Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Зовнішня інформація (1) Банкрутство (87) Перевірки (1)

ВЕЛИКОВИСТОРОПСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ЛЕБЕДИНСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#04391084

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
05.10.2020 2182599 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Сумській області Проведено
25 порушень
Предмет перевірки: перевірка
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Бугаєнко Валентина Олексіївна — в.о сільського голови
Івченко Тарас Миколайович — Державний інспектор з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки у Сумському районі
Порушення:
Приміщення сільського будинку культури не обладнано відповідною системою оповіщення про пожежу та евакуюванням людей.
Приміщення сільської ради не обладнано автоматичною установкою пожежної сигналізації з виведенням сигналу від приймально-контрольних приладів на пульт централізованого пожежного спостереження.
Не виконано заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
На території сільської ради с. В.Вистороп не встановлено сигнально-гучномовні пристрої, електронні інформаційні табло, а також у службових приміщеннях радіотрансляційні точки для передачі інформації з питань цивільного захисту
Не захищено адміністративну будівлю від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог
Не виконано технічне обслуговування вогнегасників, які розміщені в приміщеннях сільського будинку культури згідно до інструкції з експлуатації.
В приміщеннях сільської ради допускається використання тимчасових електромереж
Приміщення сільської ради не доукомплектовано первинними засобами пожежогасіння, а саме сертифікованими вогнегасниками згідно норм належності.
Не виконано технічне обслуговування вогнегасників, які розміщені в приміщеннях сільської ради згідно до інструкції з експлуатації.
Не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів.
Пожежний щит не укомплектовано в повній мірі первинними засобами пожежогасіння, а саме: сертифікованими вогнегасниками, покривалом з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежним інструментом (баграми, ломами, сокирами), які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж і їх початковій стадії розвитку відповідно до їх вимог та норм.
Не виконано заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
Не виконано технічне обслуговування вогнегасників, які розміщені в приміщенні бібліотеки згідно до інструкції з експлуатації.
Т.в.о. сільського голови не пройшла навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку встановленому законодавством.
Приміщення бібліотеки не обладнано автоматичною установкою пожежної сигналізації з виведенням сигналу від приймально-контрольних приладів на пульт централізованого пожежного спостереження.
Не виконано заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання в приміщенні сільського будинку культури.
Не організовано органами місцевого самоврядування навчання населення правилам пожежної безпеки в побуті за місцем проживання громадян.
На території сільської ради с. В.Вистороп не встановлений протипожежний режим.
Приміщення сільської ради не обладнано відповідною системою оповіщення про пожежу та евакуюванням людей.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крови, лати), не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Бібліотекар не пройшла навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку встановленому законодавством.
Приміщення сільського будинку культури не обладнано автоматичною установкою пожежної сигналізації з виведенням сигналу від приймально-контрольних приладів на пульт централізованого пожежного спостереження.
Приміщення СБК не доукомплектовано первинними засобами пожежогасіння, а саме сертифікованими вогнегасниками згідно норм належності.
Пожежний щит, який знаходиться на території СБК не укомплектовано в повній мірі первинними засобами пожежогасіння, а саме: сертифікованими вогнегасниками, покривалом з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежним інструментом (баграми, ломами, сокирами), які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж і їх початковій стадії розвитку
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крови, лати), сільського будинку культури не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом