Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Історія
ЄДРПОУ (9)
Перевірки (1)

ХЛОП'ЯНИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

#04416370

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
12.10.2020 2188030 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Чернігівській області Проведено
17 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Шолойко Олександр Олексійович — Головний інспектор Сосницькогоо РС Управління ДСНС України у Чернігівській області
Маковка Петро Степанович — голова Хлоп'яницької сільської ради
Порушення:
Відсутня заявка на функціональне навчання (підвищення кваліфікації цільового призначення) керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.
Голова сільської ради та відповідальний за пожежну безпеку на об’єкті не пройшов навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою КМУ від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях.
Працюючий персонал не забезпечений засобами індивідуального та колективного захисту.
Територія, будівлі та приміщення не забезпечені вогнегасниками згідно Наказу МВС України від 15.01.2018 року №25 "Правила експлуатації та типові норми належності вогнегасників"
Відсутній мобілізаційний план з заходами щодо проведення цільової мобілізації для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у мирний час.
Об'єкт не захищений від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Для надання допомоги працюючим, населенню в отриманні відомостей щодо конкретних дій у надзвичайних ситуаціях не обладнано інформаційно-довідковий куточок.
Об’єкт не забезпечено зовнішнім протипожежним водопостачанням відповідно до вимог ДБН В 2.5-74:2013 «Водопостачання. Зовнішні мережі».
Територія, будівлі та приміщення не забезпечені знаками безпеки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Форма та колір» та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Відсутній план евакуації персоналу (населення) на випадок виникнення надзвичайної ситуації.
Наказом не призначено посадової особи з питань цивільного захисту.
Відсутній замір опору ізоляції та перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Евакуаційні шляхи та виходи з будівлі не забезпечені евакуаційним освітленням.
Приміщення не обладнані системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей ІІ типу.
З'єднання відгалужень та окінцювань жил проводів на об’єкті здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Приміщення не обладнані системою протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації).
Об’єкт не забезпечено адресним вказівником (назва вулиці, номер будинку), встановленим на фасаді або іншому видному місці з освітленням в темний час доби.
Покарання:
warning