Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Зовнішня інформація (1) Будівництво (3) Перевірки (1)

КИСЕЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

#04377055

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
22.09.2020 2168254 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Миколаївській області Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Панкратов Андрій Сергійович — Начальник Снігурівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Миколаївській області
Лаврухіна Наталія Іванівна — голова сільської ради
Міндов Дмитро Миколайович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Баштанського РУ ГУ ДСНС України у Миколаївській області
Порушення:
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не проведено ідентифікації об’єкту на наявність потенційної небезпеки
Приміщення та територія не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Не проведено навчання посадових осіб з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Евакуаційні виходи не забезпечені евакуаційним освітленням, яке повинно забезпечувати освітленість не менше 60 хвилин у режимі резервного живлення.
Посадові особи не пройшли навчання і перевірку знань з питань пожежної безпеки
Не виконано захист будівель від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів
Приміщення не обладнані автоматичною пожежною сигналізацією, системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з підписанням актів (Акт прийняття монтажних робіт, Акт введення в експлуатацію та перевірки, Акт прийняття)
Не проведено технічне обслуговування вогнегасників
Відсутні придатні до застосування засоби індивідуального захисту органів дихання, з розрахунку 1 фільтруючий протигаз 1 респіратор на обличчя та додатково 2% від загальної кількості працівників.
Об’єкт не забезпечено необхідною кількістю води для цілей зовнішнього пожежогасіння. (відсутній пожежний гідрант або пожежна водойма)
Дерев’яні конструкції горищних приміщень не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом