних перегородок та перекриття відсутні пристрої проти поширення вогню в порущення вимог п. 7.11. ДБН В. 2.5-67:2013;
Двері на шляхах евакуації що сполучають коридори поверхів офісної будівлі та сходові клітини, обладнані (СКД) електронними пристроями (двері утримуються зачиненими).
Повітроводи вентиляційної системи не виконані з нормованою межею вогнетривкості відповідно до вимог ДБН В. 2.5-67:2013, п. 10.7.1. ДБН В.2.5-56:2014;
Допускається відчинення дверей на шляхах евакуації проти виходу з будівель (приміщень).
Пожежні щити не доукомплектовані протипожежним інвентарем; до комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, мають входити: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 х 2 м - 1 шт., гаки - 3 шт., лопати - 2 шт., ломи - 2 шт., сокири - 2 шт.
Допускається використання приміщень без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства у сфері пожежної безпеки (приміщення оренди).
Відстань від кабелів та ізольованих проводів, прокладених відкрито, до місць відкритого зберігання (розміщення) горючих матеріалів менше 1 метра.
Реконструкція, технічне переоснащення та капітальний ремонт здійснено без проектної документації, яка затверджена у встановленому порядку (влаштовано перегородки в загальних коридорах, допускається технічне переоснащення приміщень, тощо);
На дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку відсутні вказані після літерного індексу «ПК» порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення у разі виникнення аварії тощо.
Не пітверджено (не надано документи) нормовану межу вогнестійкості систем протидимного захисту;
Під сходовою клітиною допускається складування горючих матеріалів.
Допускається улаштування на шляхах евакуації перепадів висот і виступів (порогів), які перешкоджають вільній евакуації людей, в порушення п. 7.3.8. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
У будинках, крім будинків V ступеня вогнестійкості, дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Двері електрощитових, венкамер не виконані протипожежними з межею вогнестійкості не менше ЕІ30, з сертифікатом відповідності Національної системи сертифікації.
Зовнішні сходи, що ведуть з покрівлі не обладнано поручнями;
Не всі евакуаційні виходи з будівель позначені світловими покажчиками «ВИХІД» білого кольору на зеленому фоні, які підключені до джерела живлення аварійного (евакуаційного) освітлення.
Висота проходів та дверей на шляхах евакуації менше 2-х метрів.
Частини приміщень різного призначення не розділені між собою протипожежними перешкодами або огороджувальними конструкціями з нормативними межами вогнестійкості та межами поширення вогню по них (приміщення орендарів).
Під час експлуатації об’єкту дозволяється знижувати рівень пожежної безпеки, встановлений законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
16.03.2020 1733120 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Заборонено проведення планових заходів відповідно до Закону України від 17 березня 2020 року № 530-IX "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Офісні приміщення03022, Київська область, м. Київ, вул. Васильківська, 34
03022, Київська обл., м. Київ, вул. Васильківська, 34
Офісні приміщення
03022, Київська обл., м. Київ, вул. Васильківська, 34
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.04.2018 1338997 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
35 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Лущан Олександр Павлович — начальник відділу безпеки та контролю ПрАТ «ТПЦ»
Порушення:
відстань між стінами та штабелями в складських приміщеннях менше 0,8 м;
двері електрощитових, венкамер, машинного відділення ліфтів, комор та складських приміщень не виконані протипожежними з межею вогнестійкості не менше ЕІ30 та сертифікатом відповідності системи УкрСЕПРО.
при освітленні коридорів природним світлом: - з одного торця при довжині коридору більше ніж 24 м; - з двох торців при довжині коридору більше ніж - 48 м; відсутні світлові розширення (кармани).
двері, виходу із суміжних приміщень (ФОП Блажівська Г.М.) безпосередньо у вестибюль 1-го поверху корпусу «В», що має сполучення зі сходовою клітиною, не виконані протипожежними 2-го типу.
не всі складські приміщення обладнані внутрішнім протипожежним водогоном
допускається: • улаштування на шляхах евакуації турнікету, порогів, виступів, які перешкоджають вільній евакуації людей; • улаштування у сходових клітках приміщень будь-якого призначення; • знімання пристроїв для самозачинення дверей сходових кліток, коридорів.
ширина сходових площадок переходу з корпусу «В» в корпус «А» менше за ширину сходових маршів.
відсутні щорічні і перспективні плани ремонту захисних споруд та затвердити їх керівниками підприємств, установ та організацій, на балансі яких перебувають споруди.
складські приміщення горючих і негорючих матеріалів у горючій упаковці, з висотою зберігання вантажів 5,5 м і вище не обладнані системою автоматичного пожежогасіння з виводом сигналу від приладів автоматики на пульт централізованого спостереження пожежної охорони
проїзди для пожежних автомобілів до вододжерела (резервуара) ґрунтовою дорогою, не укріплені шлаком, гравієм або іншими матеріалами для забезпечення можливості під'їзду будь-якої пори року
косоури внутрішніх металевих сходів не виконані з межею вогнестійкості 60 хвилин
несучі металеві каркасні конструкції покриття складських приміщень та сервісу ТОВ «Цеппелін Україна» не доведені до нормованої межі вогнестійкості.
коридори, які не мають природного освітлення та довжиною більше 15м, не обладнані спеціальною системою димовидалення
повітроводи вентиляційної системи не виконані з нормованою межею вогнетривкості.
клас вогнестійкості проходок електричних кабелів та інженерного обладнання будівлі через огороджувальні конструкції з нормованою межею вогнестійкості або через протипожежні перешкоди виконаний меншим, ніж межа вогнестійкості цієї огороджувальної конструкції або протипожежної перешкоди за ознаками Е (показник втрати цілісності) та І (показник втрати теплоізолювальної спроможності)
система автоматичної пожежної сигналізації не зблокована з системою димовидалення та оповіщення людей про пожежу.
ширина евакуаційного виходу з 1-го поверху корпусу «А» (ТОВ «Компанія Амур») та евакуаційного виходу з приміщень аптеки ТОВ «Суматра ЛТД» корпусу «В», корпусу «Д» менше 0,8 метра
допускається: • прокладання електропроводів і кабелів транзитом через пожежонебезпечні і вибухонебезпечні зони будь-якого класу; • складування горючих матеріалів на відстані менше 1 м від електроустаткування та під електрощитами
двері на шляхах евакуації 4-го поверху корпусу «А», 2-го поверху корпусу «Г» та 1-го поверху корпусу «Г» ТОВ «Маестро стиль») відчиняються проти напрямку виходу з будівель (приміщень).
у приміщеннях корпусу «М» на шляхах евакуації, опорядження (облицювання) стін допускається з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж: Г2, В2, Д2, Т2 - для приміщень, у яких можливе перебування до 1500 осіб
в місцях перетину повітроводами вентиляційної системи протипожежних перегородок та перекриття відсутні пристрої проти поширення вогню.
на території об'єкта площею понад 3 га на в'їздах (виїздах) відсутні встановлені схеми території, в яких слід вказувати розміщення будівель, водойм, гідрантів, пірсів та градирень, під'їздів пожежних автомобілів до них
зберігання ЛЗР та ГР у тарі здійснюється на майданчиках без навісу (залежно від кліматичних умов). Навіси слід влаштовувати з негорючих матеріалів. (ТОВ «Цеппелін Україна»)
з'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
при експлуатації захисної споруди у мирний час відсутні: - захисні властивості як споруди в цілому, так і окремих її елементів: входів і аварійних виходів, захисно-герметичних і герметичних дверей і ставень, противибухових пристроїв; - герметизація і гідроізоляція всієї захисної споруди; - роботоздатність інженерно-технічного обладнання і можливість переводу його в будь-який час на експлуатацію в режимі воєнного часу.
стаціонарні зовнішні пожежні сходи не пофарбовані.
складські приміщення не відокремлені від інших приміщень протипожежними перегородками з протипожежними дверима, що мають сертифікат відповідності системи УкрСЕПРО.
протипожежні відстані між будинками, спорудами, відкритими майданчиками для зберігання матеріалів, устаткування допускається захаращувати, використовуються для складування матеріалів, устаткування, стоянок транспорту
для площадок для зберігання нафтопродуктів в тарі по периметру не передбачено замкнуте обвалування або огороджуюча стінка з негорючих матеріалів висотою 0,5 м. В місцях проходу або проїзду на площадку повинні передбачатись пандуси. (ТОВ «Цеппелін Україна»)
ширина проходів на шляхах евакуації в коридорах офісного приміщеннях ТОВ «Цеппелін Україна» 3-го поверху корпусу «Г» при двостороньому відкриванні дверей з приміщень в коридор, менше нормованої.
допускається використання приміщень орендарями без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства у сфері пожежної безпеки
у складських та виробничих приміщеннях рівень вибухозахисту (ступеня захисту оболонки) ектрообладнання в т.ч. розподільчих ектрощитів не відповідає класу зони відповідно до ПУЕ.
не всі приміщення та споруди обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
висота дверей на шляхах евакуації менше 2-х метрів.
на підприємстві, яке експлуатує захисну споруду в мирний час, незалежно від форм власності не призначено відповідальних осіб, в обов'язки яких входить здійснення систематичного контролю за правильним утриманням приміщень, збереженням захисних пристроїв та інженерно-технічного обладнання захисних споруд, а також працюючих, які здійснюють утримання, експлуатацію, поточний і плановий ремонти інже¬нерно-технічного обладнання, створюють відповідні умови праці, санітарно-побутове та медичне забезпечення, поточні і періодичні медогляди, гігієнічне навчання, забезпечення спецодягом та засобами індивідуального захисту.
Покарання: відсутні
12.02.2018 510262 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.01.1970 1341099 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: недопущення до проведення перевірки
Предмет перевірки:
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні