Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (5)
Історія
ЄДРПОУ (17)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (20)

СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ АГРОФІРМА "УКРАЇНА"

#03764353

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
12.08.2022 2974777 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
31.08.2021 2902733 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Перевірка стану виконання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Євич Сергій Володимирович — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу
Порушення:
Не виконані вимоги припису № 178 від 06.05.2021р. про усунення виявлених порушень . Посадові особи СТОВ «Агрофірма «УКРАЇНА» не подали що квартальний звіт по спожитим та використаним мастилам (оливам) до Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
12.08.2021 2258681 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах використання та охорони земель
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.08.2021 2350809 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
47 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
СТОВ Агрофірма "Україна"
56301, Миколаївська обл., Врадіївський р-н, смт. Врадіївка, вул. Героїв Врадіївщини, 59
Ринок "Центральний" СТОВ Агрофірма "Україна"
56301, Миколаївська обл., Врадіївський р-н, смт. Врадіївка, вул. О. Невського, 102
Учасники:
Непомнящий Сергій Володимирович — уповноважена особа (механік)
Новоселюк Олександр В'ячеславович — головний інспектор відділу організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Первомайського районного управління ГУ ДСНС України у Миколаївській області
Порушення:
АЗС не оснащена жорсткою буксирною штангою довжиною не менш 3 м для евакуації транспортних засобів з території у випадку пожежі.
Відповідальна особа не забезпечила своєчасне технічне обслуговування вогнегасників наявних на об’єкті, а саме: ВП – 5(3) (2 шт.).
На всіх пожежних щитах які розташовані на території об’єкта не вказано їх порядковий номер та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
На І-му поверсі в коридорі між кабінетом бухгалтерії та земельним відділом, на І-му поверсі в коридорі, на І-му поверсі в архіві, на ІІ-му поверсі в коридорі адміністративної будівлі та приміщенні бокса № 2 об’єкту допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідний провід.
Особа відповідальна за пожежну безпеку на об’єкті, не веде журнал обліку вогнегасників.
У парку не створено запас вогнегасних речовин, а також засобів їх подавання в кількості, необхідній для гасіння пожежі в найбільшому резервуарі.
Не виконано захист адміністративної будівлі, будівель боксів, будівлі складу ПММ від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів з підписанням відповідних актів.
Працівники об’єкту, пов'язані з підвищеною пожежною небезпекою, не пройшли спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум).
На об’єкті не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання мають проводитись 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ
Посадові особи об’єкту не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленою Постановою КМУ від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
На об’єкті не враховано можливу небезпеку, що може виникнути на території у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру та не вживаються заходи щодо забезпечення безпеки працівників об’єкту, зокрема не розроблено Інструкцію щодо дій персоналу об’єкта у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій.
Керівником об’єкта не забезпечено створення матеріального резерву для здійснення заходів, спрямованих на запобігання і ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій та проведення невідкладних відновлювальних робіт.
Територія та всі приміщення об’єкту, не забезпечено відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ EN ISO 7010:2019 "Графічні символи. Кольори та знаки безпеки. Зареєстровані знаки безпеки".
Керівником об’єкта своїм розпорядчим документом не визначено спеціальне місце для куріння, яке необхідно позначити відповідним знаком або написом, і місце, де встановлюють урну або попільницю з негорючих матеріалів.
В електропроводкі відгалужувальна та з’єднувальна коробка не закрита кришкою з негорючого або важкогорючого матеріала а саме: на І-му поверсі в коридорі між кабінетом бухгалтерії та земельним відділом, на ІІ-му поверсі в коридорі адміністративної будівлі, приміщенні бокса № 2 та всіх приміщеннях складу ПММ об’єкта.
На АЗС допускаються до роботи особи, які не пройшли навчання за програмою пожежно-технічного мінімуму та в яких відсутні відповідні посвідчення.
На АЗС не вивішені на видимих місцях плакати, які містять обов'язки водія під час заправляння автотранспорту, а також інструкції про заходи пожежної безпеки.
Для всіх приміщень об’єкта не розроблено та не затверджено керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки.
На об’єкті рішенням керівника об’єкта не призначено відповідальну особу за організацію та здійснення під час виникнення надзвичайних ситуацій евакуаційних заходів щодо працівників та майна суб’єкта господарювання.
Вогнегасники, які експлуатуються, не забезпечені обліковим (інвентарним) номером за прийнятою на об’єкті системою нумерації.
Об’єкт не забезпечений адресним вказівником (назва вулиці, номер будинку), встановленому на фасаді будівлі або іншому видному місці і освітлюваному у темний час доби.
Керівником об’єкта не визначено обов’язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки, не призначено відповідальних за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту.
На апаратуру роздавальної колонки, котра встановлена у вибухонебезпечній зоні, не нанесені знаки, що вказують на її ступінь захисту згідно з чинними стандартами.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту з урахуванням усіх чинників небезпеки та узгодити її з органами державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки.
В приміщенні роздягальні складу ПММ та приміщенні бокса № 2 об’єкта допускається використання розеток, на горючій основі (поверхні) без підкладання під неї суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
На кожний резервуар не складено технологічну карту, в якій вказуються номер резервуара, його тип, призначення, максимальний рівень наливання, мінімальний залишок, швидкість наповнення і випорожнювання.
Дерев’яні елементи горищних покритів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності, а саме: адміністративна будівля, будівля боксів, будівля складу ПММ.
Всі наявні пожежні щити не в повній мірі забезпечені комплектом засобів пожежогасіння згідно норм, а саме: ПЩ який розташований біля будівлі складу ПММ: вогнегасники – 2 шт., протипожежне покривало – 1 шт., сокири - 2 шт., лопати - 1 шт., гак – 2 шт.; ПЩ який розташований біля охорони: вогнегасники – 2 шт., протипожежне покривало – 1 шт., сокири - 1 шт., лопати - 1 шт., гак – 2 шт..
Пожежні щити які розташовані на території об’єкта не забезпечують захист вогнегасників від потрапляння прямих сонячних променів, а також захисту знімних комплектуючих виробів від використання не за призначенням (для щитів та стендів, установлюваних поза приміщеннями).
Керівник підприємства своїм розпорядчим документом (наказом, розпорядженням, інструкцією) не визначено постійне місце для проведення вогневих (зварювальних) робіт.
Лінії живлення побутового кондиціонера в приміщенні бухгалтерії адміністративної будівлі, не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів.
Для працівників об’єкту (сторожа) не розроблена інструкція, в якій необхідно визначити його обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі.
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема приміщення охорони, приміщення адміністративної будівлі, приміщення боксів та приміщення складу ПММ, не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з підписанням відповідних актів.
Всі приміщення об’єкту не забезпечено первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності а саме: ВП – 5 (9 шт.), ВВК – 2 (1 шт.).
Для всі будівель та зовнішніх установок об’єкту не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та з зовні.
На території АЗС відсутній металевий ящик з кришкою для просоченого нафтопродуктами піска і промаслених обтиральних матеріалів, який щільно закривається і після закінчення робочого дня вивозяться з території АЗС.
Усі працівники на робочому місці не проходять інструктажі з питань пожежної безпеки.
Посадові особи об’єкту не пройшли навчання з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
В світильниках з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснюється за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів а саме: на І-му поверсі в коридорі між кабінетом бухгалтерії та земельним відділом, на І-му поверсі в коридорі, на І-му поверсі в архіві, на ІІ-му поверсі в коридорі адміністративної будівлі, приміщенні бокса № 2, в коридорі та всіх приміщеннях складу ПММ об’єкту.
Експлуатацію систем протипожежного захисту не проведено відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014, зокрема умови освітлення евакуаційних виходів з адміністративної будівлі не відповідають вимогам будівельних норм, зокрема над евакуаційними виходами з будівель не встановлені світлові покажчики «ВИХІД», які повинні забезпечувати освітлення евакуаційних виходів не менше 60 хвилин у разі відключенні електромережі.
На території об’єкту, не встановлено бочки з водою з розрахунком одна бочка на 250-300 м-2 захищуваної площі.
Пожежні щити та засоби пожежогасіння не пофарбовано у відповідний колір згідно з ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим.
Немеханізований пожежний ручний інструмент, розміщений на об’єкті у складі комплектації пожежних щитів, не здійснено періодичне обслуговування, яке повинно включати такі операції: - очищення від пилу, бруду та слідів корозії; - відновлення фарбування з урахуванням вимог стандартів; - випрямлення ломів та суцільнометалевих гаків для виключення залишкових деформацій після використання; - відновлення потрібних кутів загострювання інструмента з дотриманням вимог стандартів
Не розроблена і не зареєстрована декларація відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
В з’єднувальних коробках, з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснюються за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів а саме: на І-му поверсі в коридорі між кабінетом бухгалтерії та земельним відділом, на ІІ-му поверсі в коридорі адміністративної будівлі, приміщенні бокса № 2 та всіх приміщеннях складу ПММ об’єкта.
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, а саме: територія об’єкта не забезпечена системою зовнішнього протипожежного водопостачання відповідно до вимог ДБН В.2.5-74:2013 «Водопостачання. Зовнішні мережі та споруди».
Покарання:
Зупинення (тимчасове припинення) діяльності
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
20.04.2021 2571774 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Перевірка стану виконання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Євич Сергій Володимирович — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу
Порушення:
Вимоги припису № 02-03-07-08/112/20/Є від 02.12.2020р. про усунення виявлених порушень не виконано в установлені терміни . СТОВ «Агрофірма «УКРАЇНА» не подала щоквартальний звіт по спожитим та використаним мастилам (оливам).
Покарання:
28.01.2021 2517430 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Миколаївській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Сербін С В — Директор
Вальчук Тетяна Миколаївна — Головний спеціаліст відділу контрольно- перевірочної роботи № 3 управління контрольно-перевірочної роботи
Сербін С. В. — Директор
Порушення:
Подання суб’єктом господарювання недостовірних відомостей до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування
Покарання: відсутні
20.01.2021 2516841 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Миколаївській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Сербін С В — Директор
Сербін С. В. — Директор
Вальчук Тетяна Миколаївна — Головний спеціаліст відділу контрольно- перевірочної роботи № 3 управління контрольно-перевірочної роботи
Порушення:
Подання суб’єктом господарювання недостовірних відомостей до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування
Покарання: відсутні
18.12.2020 2443953 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Миколаївській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Сербін С. В. — Директор
Вальчук Тетяна Миколаївна — Головний спеціаліст відділу контрольно- перевірочної роботи № 3 управління контрольно-перевірочної роботи
Сербін С В — Директор
Порушення:
Подання суб’єктом господарювання недостовірних відомостей до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування
Покарання: відсутні
04.12.2020 2435107 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Миколаївській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Вальчук Тетяна Миколаївна — Головний спеціаліст відділу контрольно- перевірочної роботи № 3 управління контрольно-перевірочної роботи
Порушення:
Подання суб’єктом господарювання недостовірних відомостей до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування
Покарання: відсутні
18.11.2020 2193132 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Миколаївській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства у сфері поводження з відходами
Підстави:
Неподання суб’єктом господарювання документів обов’язкової звітності за два звітні періоди підряд без поважних причин або без надання письмових пояснень про причини, що перешкоджали поданню таких документів
Учасники:
Євич Сергій Володимирович — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища у Миколаївській області
Сербін С В — Директор
Сербін С.В. — Директор
Порушення:
СТОВ «Агрофірма «УКРАЇНА» документи обов’язкової звітності (щоквартальний звіт по спожитим та використаним мастилам (оливам) за три звітні періоди не подано у встановлений законодавством строк, а саме щокварталу до 10 числа наступного місяця
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
09.11.2020 2198906 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: виконання раніше виданого припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Тішкова Ірина Олександрівна — Головний державний інспектор відділу гігієни праці
Агарков Дмитро Юрійович — начальник відділу нагляду нагляду в машинобудуванні та енергетиці
Милько Віталій Тарасович — Головний державний інспектор відділу нагляду вна виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки
Пісчанський Володимир Вікторович — Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК, СКС
Порушення: відсутні
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
30.09.2020 2187552 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Миколаївській області Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Новоселюк Олександр В'ячеславович — головний інспектор відділу організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Первомайського районного управління ГУ ДСНС України у Миколаївській області
Порушення:
Приміщення адміністративної будівлі об’єкту не забезпечено первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності а саме: ВП – 5 (2 шт.).
Для приміщення адміністративної будівлі об’єкту не розроблено та не затверджено керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки.
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема приміщення адміністративної будівлі, не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з підписанням актів (Акт прийняття монтажних робіт, Акт введення в експлуатацію та перевірки, Акт прийняття).
Покарання: відсутні
10.08.2020 1720474 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: з метою запобігання поширенню коронавірусу Covid-19 серед населення України та додержання вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (Covid-19) від 17 березня 2020 року № 530-ІХ
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Ринок "Центральний" (Миколаївська область)
56301, Миколаївська обл., Врадіївський р-н, смт. Врадіївка, вул. О. Невського, 102
СТОВ Агрофірма "Україна" (Миколаївська область)
56301, Миколаївська обл., Врадіївський р-н, смт. Врадіївка, вул. Героїв Врадіївщини, 59
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.08.2020 1818602 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Агарков Дмитро Юрійович — начальник відділу нагляду нагляду в машинобудуванні та енергетиці
Бутенко Валерій Валерійович — Головний державний інспектор сектору гірничого нагляду
Милько Віталій Тарасович — Головний державний інспектор відділу нагляду вна виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки
Карасьов Юрій Євгенович — Головний державний інспектор відділу нагляду вна виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки
Тішкова Ірина Олександрівна — Головний державний інспектор відділу гігієни праці
Пісчанський Володимир Вікторович — Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК, СКС
Порушення: відсутні
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
10.08.2020 1798932 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» (№ 530-IX)
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах використання та охорони земель
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.08.2019 1680846 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Миколаївській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Перевірка припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення:
Вимоги припису не виконані у встановлені терміни
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
09.04.2019 1639321 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Миколаївській області Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Онуфрик Олександр Миколайович — керівник СТОВ Агрофірма "Україна"
Порушення:
Приміщення адміністративної будівлі об’єкту не забезпечено первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності а саме: ВП – 5 (2 шт.).
Приміщення адміністративної будівлі об’єкту не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Для приміщення адміністративної будівлі об’єкту не розроблено та не затверджено керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки.
Покарання: відсутні
25.03.2019 1456155 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Восканян Е.Р. — Директор
Восканян Е Р — Директор
Порушення:
Відсутні реєстрові карти об’єктів утворення, оброблення та утилізації відходів
Відсутній дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами
Не ведеться первинний поточний облік кількості, типу і складу відходів
Первинний облік водоспоживання не ведеться
Звіт про водокористування за формою № 2ТП-водгосп (річна), затвердженою наказом Мінприроди № 78, не подається.
Не визначено показник загального утворення відходів.
На кожне місце чи об'єкт зберігання або видалення відходів не складений спеціальний паспорт
Зберігання та видалення відходів здійснюються з порушеннями вимог екологічної безпеки
Не подається щоквартальний звіт до Держекоінспекції про стан поводження з відпрацьованими мастилами
Відсутні документи, що посвідчують право власності чи право користування на земельні ділянки під об’єктами нерухомості
Статистична звітність щодо поводження з відходами не подається
Заходи для максимальної утилізації відходів, реалізації чи передачі їх іншим споживачам або підприємствам, установам та організаціям, що займаються збиранням, обробленням та утилізацією відходів не здійснюються
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
17.10.2018 1362879 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Кізяєв І О — директор
Кізяєв І.О. — директор
Шевчук М В — головний бухгалтер
Шевчук М.В. — головний бухгалтер
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.01.1970 1637666 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Миколаївській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Недопущення уповноваженої посадової особи ДСНС (її територіального органу) до проведення заходу державного нагляду (контролю)
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні