Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Зовнішня інформація (1) Банкрутство (87) Перевірки (1)

ШЕВЧЕНКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

#04527477

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
30.09.2020 2168234 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Київській області Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: позапланова перевірка
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Литвинець Роман Миколайович — Начальник сектору забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій у Броварському районі центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС України у Київській області
Порушення:
Об’єкт не обладнано пристроями блискавко-захисту будівлі відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
В приміщеннях з’єднання, відгалудження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.
Не здійснено навчання працівників зокрема з питань пожежної безпеки.
Територію, будівлі, споруди та приміщення незабезпечено відповідними знаками безпеки, які відповідають ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальниє и знаки безопасности».
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не здійснено навчання працівників з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не забезпечено будинки, приміщення та споруди закладу системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Пожежні щити не доукомплектовані шанцевим інструментом та первинними засобами пожежогасіння згідно норм: вогнегасники - 2 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 1 шт., лопати - 2 шт., сокири - 1 шт.
Не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом