Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Зовнішня інформація (1) Будівництво (8) Перевірки (2)

ШТЕПІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

#04389673

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
13.04.2021 2508242 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відповідно довідки наданої міським головою Олександром Бакликовим № 02-22/1793 від 24.03.2021 року, Штепівська сільська рада як окремий орган місцевого самоврядування з 24.02.2021 року припинила свою діяльність.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Сільський клуб с. Штепівка
42220 Сумська обл., Лебединський р-н, С. Штепівка
Сільська рада с. Штепівка
42220 Сумська обл., Лебединський р-н, С. Штепівка, вул. Шкільна, 54
Сільська бібліотека с. Штепівка
42220 Сумська обл., Лебединський р-н, С. Штепівка
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.09.2020 2181244 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Сумській області Проведено
29 порушень
Предмет перевірки: перевірка
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Гончаренко Михайло Михайлович — Державний інспектор з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки Сумського району
Великодний Олександр Михайловичем — Сільський голова Штепівської сільської ради Лебединського району Сумської області
Порушення:
На пожежному щиті, який знаходиться на території сільського будинку культури, не вказано порядковий номер та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Приміщення сільського будинку культури не доукомплектовано первинними засобами пожежогасіння, а саме сертифікованими вогнегасниками згідно вимог чинного законодавства.
Електрощити не оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами.
У актовій залі сільського будинку культури крісла та стільці не з’єднані між собою та не прикріплені до підлоги.
Приміщення бібліотеки не обладнано відповідною системою оповіщення про пожежу та евакуюванням людей.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крови, лати), не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не виконано технічне обслуговування вогнегасників, які розміщені в приміщенні бібліотеки згідно вимог чинного законодавства.
Не виконано технічне обслуговування вогнегасників, які розміщені в приміщеннях сільської ради згідно до інструкції з експлуатації.
Приміщення сільського будинку культури не обладнано автоматичною установкою пожежної сигналізації з виведенням сигналу від приймально-контрольних приладів на пульт централізованого пожежного спостереження.
Пожежний щит, який знаходиться на території сільського будинку культури не укомплектовано в повному обсязі первинними засобами пожежогасіння, а саме: сертифікованими вогнегасниками, протипожежним покривалом та сокирами.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крови, лати), сільського будинку культури не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не виконано технічне обслуговування вогнегасників усіх типів, які розміщені в приміщеннях сільського будинку культури згідно вимог чинного законодавства.
До водонапірної башти, яка знаходиться на балансі сільської ради не забезпечено під’їзд з твердим покриттям та на корпусі водонапірної башти не нанесено позначення, яке вказує на місце розташування пристрою для забирання води пожежно-рятувальною технікою
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крови, лати), адміністративної будівлі не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Захисну споруду (протирадіаційне укриття) не приведено в стан готовності до використання за призначенням.
Завідувач бібліотеки, не пройшла навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому законодавством.
Приміщення сільського будинку культури не обладнано відповідною системою оповіщення про пожежу та евакуюванням людей.
Приміщення бібліотеки не обладнано автоматичною установкою пожежної сигналізації з виведенням сигналу від приймально-контрольних приладів на пульт централізованого пожежного спостереження.
Приміщення сільської ради не обладнано автоматичною установкою пожежної сигналізації з виведенням сигналу від приймально-контрольних приладів на пульт централізованого пожежного спостереження.
Не виконано заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання в приміщенні сільського будинку культури.
Не виконано заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
У приміщенні бібліотеки на видному місці відсутня табличка із зазначенням номера телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
На території сільської ради не встановлено сигнально-гучномовні пристрої, електронні інформаційні табло, а також у службових приміщеннях радіотрансляційні точки для передачі інформації з питань цивільного захисту.
Приміщення сільської ради не обладнано відповідною системою оповіщення про пожежу та евакуюванням людей.
Не організовано навчання населення правилам пожежної безпеки в побуті за місцем проживання громадян.
Приміщення сільської ради не доукомплектовано первинними засобами пожежогасіння, а саме сертифікованими вогнегасниками згідно норм належності.
Не захищено адміністративну будівлю від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Не виконано заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
Пожежний щит не укомплектовано в повному обсязі первинними засобами пожежогасіння, а саме: сертифікованими вогнегасниками, протипожежним покривалом та сокирами відповідно до вимог чинного законодавства..
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом