Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Перевірки (3)

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЛЬВІВСЬКИЙ НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ"

#04725912

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
13.05.2020 1745663 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: "На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності".
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Адміністративна будівля, Львівська область,м. Львів вул. Метрологічна, 10
79053, Львівська обл., м. Львів, вул. Метрологічна, 10
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.02.2020 2068350 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Турик Оксана Василівна — начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Трускавецького управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області
Турчин Є Я — начальник Дрогобицького відділення
Загорський Олександр Валерійович — начальник Трускавецького управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області
Турчин Є.Я. — начальник Дрогобицького відділення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.01.2019 1613229 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Львівській області Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення:
Дерев’яні елементи горищих покриттів не оброблено засобами вгнезахисту які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Допускається користування пошкодженими розетками
План евакуації людей на випадок пожежі не вивішений на видимих місцях.
Всі з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів та кабелів не здійснено за допомогою зварювання, зварювання, паяння або затискачів.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежній перешкоді на горищі(двері входу на горище не є протипожежним 2-го типу).
Посадова особа відповідальна за пожежну безпеку не пройшла навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 р. № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням.
Евакуаційні виходи з приміщень не виконано у відповідності до вимог ДБН В.1.1-7-2016 "Пожежна безпека об'єктів будівництва", ДБН В.2.2-9-2009 "Громадські будинки та споруди", ДБН В.2.2-15-2005 "Житлові будинки", СНиП 2.09.02-85* "Производственные здания", ДБН В.2.3-15:2007 "Автостоянки і гаражі для легкових автомобілів", ДБН В.2.2-28:2010 "Будинки адміністративного та побутового призначення", інших будівельних норм за видами будинків та споруд.
Підтримання експлуатаційної придатності системи протипожежного захисту не проводитися відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2010 "Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту".(система пожежної сигналізації знаходиться у несправному стані,)
У приміщеннях на вікнах на 1-му поверсі де перебувають люди встановлено глухі ґрати.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об'єкта
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом