Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Будівництво (4) Перевірки (4)

ОХТИРСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

#04058114

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
14.03.2022 2960552 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.03.2022 3157645 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Адміністративна будівля Охтирської районної державної адміністрації
Сумська обл., м. Охтирка, вул. Київська, 1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.09.2020 2172155 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Сумській області Проведено
20 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки зазначених у приписі № 131 від 11.11.2019 року
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Чередніченко Євген Іванович — головний фахівець Охтирського міськрайонного відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області майор служби цивільного захисту
Окрайченко Наталія Василівна — Т.в.о. голови Охтирської РДА
Порушення:
Будівля не забезпечена вогнегасниками згідно з Типовими нормами належності.
Не проведено технічне обслуговування вогнегасників.
Посадова особа не пройшла навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року №444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Вимикач в приміщенні бухгалтерії встановлений на горючу основу (конструкцію) без підкладання під нього суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Відсутній під’їзд з твердим покриттям з майданчиком (пірсом) розміром не менше 12 x 12 м для встановлення пожежних автомобілів і забирання води будь-якої пори року до природного вододжерела (річка Охтирка).
Із другого поверху будівлі влаштовано один евакуаційний вихід.
Покриття підлоги виконано будівельними матеріалами з невизначеною пожежною небезпекою.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
В приміщенні Комунальної установи «Центр соціальних послуг» Чернеччинської сільської ради лінія живлення побутового кондиціонера не забезпечена автономним пристроєм електричного захисту.
Облицювання стін на шляхах евакуації виконано будівельними матеріалами з невизначеною пожежною небезпекою.
В приміщенні Комунального закладу «Центр соціальних послуг» Чернеччинської сільської ради влаштовано тимчасову електромережу.
Приміщення електрощитової Управління соціального захисту населення Охтирської районної державної адміністрації захаращено сторонніми предметами.
В Управлінні соціального захисту населення Охтирської районної державної адміністрації на шляху евакуації по коридору двері, що відчиняються з приміщень, зменшують ширину евакуаційних шляхів по коридору більше ніж на ширину найширшого дверного полотна – при розташуванні дверей з двох боків коридору.
В сходовій клітині 2 поверху (біля приймальні), за облицюванням стелі прокладання проводів виконано приховано, що не підтверджується актом проведення прихованих робіт.
Дерев’яні елементи горищного покриття будівель не оброблені засобами вогнезахисту, що забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Сходові клітини на 2 поверх виконані з матеріалу, який має межу вогнестійкості менше R 60, М 0.
Ширина дверей у просвіті на шляху евакуації з другого поверху будівлі (від кабінета юриста) менше 0,8 м.
Будівлі не обладнані пристроями захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Електророзетки в приміщення бухгалтерії встановлені на горючу основу (конструкцію) без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та моніторингу, відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.08.2020 1939994 Господарська діяльність зі створення, формування, ведення та використання страхового фонду документації Державна архівна служба України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: "На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності".
Предмет перевірки: Додержання вимог законодавства у сфері страхового фонду документації
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні