Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Зовнішня інформація (1) Будівництво (2) Перевірки (2)

БОРОВЕНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ЛЕБЕДИНСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#04389710

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
11.01.2021 2508238 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відповідно довідки наданої міським головою Олександром Бакликовим № 02-22/224 від 13.01.2021 року, Боровеньківська сільська рада як окремий орган місцевого самоврядування з 09.12.2020 року припинила свою діяльність.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Бібліотека
42236,Сумська обл., Лебединський р-н, С. Боровенька
СБК
42236,Сумська обл., Лебединський р-н, С. Боровенька
Сільська рада
42236,Сумська обл., Лебединський р-н, С. Боровенька
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.09.2020 2435825 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Сумській області Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: перевірка
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Гончаренко Михайло Михайлович — Державний інспектор з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки Сумського району
Некипілий Анатолій Іванович — Сільський голова Боровеньківської сільської ради Лебединського району Сумської області
Порушення:
Пожежні кран-комплекти сільського будинку культури не укомплектовані пожежними рукавами одного з ними діаметру та стволами.
Приміщення сільської ради, сільського будинку культури та бібліотеки не забезпечені в повному обсязі первинними засобами пожежогасіння, а саме: сертифікованими вогнегасниками.
Пожежний щит сільського будинку культури не укомплектовано в повному обсязі первинними засобами пожежогасіння, а саме: сертифікованими вогнегасниками, протипожежним покривалом, багром або ломом та гаками.
Не виконано заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крови, лати), сільської ради, сільського будинку культури та бібліотеки не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не організовано органами місцевої виконавчої влади, органами місцевого самоврядування навчання населення правилам пожежної безпеки в побуті за місцем проживання громадян.
Приміщення сільської ради, сільського будинку культури та бібліотеки не обладнано відповідною системою оповіщення про пожежу та евакуюванням людей.
Допускається використання світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаками) в приміщенні сільської ради, сільського будинку культури та бібліотеки.
Приміщення сільської ради, сільського будинку культури та бібліотеки не обладнано автоматичною установкою пожежної сигналізації з виведенням сигналу від приймально-контрольних приладів на пульт централізованого пожежного спостереження.
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку встановленому законодавством.
Водонапірна башта біля сільського будинку культури не пристосована для забору води пожежно-рятувальною технікою будь якої пори року. На корпусі водонапірної башти не нанесено позначення, яке вказує на місце розташування пристрою для забирання води пожежно-рятувальною технікою.
Не проведено технічне обслуговування пожежних кран-комплектів і перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірок у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Допускається встановлення та експлуатація опалювальної печі в приміщенні сільського будинку культури та бібліотеки на підлогу з горючих матеріалів не ізольовану одним рядом цеглин покладених плиском на глиняному розчині або негорючим теплоізоляційним матеріалом завтовшки не менше 0,10 м з обшивкою зверху покрівельною сталлю.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом