Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (5)

СУМСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО "СТИЛЬ" УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА ГЛУХИХ

#03972761

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
12.01.2021 2366774 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
65 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Гуртожиток
40000, Сумська обл., м. Суми, вул. Я. Мудрого, 25
Швейна фабрика
40000, Сумська обл., м. Суми, вул. Білопільський Шлях, 30/3
Учасники:
Липовий Андрій Олександрович — державний інспектор з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки Сумського району
Порушення:
Вікна сходової клітки не обладнані пристроями для їх відчинення з рівня сходової площадки (3-й поверх запасних сходів).
У кімнатах гуртожитку не розміщені на видних місцях схематичні плани евакуації з кожного поверху із зазначенням номера кімнати, найкоротшого шляху евакуації та пам’ятки щодо дій на випадок виникнення пожежі для мешканців та пам’ятки щодо дотримання вимог правил пожежної безпеки для тих, хто проживає в кімнаті.
Відсутній план консервації та збереження спеціального обладнання, інженерних мереж та систем життєзабезпечення сховища.
Вікна сходових кліток не забезпечено створками або фрамугами, що відчиняються площею не менше 1,2 м2 на поверх.
Виробничі приміщення не обладнано автоматичною системою пожежогасіння.
Не проводиться перевірка та обслуговування противибухових пристроїв з відповідними записами у журналі перевірки стану захисної споруди.
Допущено заміну скла, що не дає скалок при руйнуванні, на звичайне у дверях до сходової клітки.
Посадова особа не пройшла навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у встановленому порядку.
Будівлі не обладнано установкою від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Захисна споруда не забезпечена системами зв’язку і оповіщення.
Система водопостачання захисної споруди знаходяться в неробочому стані.
Відсутнє погоджене положення про добровільну пожежну дружину.
Не забезпечено герметичність та дотримання в сховищі температурно-вологісного режиму, який запобігає утворенню в захисній споруді конденсату.
Приміщення гуртожитку не обладнані системою керування евакуюванням в частині систем оповіщення про пожежу і покажчиків напрямку евакуювання з урахуванням особливостей працюючих осіб.
Стан входів та виходів захисної споруди цивільного захисту їх доступність для усіх категорій населення, зокрема – для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення не відповідає вимогам.
Не проводиться щорічно перевірка та обслуговування систем каналізації сховищ (записи у журналі перевірки сховища (протирадіаційного укриття)).
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.
Адміністративні, виробничі та складські приміщення не обладнані системою керування евакуюванням в частині систем оповіщення про пожежу і покажчиків напрямку евакуювання з урахуванням особливостей працюючих осіб.
Захисна споруда цивільного захисту не забезпечена первинними засобами пожежогасіння.
Не забезпечено формування спеціальним інвентарем та майном, у тому числі засобами індивідуального захисту, радіаційної і хімічної розвідки, спеціальної обробки, зв’язку.
Реконструкція та технічне переоснащення приміщень здійснюється без проектної документації, яка повинна бути затверджена у встановленому порядку.
Не укладений договір на постійне та обов’язкове аварійно-рятувальне обслуговування.
Технічний стан захисної споруди цивільного захисту не відповідає вимогам з утримання.
Приміщення гуртожитку не обладнані системою пожежної сигналізації з виведенням тривожних сповіщень від приймально-контрольних приладів на пульт пожежного спостерігання.
Не проведено технічне обслуговування пожежних кран-комплектів відповідно до ДСТУ EN 671-3:2017 та випробування рукавів за максимальним робочим тиском.
Технічний стан приміщень захисної споруду і її ремонт відповідно до чинних положень про проведення планово-попереджувальних ремонтів будівель і споруд залежно від їх основного функціонального призначення не проводяться.
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у встановленому порядку.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не встановлено таблички позначення та покажчика маршруту руху до захисної споруди цивільного захисту.
Не проводиться перевірка та обслуговування захисно-герметичних пристроїв сховища, захисно-герметичних та герметичних дверей (воріт), віконниць (ставень), герметичних клапанів та клапанів надмірного тиску.
Не проводиться щорічна перевірка на герметичність сховища (згідно довідки про перевірку герметичності сховища).
Не встановлено покажчик (об'ємний зі світильником або плоский із застосуванням світловідбивних покриттів) пожежного гідранту з нанесенням на ньому літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева).
Двері до сходових кліток не обладнані пристроями для самозачинення.
Не проводиться перевірка справності систем вентиляції щодо справності вентиляторів припливних і витяжних систем, ФП, РУ, ГК, герметичних з’єднань повітроводів, повітрозабірних і витяжних каналів, противибухових пристроїв.
Допускається здача в оренду приміщень без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не обладнаний інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
Не проводиться щорічно перевірка та обслуговування баків (ємностей) для питної води (записи у журналі перевірки сховища (протирадіаційного укриття), журналі перевірки стану захисної споруди).
Допущено заміну скла, що не дає скалок при руйнуванні, на звичайне у дверях до сходової клітки (2-й поверх АПК).
Особи, що залучаються до проведення інструктажів, навчання і перевірки знань з питань цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки, не пройшли спеціальну підготовку на територіальних курсах, у навчально-методичних центрах цивільного захисту та безпеки життєдіяльності відповідно до вимог типового положення про них.
Експлуатація та утримання електрообладнання захисної споруди не відповідає вимогам чинного законодавства у сфері улаштування електроустановок.
Допускається здача в оренду приміщень без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не проводиться перевірка стану утримання і експлуатації електро-обладнання сховища.
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.
У виробничому приміщенні захаращено доступ до пожежного кран-комплекту №8.
В сходовій клітці прокладено електропроводи і кабелів які не відносяться до освітлення сходової клітки (запасні сходи АПК).
Адміністративні, виробничі та складські приміщення не обладнані системою пожежної сигналізації з виведенням тривожних сповіщень від приймально-контрольних приладів на пульт пожежного спостерігання.
Не передбачено по одному газовому вогнегаснику з величиною заряду вогнегасної речовини 3 кг і більше на 20 м2 площі підлоги електрощитової.
Не організовано проведення перевірок придатності для використання засобів індивідуального захисту органів дихання.
Не розроблено та не затверджено план реагування на надзвичайні ситуації.
Керівник та фахівці об’єкта не пройшли навчання з питань цивільного захисту у навчально-методичному центрі сфери цивільного захисту.
Стаціонарні зовнішні пожежні сходи та сходи на перепадах висот не пофарбовані.
Особа, що залучається до проведення інструктажів, навчання і перевірки знань з питань цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки, не пройшла спеціальну підготовку на територіальних курсах, у навчально-методичних центрах цивільного захисту та безпеки життєдіяльності відповідно до вимог типового положення про них.
Двері до приміщень електрощитової, вентиляційної та машинного відділення ліфта не виконані протипожежними 2-го типу.
Не проводиться щорічна перевірка системи вентиляції сховища (записи у журналі перевірки сховища).
Двері до приміщенz електрощитової не виконані протипожежними 2-го типу.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не проведено технічне обслуговування пожежних кран-комплектів відповідно до ДСТУ EN 671-3:2017 та випробування рукавів за максимальним робочим тиском.
Не проведено технічну інвентаризацію захисної споруди (сховище) №68201.
Захисна споруда не забезпечена лікарськими засобами та медичними виробами.
Вихід на покрівлю не виконаний через протипожежний люк 2-го типу.
Сходова клітка не відокремлена від інших приміщень дверима з ущільненням в притворах та з пристроями для само зачинення (2-й поверх виробничого цеху).
Захисна споруда (сховище) №68201 не готове до використання за призначенням.
Захисна споруда цивільного захисту системою пожежної сигналізацією не обладнана.
Захисна споруда не забезпечена необхідним майном та засобами на розрахункову чисельність населення, що підлягає укриттю.
Комунікації, інженерні мережі, інженерне та спеціальне обладнання, системи життєзабезпечення захисної споруди утримуються в не належному технічному стані.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
01.07.2019 1378200 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Учасники:
Куліш Тетяна Іванівна — головний бухгалтер
Порушення:
подання недостовірних відомостей до Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування
Покарання: відсутні
02.07.2018 1192491 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.05.2018 1341031 Управління Держпраці у Сумській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка виконання раніше виданих приписів
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Пахолко Ніна Миколаївна — інженер з охорони праці
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.04.2018 509876 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
48 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Яковчук Людмила Прокопівна — директор СВП “Стиль” УТОГ
Порушення:
Допускається оренда приміщень без зареєстрованої декларація відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не укладена угода з державною аварійно-рятувальною службою на постійне обслуговування.
Двері на шляху евакуації з адміністративної будівлі відчиняються проти напрямку руху людей (1-й поверх).
Посадовими особами закладу не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у встановленому порядку.
Допускається здача в оренду приміщень без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Приміщення не в повному обсязі забезпечені первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками) згідно з Типовими нормами належності вогнегасників.
Двері до приміщення електрощитової, вентиляційної камери, складів для зберігання горючих матеріалів не виконані протипожежними 2-го типу з межею вогнестійкості EI 30.
Не надано акти проведення прихованих робіт по прокладанню проводів за горючою основою.
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Посадовими особами закладу не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у встановленому порядку.
Не встановлено порядок очищення елементів вентиляційних систем від горючих відкладень.
Допускається оренда приміщень без зареєстрованої декларація відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Допускається оренда приміщень без зареєстрованої декларація відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Приміщення не в повному обсязі забезпечені первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками) згідно з Типовими нормами належності вогнегасників.
Члени добровільної пожежної дружини закладу не застраховані.
У приміщеннях підприємства не проведено випробування тросових конструкцій на міцність, що використовуються для підвішування електричних світильників з лампами розжарювання.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Приміщення не в повному обсязі забезпечені первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками) згідно з Типовими нормами належності вогнегасників.
Допускається оренда приміщень без зареєстрованої декларація відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Допускається захаращення шляхів евакуації меблями та різними матеріалами.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не проведена перевірка придатності засобів захисту органів дихання до використання.
Наявний вогнегасник експлуатується без розпилювальної насадки.
Посадовими особами закладу не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у встановленому порядку.
Адміністративні, складські та виробничі приміщення не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Посадовими особами закладу не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у встановленому порядку.
Приміщення та інженерно-технічне обладнання захисної споруди № 68201 не приведено у готовність для використання.
Не проведено технічне обслуговування наявного вогнегасника.
Приміщення не в повному обсязі забезпечені первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками) згідно з Типовими нормами належності вогнегасників.
Не проведено технічну інвентаризацію захисної споруди № 68201.
Виходи на покрівлю не виконані через протипожежні двері 2-го типу.
Посадовими особами закладу не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у встановленому порядку.
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у встановленому порядку.
Виробничі приміщення не обладнані установкою автоматичної системи пожежогасіння.
У виробничих приміщеннях доступ до частини пожежних кранів захаращений.
Здійснюється складування горючих матеріалів на відстані менше 1 м. від електроустаткування (склад готової продукції №2).
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Пожежна водойма знаходиться в непрацездатному стані.
Захисна споруда № 68201 не забезпечена необхідною документацією.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Захисна споруда № 68201 не забезпечена медикаментами і лікарськими засобами.
Посадовими особами закладу не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у встановленому порядку.
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Допускається оренда приміщень без зареєстрованої декларація відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом