Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Зовнішня інформація (1) Будівництво (20) Перевірки (1)

ХОМУТЕЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

#04382441

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
13.02.2020 1843263 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
25 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Богун Віталій Іванович — Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС
Шумейко Василь Олександрович — начальник відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці у Полтавській області
Хоменко Катерина Іванівна — В.о.сільського голови
Кикоть Віктор Васильович — Головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Порушення:
На зовнішньому надземному газопроводі до теплогенераторної Хомутецької сільської ради не позначено напрямок потоку газу.
З працівниками , не в повній мірі проводяться інструктажі (повторний, цільовий) з питань охорони праці,
Опалювач теплогенераторної порушив вимоги «Інструкції з охорони праці для опалювача» , а саме пункт№ 2.1 – при підготовці та розпалюванні котла не перевірив справність газоходів (димоходів).
Спеціаліст служби охорони праці при виявленні порушень охорони праці: не видає керівникам структурних підрозділів підприємства обов'язкові для виконання приписи щодо усунення наявних недоліків; не вимагають відсторонення від роботи осіб, які не пройшли передбачених законодавством медичного огляду, навчання, інструктажу, перевірки знань і не мають допуску до відповідних робіт або не виконують вимог нормативно-правових актів з охорони праці,
В журналі проведення реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці відсутній підпис особи яку інструктують –опалювача Рудченка О.Г. та відсутня назва та номер інструкції по якій проводиться інструктаж.
В журналі проведення вступного інструктажу відсутній підпис особи яку інструктують –опалювача Рудченка О.Г. та відсутня дата проведення вступного інструктажу.
Не надані графіки , на 2019-20р. технічного огляду , технічного обслуговування і ремонту системи газопостачання теплогенератрної Хомутецької сільської ради..
На інструкції з охорони праці для опалювача відсутній її номер . номер наказу та дата її затвердження , також відсутні дані та підписи осіб , що розробили та узгодили дану інструкцію.
Перед включенням в роботу опалювального котла встановленого в теплогенератрній Хомутецької сільської ради не проведено перевірку справності газоходу (димовідвідного каналу) , саме димовідвідний патрубок від газового котла змонтований з порушеннями державних будівельних норм( секції металевого димовідвідного патрубка зєднані не проти потоку димових газів , а за ним).
Не пред’явлений перелік професій та посад працівників, які звільняються від повторного інструктажу,
Не предявлені Комплексні заходи для досягнення установлених нормативів безпеки, гігієни праці і виробничого середовища
Не проведено опосвідчення стану безпеки електроустановок споживачів
Не наданий акт готовності до роботи обладнання теплогенератрної Хомутецької сільської ради перед опалювальним сезоном 2019-20р.
Не предявлені плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці, з якими повинні бути ознайомлені працівники,
Службою охорони праці не реєструються у спеціальному журналі інструкції з охорони праці,
Не пред’явлені Акти загальних технічних оглядів будівлі адмінкорпуса, (2 раза на рік навесні і восени)
Не предявлений складений перелік професій та посад працівників, які повинні проходити стажування, а також тривалість стажування
Порушується періодичність проведення технічного обслуговування (не рідше ніж 1 раз на місяць) газопроводів і газового обладнання котла в теплогенератрній Хомутецької сільської ради ( останній запис про проведення робіт з пуску газу в експлуатаційному журналі виконано 25.10.2019р.)
Не наданий акт перевірки димового та вентиляційного каналів в теплогенератрній Хомутецької сільської ради . складеного в 2019 році Порушується періодичність проведення технічного обслуговування (не рідше ніж 1 раз на місяць) газопроводів і газового обладнання котла в теплогенератрній Хомутецької сільської ради.
Не надана посадова інструкція відповідального за безпечну експлуатацію газового господарства.
Не наданий журнал реєстрації результатів технічного огляду ( обходу) траси підземного та надземного газопроводів до теплогенератрної Хомутецької сільської ради.
Неелектротехніному персоналу не проведений інструктаж на І групу допуску по електробезпеці
Під час укладання трудового договору працівники не інформуються під розписку: про умови праці; про наявність на робочому місці небезпечних та шкідливих виробничих факторів, які ще не усунуто; можливі наслідки їх впливу на здоров’я; про права на пільги і компенсації за роботу в таких умовах відповідно до законодавства і колективного договору,
Не надані документи , які підтверджують проведення контрольних оглядів газового господарста Хомутецької сільської ради.
Не забезпечено належний технічний стан приміщення газової теплогенератрної Хомутецької сільської ради а, саме: зовніші вхідні двері , які виготовлені з дерева не оббиті з внутрішньої сторони листовим металом по листовому азбесту , відсутне належне покриття підлоги , приміщення теплогенераторної не забезпечено необхідною кількістю вогнегасників ( не менше 2-х) , димовий та вентиляційний канали знаходяться в зоні вітрового підпору. Порушено вимоги
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом