Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Історія
ЄДРПОУ (8)
Перевірки (2)

ВІЛЬШАНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

#04416275

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
16.10.2020 2184509 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Чернігівській області Проведено
19 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Моїк Володимир Петрович — голова Вільшанської сільської ради
Бурий Костянтин Миколайович — Провідний інспектор Корюківскього РВ Головного управління ДСНС України у Чернігівській області
Порушення:
Об’єкт не забезпечено зовнішнім протипожежним водопостачанням відповідно до вимог ДБН В 2.5-74:2013 «Водопостачання. Зовнішні мережі».
Об’єкт не забезпечено адресним вказівником (назва вулиці, номер будинку), встановленим на фасаді або іншому видному місці з освітленням в темний час доби.
Вогнегасники, що розташовані на території не пройшли технічне обслуговування.
Для надання допомоги працюючим, населенню в отриманні відомостей щодо конкретних дій у надзвичайних ситуаціях не обладнано інформаційно-довідковий куточок.
Працюючий персонал не забезпечений засобами індивідуального та колективного захисту.
Об'єкт не захищений від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 "Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд".
Евакуаційні шляхи та виходи з будівлі не забезпечені евакуаційним освітленням.
Територія, будівлі та приміщення не забезпечені вогнегасниками згідно норм належності.
З'єднання відгалужень та окінцювань жил проводів на об’єкті здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Відсутній план евакуації персоналу (населення) на випадок виникнення надзвичайної ситуації.
Відсутній замір опору ізоляції та перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Відсутня заявка на функціональне навчання (підвищення кваліфікації цільового призначення) керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.
Приміщення не обладнані системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей ІІ типу.
Територія, будівлі та приміщення не забезпечені знаками безпеки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Форма та колір» та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Голова сільської ради та відповідальний за пожежну безпеку на об’єкті не пройшов навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою КМУ від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях.
Наказом не призначено посадової особи з питань цивільного захисту.
Приміщення не обладнані системою протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації).
Відсутній мобілізаційний план з заходами щодо проведення цільової мобілізації для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у мирний час.
Допускається використання печі без протипожежної розділки від горючих конструкцій перекриття та протипожежної відступки від горючих конструкцій стіни.
Покарання: відсутні
23.10.2019 1585443 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Учасники:
Барсук Н С — Директор
Барсук Н.С. — Директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні