Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (7)

ТОВАРИСТВО З ДОДАТКОВОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ІМ.Т.Г.ШЕВЧЕНКА

#03764212

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
15.06.2022 3083486 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ
56601, Миколаївська обл., Миколаївський р-н, Новоодеська Тг, м. Нова Одеса, вул. Центральна, 8
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.06.2022 2981007 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.05.2021 2232954 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Учасники:
Середа В.Т — директор
Цибух Олександр Вікторович — головний спеціаліст - державний фітосанітарний інспектор відділу карантину рослин
Середа В Т — директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.06.2020 1729464 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відповідно до вимог Закону України від 17.03.2020 № 530-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)».
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТзДВ імені Т.Г. Шевченко
56600, Миколаївська обл., Новоодеський р-н, м. м. Нова Одеса, вул. Центральна, 8
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.08.2019 1392414 Рибне господарство Державне агентство рибного господарства України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Внесено до ІАС помилково. Відповідно наказу Держрибагентства від 07.12.2018 № 510 "Про затвердження річного Плану заходів державного нагляду (контролю) на 2019 рік" перевірка діяльності даного суб'єкта господарювання не була запланована
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері рибного господарства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.06.2018 1067726 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рслин
Учасники:
Середа В М — директор
Середа В . М. — директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.06.2018 509635 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
24 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Порушення:
Особи робота яких пов'язаним з підвищеною пожежною небезпекою не пройшли перевірку знань з пожежно-технічного мінімуму встановлено постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не проведено захист автогаражів, адмінбудівлі, складів від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконувати відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Вогнегасники на території та в приміщеннях підприємства не встановлено у легкодоступних та видних місцях, а також у пожежонебезпечних місцях, де найбільш вірогідна поява осередків пожежі. Відстань між місцями розташування вогнегасників не повинна перевищувати: 15 м - для приміщень категорій А, Б, В (горючі гази та рідини); 20 м - для приміщень категорій В, Г, а також для громадських будівель та споруд.
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки «Норми визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони за «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Не проведено навчання керівного складу підприємства і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.
Не організовано навчання працюючого населення під час проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту.
Приміщення адміністративної будівлі, зернових складів, гаражних боксів не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014.
Дерев’яні конструкції горищного приміщення адміністративної будівлі, перекриття матеріального складу, вагової не оброблено вогнезахисним розчином.
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не проведено ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкта з урахуванням усіх чинників небезпеки.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів в приміщеннях господарства .
Відсутній розпорядчий акт про проведення занять за тематикою спеціальних програм підготовки населення на підприємствах, в установах і організаціях на рік.
Біля місць розташування пожежних водоймищ не встановлено покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесенням на них: літерного індексу ПВ, цифрове значення запасу води в кубічних метрах та кількість пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не встановлено вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». Знаки повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями.
На резервуарах складу пально- мастильних матеріалів не складено технологічні карти, в якій вказуються номер резервуара, його тип, призначення, максимальний рівень наливання, мінімальний залишок, швидкість наповнення і випорожнювання.
Особи що залучаються підприємством (у тому числі на умовах договору) до проведення інструктажів, навчання і перевірку знань з питань цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки, не пройшли спеціальну підготовку на територіальних курсах, у навчально- методичних центрах цивільного захисту та безпеки життєдіяльності відповідно до типових положень про них.
Не здійснено контроль за справністю дихальних клапанів та вогнезатримуючих пристроїв резервуарів з горючими рідинами складу пально- мастильних матеріалів.
Територію об’єктів, та приміщень не забезпечено відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Електрощитові не в повній мірі оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
На пожежних щитах (стендах) не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувального підрозділу. Порядковий номер пожежного щита вказують після літерного індексу «ПЩ».
Працівників об’єкту не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання, з розрахунку 1 фільтруючий протигаз для захисту населення і 1 респіратор на обличчя та додатково 2 процента від загальної кількості працівників.
Пожежне водоймище не приведено у справний стан і не утримується таким чином, щоб забезпечувати безперешкодний забір води пожежними автомобілями;
Наявні пожежні щити не забезпечено комплектом засобів пожежогасіння: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 x 2 м - 1 шт., гаки - 3 шт., лопати - 2 шт., ломи - 2 шт., сокири - 2 шт.
У приміщеннях господарства відгалужувальні та з’єднувальні коробки не закрито кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів.
Покарання: відсутні