Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (31)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Будівництво (19) Перевірки (4)

ОБЛАСНЕ КОМУНАЛЬНЕ ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ДЕРЖПРОМ"

#04014097

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
11.04.2022 3123183 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ПІДПРИЄМСТВО «ДЕРЖПРОМ»
61000, Харківська обл., м. Харків, Шевченківський р-н, м. Свободи, 5
ОБЛАСНЕ КОМУНАЛЬНЕ ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ДЕРЖПРОМ" (ХОДА)
61002, Харківська обл., м. Харків, Київський р-н, вул. Сумська, буд. 64
ОБЛАСНЕ КОМУНАЛЬНЕ ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ДЕРЖПРОМ
61023, Харківська обл., Київський р-н, м. Харків, Пров. Дизайнерський, 4-А
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.02.2020 1819410 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Харківська Обл
Учасники:
Чехунов М.В. — Директор
Касьян Інна Володимирівна — головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку
Дегтярьов Андрій Анатолійович — головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні, енергетиці, в АПК та СКС
Чехунов М В — Директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.02.2020 1721557 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
39 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ПІДПРИЄМСТВО «ДЕРЖПРОМ»
61000, Харківська обл., м. Харків, Шевченківський р-н, м. Свободи, 5
ОБЛАСНЕ КОМУНАЛЬНЕ ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ДЕРЖПРОМ" (ХОДА)
61002, Харківська обл., м. Харків, Київський р-н, вул. Сумська, буд. 64
Учасники:
Саченко Олександр Олегович — Провідний інспектор ВЗНС по Шевченківському району ХМТГ ХРУ ГУ ДСНС України у Харківській області
Охріменко Марина Миколаївна — Інженер з ПБ ОКВЕП "ДЕРЖПРОМ"
Воронцов Володимир Васильович — Керуючий будинку по вул. Сумська, 64 Обласного комунального виробничо-експлуатаційного підприємства «Держпром»
Меля Юрій Валентинович — Заступник начальника Київського РВ у м. Харкові ГУ ДСНС України у Харківській області
Рибалка Вадим В'ячеславович — Провідний інспектор ВЗНС по Київському району ХМТГ Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області
Порушення:
Стаціонарні зовнішні пожежні сходи, огорожі на покриттях будівель не пофарбовані
Допускається встановлення всередині ліфтових кабін додаткових електротехнічні пристрої, які не передбачені виробником ліфтових кабін.
Допускається улаштування порогів на шляхах евакуації, які перешкоджають вільній евакуації людей .
В приміщенні насосної станції Трубопроводи й насоси не по фарбовані у відповідний колір згідно з ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности», ГОСТ 14202-69 «Трубопроводы промышленных предприятий. Опознавательная окраска, предупреждающие знаки и маркировочные щитки». (підтверджується – фото)
ОК ВЕП «Держпром» та орендарі допускають не закриття з’єднувальних коробок електропроводки в підвальних приміщеннях, кабінетах та по коридорам кришками з негорючого або важкогорючого матеріалу
Заблоковано евакуаційний вихід з південної сторони будівлі назовні, який веде на вул. Свободи, а саме: евакуаційний вихід наглухо заварений металевою решіткою. (підтверджується – фото)
Не проведено ідентифікацію щодо визначення потенційної небезпеки об’єкту.
ОК ВЕП «ДЕРЖПРОМ» та орендарі допускають опорядження (облицювання) стін та стель з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж: Г2, В2, Д2, Т2 на 6 поверсі 9 під’їзду , 4 поверх 7 під’їзд, 5 поверх , 3 поверх 4 під’їзду, 7 поверх 3 під’їзду, 6 поверх під’їзду на шляхах евакуації.
Грати виконані такими, що не розкриваються, не розсуваються та не знімаються . (підтверджується – фото)
Не розроблений графік проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту та не узгоджений з місцевими органами виконавчої влади та територіальним органом ДСНС України.
Не встановлені у повному обсязі світлові покажчики "Вихід"
Двері виходів з коридорів до бокових сходових клітин на кожному поверсі будівлі, а також двері приміщень, що виходять до центральної сходової клітки не обладнані пристроями для само зачинення та ущільненнями в притулах. (підтверджується – фото)
ОК ВЕП «ДЕРЖПРОМ» та орендарі допускають встановлення електророзеток та вимикачів на негорючі основи без підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра
В підвальному поверсі лівого крила будівлі допускається складування горючих матеріалів (старих меблів, оргтехніки тощо). (підтверджується – фото)
Допускається улаштування на шляхах евакуації дверей, що обертаються.
ОК ВЕП «ДЕРЖПРОМОМ» та орендарями допускається зачинення дверей на шляхах евакуації та евакуаційних виходів.
Допускається знімання пристроїв для самозачинення дверей сходових кліток.
Допускається куріння за межами спеціально відведених місць забороняється
Двері виходів на горище не протипожежні сертифіковані з відповідною межею вогнестійкості. (підтверджується – відсутністю посвідчення)
Евакуаційні виходи будівлі не в повному обсязі позначені світловими покажчиками з написом «ВИХІД». (підтверджується – фото)
ОК ВЕП «ДЕРЖПРОМ» та орендарі не в повному забезпечені первинними засобами пожежогасіння
У приміщенні насосної станції не вивішена (відсутня) загальна схема протипожежного водопостачання та схема обв'язки насосів. На кожній засувці і пожежному насосі-підвищувачі відсутня інформація про їх призначення. (підтверджується – відсутністю посвідчення)
Не виконано кількість та розміри евакуаційних виходів з будівель і приміщень, класи вогнестійкості несучих та огороджувальних конструкцій, допускається застосовування будівельних матеріалів з вищими показниками пожежної небезпеки, не виконано інженерні та планувальні рішення й умови освітлення згідно з нормованою вимогою.
Допускається зменшення нормативної площі фрамуг у зовнішніх стінах сходових кліток. (не виконано створи та фрамуги площею 1,2 кв.м., що можуть відчинятися)
Пожежні кран-комплекти не укомплектовані у повному обсязі пожежними рукавами однакового з ним діаметра та стволами, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів (за наявності таких насосів), а також важелями для полегшення відкривання вентиля. Елементи з’єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола мають бути однотипними;
ОК ВЕП «ДЕРЖПРОМОМ» та орендарями допускається захаращення шляхів евакуації (коридорів, сходових кліток) меблями, обладнанням, різними матеріалами.
Не створена об’єктова система оповіщення. (підтверджується – фото)
На дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку після літерного індексу «ПК» не вказано у повному обсязі порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів. (підтверджується – фото)
На сходових клітках (за винятком незадимлюваних) допускається встановлення приладів опалення у тому числі на висоті 2,2 м та вище від поверхні проступів та сходових площадок, які зменшують нормативну ширини проходу сходовими площадками та маршами.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснюється за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не організовані та проведені спеціальні об’єктові навчання і тренування з питань цивільного захисту.
Приміщення ОК ВЕП «ДЕРЖПРОМ» та орендарів не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Будівля, приміщення не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації та системою оповіщення про пожежу і управління евакуацією людей. (підтверджується – відсутністю посвідчення)
Не проведена ідентифікація можливої потенційної небезпеки об’єкта (будівлі) та не надані результати ідентифікації ПНО (Повідомлення про результати ідентифікації щодо визначення потенційної небезпеки) до територіального органу ДСНС України (підтверджується – відсутністю посвідчення).
Не створено тимчасові органи з евакуації під час виникнення надзвичайних ситуацій та не визначено: - комісію з питань евакуації або особа, що виконує функції зазначеної комісії (менше 50 осіб) та розробити положення; - збірні пункти евакуації; - проміжні пункти евакуації; - приймальні пункти евакуації.
пожежні кран-комплекти не розміщенні у повному обсязі у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання. При виготовленні шаф рекомендується передбачати в них місце для зберігання двох вогнегасників. На дверцята шаф, в яких знаходяться вогнегасники, мають бути нанесені відповідні покажчики за ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности»
Дерев'яні елементи горищного покриття будівлі не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності. (підтверджується – відсутністю посвідчення)
Килими, килимові доріжки й інше покриття підлоги у коридорах, на сходових клітках не закріплено до підлоги у повному обсязі
Для покриття підлоги у приміщеннях, коридорах не застосовуються матеріали з показниками помірною безпекою щодо токсичності продуктів горіння, помірною димоутворювальною здатністю та відповідності групам поширення полум'я РП1, РП2. (підтверджується – фото)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
15.07.2019 1448043 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Не здійснює господарської діяльністі.
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Об'єкти:
Пансіонат «Щасливцево»
75580, Херсонська обл., Генічеський р-н, С. Щасливцеве, вул. Морська, 24
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні