Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (5)
Будівництво (3) Перевірки (12)

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ НАУКОВО - ВИРОБНИЧИЙ ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ"

#04725906

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
26.01.2022 2959011 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Мораторій на проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, запроваджений Законом України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" від 17.03.2020 № 533-IX
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.08.2021 2341932 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
38 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Адміністративна будівля "ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ»
61002, Харківська обл., м. Харків, вул. Міроносицка, 38
Харківстандартметрологія
61052, Харківська обл., Холодногірький р-н, м. Харків, Пров. Лопанський 2/2
Адміністративна будівля "ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ»
61002, Харківська обл., м. Харків, вул. Міроносицка, 40
Адміністративна будівля "ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ»
61002, Харківська обл., м. Харків, вул. Пушкінська, 49/51
Адміністративна будівля "ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ»
61002, Харківська обл., м. Харків, вул. Міроносицка, 36
Підприємство "ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ НАУКОВО - ВИРОБНИЧИЙ ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ"
61052, Харківська обл., м. Харків, Холодногірський р-н, вул. Волонтерська, 2Е
Учасники:
Олійник Олександр Миколайови — уповноважена особа, начальник відділу ВОЗВП та УЯ
Кулакова Ганна Олегівна — Провідний фахівець відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій у м. Харкові центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС України у Харківській області
Шевченко Сергій Леонідович — Головний інспектор ВЗНС по Київському району ХМТГ ХРУ ГУ ДСНС України у Харківській області
Зеленцов Михайло Васильович — В.о. генерального директора ДП "ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ НАУКОВО - ВИРОБНИЧИЙ ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ"
Порушення:
Не надані матеріали щодо підтвердження небезпечності та токсичності продуктів горіння, а також димоутворювальної здатності утеплювача зовнішніх стін реконструкції нежитлової будівлі літ. А-1.
Відсутній запасний евакуаційний вихід з третього поверху будівлі
Не проведено ідентифікацію об'єкта підвищеної небезпеки. (підтверджується відсутністю документації)
Порушуються терміни проведення технічного обслуговування вогнегасників. (підтверджується візуально, відсутністю документації)
Будівлі та споруди не обслуговуються системами протипожежного захисту (автоматичною пожежною сигналізацією та оповіщення про пожежу) відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
На шляхах евакуації влаштовуються перешкоди вільній евакуації людей (пороги, виступи, турнікети). Частина дверей загальних коридорів та приміщень, що виходять до сходових кліток не обладнані пристроями для самозачинення, частина дверей сходових клітин відсутня. На дільницях загальних шляхів евакуації (загальні сходові клітини та коридори) встановлені меблі, складуються матеріали . В сходових клітка влаштовані вбудовані приміщення, обладнання. (підтверджується –візуально та відео наглядом на об’єкті)
Евакуаційні виходи не повному обсязі забезпечені світильниками «Вихід».
Не проведені об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту (підтверджується – відсутністю документації)
Не проведена ідентифікація щодо визначення потенційної небезпеки об'єкта господарської діяльності.
Не встановлений сертифікований протипожежний люк 2-го типу на вході до приміщення горища
Не проведена ідентифікація щодо визначення потенційної небезпеки об’єкта господарської діяльності
Евакуаційні виходи не повному обсязі забезпечені світильниками «Вихід».
Приміщення не забезпечені в повному обсязі первинними вогнегасниками. Вибирання типу та визначення необхідної кількості вогнегасників здійснено без урахування вимог Типових норм належності вогнегасників щодо класу гасіння. (підтверджується візуально, відсутністю документації)
Не встановлені сертифіковані протипожежні двері в приміщенні _епло генераторної (топочної). (2-го типу, мінімальний клас вогнестійкості EI 30).
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності
Пожежні кран комплекти що річно технічно не обслуговувались. Шафки в яких розташовуються пожежні кран-комплекти виконані з горючого матеріалу і не мають отворів для провітрювання, відсутня можливість візуального огляду їх без розкривання. На дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку відсутні вказівні написи. (підтверджується візуально).
Частина загальних евакуаційних виходів не має світлових покажчиків «ВИХІД». підтверджується –візуально та відео наглядом на об’єкті)
Використання суб’єктом господарювання частини об’єкта нерухомості (медична лабораторія) розпочато та здійснюється суб’єктом господарювання без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки. (підтверджується відсутністю документації)
Для розміщення первинних засобів пожежогасіння територія об’єкту не в повному обсязі забезпечена спеціальним пожежним щитом (стендом).
Не виконані стаціонарні зовнішні пожежні сходи, сходи на перепадах висот і огорожі на покриттях будівлі. (підтверджується – візуально)
Територія об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення забезпечені відповідними знаками безпеки лише частково. (підтверджується – відсутністю, візуально та відео наглядом на об’єкті)
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) повторно не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності. (підтверджується візуально, відсутністю документації)
Для приміщень виробничого та складського призначення не визначені категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки. Не позначені категорія на вхідних дверях технічних та складських приміщень. (підтверджується – відсутністю документації, візуально та відео наглядом на об’єкті)
Двері на шляху евакуації відчиняються не в напрямку виходу з приміщення першого поверху.
Будівлі, споруди та об’єкт реконструкції нежитлової будівлі літ. А-1. не в повному обсязі обладнані системами протипожежного захисту (автоматичною пожежною сигналізацією та оповіщення про пожежу) відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не обладнано захисний навіс над зовнішніми евакуаційними сходами для захисту від обледеніння сходових маршів та проступів (4 поверх).
Рівень пожежної безпеки не відповідає встановленому законодавством ( у т.ч. нормовані інженерні та планувальні рішення). Зменшені розміри частини загальних коридорів та сходових клітин, для оздоблення застосовані будівельні матеріали з вищими показниками пожежної небезпеки. (підтверджується – візуально)
Частина електрощитів і групових електрощитків не оснащена схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки). (підтверджується – візуально)
Вихід з підвалу в якому розташовується майстерня, де використовуються горючи матеріали не ізольований від загальної сходової клітини. (підтверджується візуально).
Навчання осіб керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту не проводилось. (підтверджується відсутністю посвідчення)
Знижений клас вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах : виходи на горище не виконані через протипожежні двері (люки) 2-го типу (з мінімальною межею вогнестійкості ЕІ30); в технічних приміщеннях (електрощитові, вентиляційні, комутаційні) не встановлені протипожежні двері 2-го типу (з мінімальною межею вогнестійкості ЕІ30) (підтверджується – відсутністю документації, візуально)
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту. (підтверджується – візуально відсутністю систем, відсутністю документації)
Підтримання експлуатаційної придатності СПЗ по вул. Пушкінська, 49/51 не проводитися відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту. Не проведено модернізацію існуючої СПЗ з урахуванням термінів експлуатації, зміни призначень приміщень, АПС не підключено на ПЦН. (підтверджується відсутністю документації)
Працівники об’єкту не завжди дотримуються встановленого протипожежного режиму і порушують вимоги Правил пожежної безпеки в Україні, так в загальному коридорі на 3-му поверсі будівлі по вул. Мироносицька, 40 перед входом на горище будівлі по вул. Мироносицька, 38 складується макулатура.
Горища, технічні приміщення захаращуються сторонніми предметами. Горище використовується не за призначенням (допускається розташування вентиляційного обладнання в приміщенні горища). На дверях горищ, технічних приміщень, підвалів не вказано місце зберігання ключів. Вихід на покрівлю будівлі по вул. Мироносицька, 38 через вікно, що має бути заскленим усунуто. (підтверджується відеонаглядом на об’єкті та візуально).
Об’єктовий матеріальний резерв для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій не створений. (підтверджується – відсутністю документації)
Не вживаються заходи щодо забезпечення безпеки працівників об’єкта, відсутня взаємодія з відповідними органами влади для отримання інформації та оповіщення про небезпеку, що може впливати на діяльність об’єкта; не організовано навчання працівників діям у надзвичайних ситуаціях техногенного характеру.
У сходовій клітині відсутні вікна площею не менше ніж 1,2 метри для випуску диму у разі виникнення пожежі.
Покарання:
warning
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
17.08.2021 2220586 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Зміна суб'єктом господарювання місця провадження господарської діяльності / суб'єкт господарювання не здійснює діяльність, що підлягає державному нагляду (контролю), за визначеною у плані адресою
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Об'єкти:
медичний кабінет
Харківська обл., м. Харків, вул. Миронисицька, 38
госп. діяльність
Харківська обл., Харківський р-н, смт. Покотилівка, вул. Поштова, 18
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.09.2020 2161554 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Позапланово для отримання ліцензії
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Череватенко Микола Іванович — в.о. заступника генерального директора ДП «Харківстандартметрологія»
Советнікова Алла Василівна — головний спеціаліст відділу організації розслідування спалахів Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства в м. Харкові Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.09.2020 2154462 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: лист субєкта господарювання щодо перенесення термінів перевірки
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавтва
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.06.2020 2116234 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Мамаєва Катерина Миколаївна — головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Харківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області
Козлова Ольга Сергіївна — завідувач лабораторії
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.10.2019 1435316 Оцінка відповідності вимогам технічних регламентів Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Моніторинг призначених органів з оцінки відповідності стосовно їх відповідності вимогам до призначених органів і виконання ними своїх обов’язків, установлених Законом України "Про технічні регламенти та оцінку відповідності" та відповідними технічними регламентами
Учасники:
Агарков Віктор Васильович — Заступник генерального директора із стандартизації державного підприємства “Харківський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації”
Чепік Олена Сергіївна — головний спеціаліст відділу науково-технічного розвитку департаменту з питань проектування об’єктів будівництва, технічного регулювання та науково-технічного розвитку мінрегіону
Малявський Валерій Юрійович — начальник науково-методичного та організаційного відділу оцінки відповідності засобів вимірювальної техніки державного підприємства “всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів”
Пухова Тамара Василівна — провідний фахівець із сертифікації сектору з підтвердження відповідності продукції, послуг відділу стандартизації та оцінки відповідності державного підприємства “чернігівський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації”
Поклонський Роман Іванович — керівник експертної групи з питань охорони, безпеки та гігієни праці директорату норм та стандартів гідної праці мінсоцполітики
Порушення:
Відсутня власна акредитована випробувальна лабораторія для проведення принаймні деяких видів випробувань продукції в межах сфери призначення згідно з Технічним регламентом приладів, що працюють на газоподібному паливі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 856. У зв'язку з цим орган з оцінки відповідності не здатний виконувати всі завдання з оцінки відповідності, які покладені на нього згідно з Технічним регламентом приладів, що працюють на газоподібному паливі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 856 та щодо якого його було призначено, незалежно від того, чи такі завдання виконуються безпосередньо органом з оцінки відповідності чи такий орган є відповідальним за їх виконання.
Відсутня власна акредитована випробувальна лабораторія для проведення принаймні деяких видів випробувань продукції в межах сфери призначення Технічного регламенту приладів, що працюють на газоподібному паливі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 856
Покарання: відсутні
07.10.2019 1477846 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
21 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Адміністративна будівля "ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ»
61002, Харківська обл., м. Харків, вул. Міроносицка, 36
Адміністративна будівля "ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ»
61002, Харківська обл., м. Харків, вул. Пушкінська, 49/51
Адміністративна будівля "ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ»
61002, Харківська обл., м. Харків, вул. Міроносицка, 40
Адміністративна будівля "ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ»
61002, Харківська обл., м. Харків, вул. Міроносицка, 38
Учасники:
Олійник Олександр Миколайович — Уповноважена особа, начальник відділу ВОЗВП та УЯ
Порушення:
Перевірка знань осіб керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту не проводилось. (підтверджується відсутністю посвідчення)
Приміщення в будівлях не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», автоматичною пожежною сигналізацією та системою оповіщення відповідного типу. (підтверджується – візуально, відео наглядом на об’єкті)
Пожежні кран комплекти що річно не перевірені на працездатність, не проведено їх технічне обслуговування (підтверджується – відсутністю документації, візуально).
Горища, електрощитові захаращуються сторонніми предметами. Горище використовується не за призначенням (допускається розташування вентиляційного обладнання в приміщенні горища). На дверяхгорищ, технічних поверхів, вентиляційних камер, електрощитових, підвалів не вказано місце зберігання ключів. (підтверджується відеонаглядом на об’єкті та візуально).
