Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Зовнішня інформація (1) Перевірки (2)

РЯБУШКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ЛЕБЕДИНСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#04391144

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
05.04.2021 2508286 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відповідно довідки наданої міським головою Олександром Бакликовим № 02-22/1792 від 24.03.2021 року, Рябушківська сільська рада як окремий орган місцевого самоврядування з 24.02.2021 року припинила свою діяльність.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Сільська бібліотека с. Рябушки
42250 Сумська обл., Лебединський р-н, С. Рябушки, вул. Миру, 283
Сільський будинок культури с. Рябушки
42250 Сумська обл., Лебединський р-н, С. Рябушки, вул. Миру, 283
Сільська рада с. Рябушки
42250 Сумська обл., Лебединський р-н, С. Рябушки, вул. Миру, 230
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.10.2020 2436156 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Сумській області Проведено
8 порушень
Предмет перевірки: перевірка
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Гончаренко Михайло Михайлович — Державний інспектор з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки Сумського району
Шолудько Іван Миколайович — Сільський голова Рябушківської сільської ради Лебединського району Сумської області
Порушення:
Посадові особи, а саме сільський голова, директор СБК та завідувач бібліотеки, не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому законодавством.
Приміщення сільської ради, СБК та бібліотеки не обладнано відповідною системою оповіщення про пожежу та евакуюванням людей.
Не виконано заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не встановлено захист будівлі сільської ради та СБК від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ IEС 62305-2:2012 «Захист від блискавки».
Приміщення сільської ради, СБК, бібліотеки не обладнано автоматичною установкою пожежної сигналізації з виведенням сигналу від приймально-контрольних приладів на пульт централізованого пожежного спостереження.
Не встановлено на території сільської ради сигнально-гучномовні пристрої, електронні інформаційні табло, а також у службових приміщеннях радіотрансляційні точки для передачі інформації з питань цивільного захисту.
Пожежний щит в СБК не укомплектуваний в повному обсязі первинними засобами пожежогасіння, а саме: сертифікованими вогнегасниками, протипожежним покривалом, пожежним інструментом (баграми, ломами, сокирами), які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж на їх початковій стадії розвитку відповідно до їх вимог та норм.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крови, лати), будівлі сільської ради та СБК не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом