Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (13)
Перевірки (1)

МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК

#03928375

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
28.01.2019 1548039 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
20 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Підгаєцький Микола Вікторович — Голова президії Миколаївської обласної ради українського товариства мисливців та рибалок
Порушення:
Приміщення будівлі не в достатній кількості забезпечено ПЗПГ ( вогнегасни-ками).
Не проведено замірів опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах, які відокремлюють приміщення виходу на покрівлю від сходової клітини.
В приміщенні підвалу допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів в коридорах та підвалі будівлі виконані не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Допускається улаштування в підвальному приміщенні складу горючих матеріалів вхід до якого не ізольовано від загальної евакуаційної сходової клітини.
Керівний склад не пройшов навчання на курсах цивільного захисту.
Посадовi особи та працiвники не пройшли навчання та перевiрку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здiйснення навчання населення дiям у надзвичайних ситуацiях».
Двері 2-го евакуаційного виходу (виходить на задній двір), відчиняються не в напрямку виходу з будівлі.
Шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.
Приміщення об’єкту не обладнано системою оповіщення людей про пожежу відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Приміщення будівлі не забезпечено відпо-відними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 та ГОСТ 12.4.026-76.
Для кожного приміщення об’єкта не затверджено керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки.
Приміщення об’єкту не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не виконано захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку, відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників.
Електрощити, групові електрощитки не в повній мірі оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальни-ми написами і вказаним значенням номінального струму апарату захисту.
На дверях входу в підвал та виходу на покрівлю не вказано місце зберігання ключів.
Не пофарбовані стаціонарні зовнішні пожежні сходи.
Працівників не забезпечено засобами колективного та індивідуального захисту органів дихання.
Покарання: відсутні