Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Зовнішня інформація (1) Будівництво (6) Перевірки (1)

ВОРОЖБЯНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ЛЕБЕДИНСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#04389733

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.10.2020 2183317 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Сумській області Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: перевірка
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Бойко Сергій Іванович — сільський голова
Івченко Тарас Миколайович — Державний інспектор з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки у Сумському районі
Порушення:
Не виконано технічне обслуговування вогнегасників, які розміщені в приміщеннях сільської ради згідно до інструкції з експлуатації.
Не виконано заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
Не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів.
Приміщення не обладнано автоматичною установкою пожежної сигналізації з виведенням сигналу від приймально-контрольних приладів на пульт централізованого пожежного спостереження.
Не організовано органами місцевого самоврядування навчання населення правилам пожежної безпеки в побуті за місцем проживання громадян.
Пожежний щит не укомплектовано в повній мірі первинними засобами пожежогасіння, а саме: сертифікованими вогнегасниками, покривалом з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежним інструментом (баграми, ломами, сокирами), які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж і їх початковій стадії розвитку відповідно до їх вимог та норм.
Не захищено будівлю від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог .
Приміщення не доукомплектовано первинними засобами пожежогасіння, а саме сертифікованими вогнегасниками згідно норм належності.
Шляхи евакуації у середині будівлі, не забезпечено евакуаційним освітленням.
Приміщення не обладнано відповідною системою оповіщення про пожежу та евакуюванням людей.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крови, лати), будівлі не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом