Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1) Перевірки (4)

ІНСТИТУТ ПРИКЛАДНОЇ ФІЗИКИ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ

#05399225

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
03.10.2022 3074239 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.12.2021 2351804 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
27 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Адміністративні приміщення
40000, Сумська обл., м. Суми, вул. Петропавлівська, 58
Учасники:
Холодов Роман Іванович — В.о. директора
Сургай Роман Олександрович — державний інспектор з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки Сумського району
Ворона Євгеній Олегович — Державний інспектор з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки Сумського району
Порушення:
Допускається влаштування приміщення в об’ємі центральної сходової клітини на рівні першого поверху адміністративної будівлі.
Працівників об'єкта не забезпечено засобами колективного та індивідуального захисту.
Актовий зал не забезпечено другим евакуаційним виходом.
В холі адміністративної будівлі вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати встановлені на горючі основи (конструкції) без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників.
Шляхи евакуації захаращені різним устаткуванням (холодильники, шафи, сейфи).
В підвалі адміністративної будівлі труби внутрішнього протипожежного водопроводу виконано з пластикових труб.
В підвальному поверсі адміністративної будівлі допускається зберігання горючих матеріалів.
Будівлі не забезпечені відповідними знаками безпеки.
Евакуаційні виходи з гаражів передбачено через ворота, в яких відсутні або влаштовано хвіртки не нормованих розмірів.
В приміщеннях адміністративної будівлі частина вогнегасників експлуатуються без розпилювальних насадок (розтруба або гнучкого рукава).
Не для всіх будівель, приміщень і дільниць виробничого, складського призначення вірно визначені категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки, а також клас зони за НПАОП 40.1-1.32-01, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Будівля не забезпечена адресним вказівником (назва вулиці, номер будинку), встановленим на фасаді будівлі або інших видних місцях і освітлюваними у темний час доби.
В актовому залі опорядження стін, виконано горючими матеріалами з невизначеними показниками пожежної небезпеки.
Дерев’яні конструкції покриття адміністративної будівлі не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Допускається знімання дверей на другому поверсі центральної сходової клітини.
Двері сходових кліток, холів адміністративної будівлі не забезпечені пристроями для самозачинення та ущільненням в притулах.
Пожежний щит не укомплектований в повному обсязі.
На шляхах евакуації: - при центральному проході підвального поверху; - при переході з сходової клітки до коридору на другому поверсі, та інших місцях, наявні пороги висотою більше 0,05 м.
На шляхах евакуації в адміністративній будівлі у дверях наявне скло, що при руйнуванні утворює скалки.
При виході з сходової клітки на горище відсутні протипожежні двері (люки) 2-го типу (EI 30) розміром не менше 0,6х0,8 м.
Посадова особа відповідальна за проведення інструктажів, навчання і перевірки знань з питань пожежної безпеки не пройшла спеціальну підготовку на територіальних курсах, у навчально-методичних центрах цивільного захисту та безпеки життєдіяльності відповідно до вимог типового положення про них.
Будівлі не обладнані системами протипожежного захисту (автоматична пожежна сигналізація, система оповіщення про пожежу, система пожежного спостереження та інше) відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту».
В адміністративній будівлі оздоблення стін та підлоги на шляхах евакуації в коридорах, виконано горючими матеріалами з невизначеними показниками пожежної небезпеки.
Двері на шляху евакуації в адміністративній будівлі відчиняються не в напрямку евакуації.
Кожен поверх адміністративної будівлі не забезпечено не менше ніж двома переносними (порошковими, водопінними або водяними) вогнегасниками з масою заряду вогнегасної речовини 5 кг і більше.
Будівлі не обладнані системами пристроїв захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Покарання: відсутні
17.12.2021 2430270 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.11.2020 1823655 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Планова перевірка не проведена у зв’язку з запровадженням обмеження щодо проведення органами державного нагляду (контролю) заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та Окремого доручення голови Державної служби України з питань праці від 25.05.2020 № Д-180/​​​​1/​​​​3.3-20
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні