Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (13)
Банкрутство (87) Перевірки (1)

ДНІПРОВСЬКИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ У МІСТІ ХЕРСОНІ ПІВДЕННОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М.ОДЕСА)

#04060217

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
08.09.2020 2156043 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Херсонській області Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: Виконання припису про усунення порушень у сфері ЦЗ, ТБ та ПБ, виданого по результатам попередньої перевірки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Баженов Максим Олегович — Головний фахівець відділу організації профілактичної роботи та цивільного захисту Херсонського районного управління ГУ ДСНС України у Херсонській області
Порушення:
Не виконано технічне обслуговування усіх наявних вогнегасників.
Всі пожежні крани розміщені у навісних шафках, які не мають отвори для провітрювання і не пристосовані для опломбування та візуального огляду без їх розкривання.
Не укомплектовано всі пожежні крани пожежними рукавами однакового з ними діаметра та стволами, а також важелем для полегшення відкривання вентиля.
Будівлю відділу ДРАЦС не обладнано системою оповіщення про пожежу та управління евакуацією (тип 2).
Не проведено технічне обслуговування пожежних кранів шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Не визначено обов’язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки у приміщеннях відділу.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не забезпечено приміщення відділу відповідними знаками безпеки згідно з ДСТУ ISO 63 09: 2007.
Не обладнано приміщення відділу ДРАЦС системами протипожежного захисту, а саме: системою протипожежної сигналізації (усі приміщення) та системою передавання тривожних сповіщень (тип 2).
Не забезпечено приміщення відділу первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
Не встановлено відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) протипожежний режим у відділі.
Коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2016 "Пожежна безпека об'єктів будівництва", ДБН В.2.5-23-2010 "Проектування електрообладнання об'єктів цивільного призначення" та Правил улаштування електроустановок.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом