Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (7)
Банкрутство (87) Перевірки (1)

САМАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

#05383394

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
16.08.2021 2502482 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
15 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Адміністративна будівля (м. Дніпро, ВУЛИЦЯ ЕЛЕКТРИЧНА, будинок 1А)
49112, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Самарський р-н, вул. Електрична, буд. 1А
Учасники:
Кайнога Олеся Володимирівна — Керівник апарату САМАРСЬКОГО РАЙОННОГО СУДУ М. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА
Кряж Руслан Русланович — провідний фахівець відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій Дніпровського району центру забезпечення діяльності Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області старший лейтенант служби цивільного захисту
Порушення:
Лінії живлення до кожного побутового кондиціонера, групи кондиціонерів не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів.
Не надано сертифікати відповідності та протоколи випробувань лабораторії (з мокрими печатками) про визначення відповідності вимогам пожежної безпеки на оздоблювальні матеріали стін. (шляхів евакуації коридору).
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання які мають проводитись 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
У приміщенні охорони (кабінет №112) допущено підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи.
У приміщеннях коридору допущено до використання вимикачі встановлені на горючі основи (конструкції) без підкладення під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0.01 метра.
З’єднання, відгалудження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Грати на вікнах не виконано розкривними, розсувними, або з`ємними.
Не виконані плани евакуації людей на випадок пожежі на фотолюмінісцентній основі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмінісцентні. Загальні вимоги та методи контролювання».
Керівником не пройдено спеціальне навчання з питань пожежної безпеки.
Не визначено обсяги забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення, засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типи, а також місця зберігання які визначаються центральними органами виконавчої влади, іншими державними органами за погодженням з ДСНС.
Пожежні кран-комплекти не підлягають технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Не здійснюється підтримання експлуатаційної придатності (технічне обслуговування) СПЗ відповідно до вимог технічної документації підприємств-виготовлювачів та затверджених регламентів робіт з технічного обслуговування.
Не призначено особу з питань цивільного захисту за рахунок штатної чисельності суб’єкта господарювання.
Не здійснено технічне обслуговування вогнегасників САМ-6.
Для встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайної ситуації (далі – НС), а також визначення рівнів можливих НС не проведено ідентифікацію об’єкта господарської діяльності, яка повинна буті узгоджена з ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.
Покарання: відсутні