На шляхах евакуації влаштовуються пороги, виступи, турнікети, які перешкоджають вільній евакуації людей. Частина дверей з загальних коридорів до сходових кліток та з приміщень, що виходять у сходові клітки не обладнані пристроями для самозачинення, частина дверей відсутня. Допускається фіксування деякихсамозакривних дверей у відчиненому положенні. Шляхи евакуації захаращуються меблями (загальна сходова клітина, коридори поверхів). В сходових клітинах допускається влаштування вбудованих комор (підтверджується відеонаглядом на об’єкті та візуально).
Пожежні кран-комплекти розміщені шафках, які не мають отворів для провітрювання і не мають можливості візуального огляду їх без розкривання (частина). На дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку не вказано після літерного індексу «ПК» порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів. (підтверджується відеонаглядом на об’єкті та візуально).
Приміщення не забезпечені в повному обсязі відповідними знаками безпеки ( знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цветасигнальные и знаки безопасности»).
Не проведені об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту (підтверджується – відсутністю документації)
Огорожі на покритті будівлі відсутні. (підтверджується відеонаглядом на об’єкті та візуально).
Горючи матеріали зберігаються в деяких частинах підвалів, що сполучаються з загальними евакуаційними сходовими клітками. (підтверджується відеонаглядом на об’єкті та візуально).
Шляхи евакуаціїї не забезпечені евакуаційним освітленням, покажчики «ВИХІД» не встановлені. (підтверджується – візуально, відео наглядом на об’єкті)
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) своєчасно повторно не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності (підтверджується відеонаглядом на об’єкті та візуально, відсутня документація).
Об’єктовий матеріальний резерв для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій не створений. (підтверджується – відсутністю документації)
Не всі посадові особи проходили навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки. (підтверджується – відсутністю документації).
Знижений клас вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах, не встановлені протипожежні двері відповідного типу в тезхнічних приміщеннях – електрощитова, вентиляційна. Не встановлені протипожежні двері відповідного типу у виході на горище (підтверджується відеонаглядом на об’єкті та візуально,відсутня документація).
Клас вогнестійкості оздоблення сходової клітини (пластикове), планувальні рішення деяких дільниць шляхів евакуації, умови освітлення не відповідають нормованим вимогам.(підтверджується відеонаглядом на об’єкті та візуально).
Не проведено ідентифікацію об'єкта підвищеної небезпеки. (підтверджується відсутністю документації)
Не всі електрощити, групові електрощитки оснащені схемами підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту. (підтверджується відеонаглядом на об’єкті та візуально).
Не проведено своєчасне технічне обслуговування частини вогнегасників відповідно до Правил експлуатації вогнегасників. (підтверджується – візуально, відсутністю документації, відео наглядом на об’єкті)
Для окремих приміщень не визначена категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки (підтверджується – відсутністю документації, візуально та відео наглядом на об’єкті)
Вибирання типу та визначення необхідної кількості вогнегасників не здійснено відповідно до Типових норм належності вогнегасників (підтверджується – візуально, відсутністю документації, відео наглядом на об’єкті)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
16.05.2019 1651251 Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Агарков В.В. — заступник генерального директора
Агарков В В — заступник генерального директора
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.04.2019 1637121 Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Агарков Віктор Васильович — заступник генерального директора
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.02.2019 1614923 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Харківській області Проведено
8 порушень
Предмет перевірки: Припис про усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Олійник Олександр Миколайович — Начальник темничного відділу ДП "ХАРКІВСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ"
Порушення:
Будівлі не обладнані системою оповіщення про пожежу і управіння евакуацією людей.
Змінено інженерне та планувальне рішення евакуаційних шляхів, а саме демонтовані двері з пристроями для само зачинення які відділяють коридори від сходової клітини. (підтверджується – фото)
Будинки та приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками).
Допускається заниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (двері до вентиляційної та люки виходу до горища не протипожежні).
Будівлі та приміщення не обладнані системами протипожежного захисту, а саме автоматичною пожежною сигналізацією (АПС)
Проїзд до внутрішнього двору пожежними автомобілями ускладнений складуванням матеріалів та деревами.
Не проведено вогнезахисну обробку дерев’яних конструкцій покрівлі будівель та корпусів
Будинки та приміщення не обладнані відповідними знаками безпеки.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.09.2018 510055 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Не підпадає під вимоги ПКМУ № 1104 від 18.12.2017
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні