Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (6)
Будівництво (410) Перевірки (6)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "МИРГОРОДСЬКИЙ АГРОШЛЯХБУД"

#03581210

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
16.06.2022 3064879 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.09.2021 2320027 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.09.2021 2356205 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство МИРГОРОДСЬКИЙ АГРОШЛЯХБУД
37600, Полтавська обл., м. Миргород, Вул, Шляхова, 6
Підприємство МИРГОРОДСЬКИЙ АГРОШЛЯХБУД
37600, Полтавська обл., Миргород, Миргородська Міська Територіальна Громада, Вул, Шляхова, 6
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.08.2020 1723572 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності".
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство МИРГОРОДСЬКИЙ АГРОШЛЯХБУД
37600, Полтавська обл., м. Миргород, Вул, Шляхова, 6
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.08.2020 1820617 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
24 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Болук Ігор Григорович — головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Управління Держпраці у Полтавській області
Беспалов Володимир Олександрович — головний державний інспектор сектору нагляду на виробництві і на об"єктах підвищеної небезпеки відділу нагляду в промисловості, АПК та СКС та на об"єктах підвищеної небезпеки.
Гринюк Віталій Анатолійович — Заступник начальник відділу нагляду в промисловості, АПК та СКС та на об'єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Полтавській області
Силенко Олександр Васильович — головний державний інспектор сектору нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та з"вязку відділу нагляду в промисловості, АПК та СКС та на об"єктах підвищеної небезпеки.
Муха Олександр Анатолійович — головний державний інспектор сектору нагляду на виробництві і на об"єктах підвищеної небезпеки відділу нагляду в промисловості, АПК та СКС та на об"єктах підвищеної небезпеки.
Рябко Тарас Олегович — головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку Управління Держпраці у Полтавській області
Назаренко Григорій Михайлович — головний державний інспектор відділу з питань гігієни та експертизи умов праці.
Сокур Володимир Іванович — Начальник відділу нагляду у будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Управління Держпраці у Полтавській області
Кикоть Віктор Васильович — Головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Матюшов Дмитро Тимофійович — головний державний інспектор сектору нагляду на виробництві і на об"єктах підвищеної небезпеки відділу нагляду в промисловості, АПК та СКС та на об"єктах підвищеної небезпеки.
Гладенький Віктор Миколайович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Дяченко Олександр Іванович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Порушення:
Не обліковуються в особистій картці обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших ЗІЗ встановленої форми видача працівникам і повернення ними ЗІЗ.
На підприємстві не забезпечено контроль з боку служби охорони праці за безпечною експлуатацією електроустановок спеціалістом, який пройшов перевірку знань з електробезпеки в встановленому порядку.
Положення про службу охорони праці підприємства розроблено без врахування вимог Типового положення про службу охорони праці НПАОП 0.00-4.21.04.
На підприємстві не призначені навчені в установленому порядку особи, відповідальні за безпечне проведення вантажно-розвантажувальних робіт у тому числі за допомогою машин і механізмів.
На підприємстві відсутній журнал Технічного обслуговування і нагляду за засобами праці а саме: віброплита МS-80 б/н, мотокоса ОМ Спарта б/н,бензопила ОМ 941с б/н, бензоріз Хускварна б/н, повітродувка ОМ-4шт.,б/н, дровокол - б/н.
Інструкції з охорони праці, що діють на підприємстві не перероблені (тільки переглянуті), в зв’язку з актуалізацією законодавчих та нормативних документів з охорони праці, зміни технологічного процесу або умов праці, впровадження нових технологій, нових видів устаткування та іншого.
Положення про навчання підприємства розроблено без врахування вимог Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05.
В журналі вступного інструктажу не завжди вказується вік працівника, підпис особи що проводе інструктаж, професія або посада, а також ім’я та по батькові особи яку інструктують.
Не доведений до відома працівників схематичний план (схема) руху транспортних засобів та працівників з показом дозволених та заборонених напрямків, поворотів, зупинок, виїздів, в'їздів тощо.
Спеціалістом з охорони праці не видаються обов’язкові до виконання приписи про наявні недоліки з питань охорони праці.
Не складений в установленому порядку перелік професій та посад працівників, які звільняються від повторного інструктажу.
Не складений в установленому порядку з урахуванням специфіки виробництва, відповідний Перелік робіт з підвищеною небезпекою, для проведення яких потрібні спеціальне навчання і щорічна перевірка знань з питань охорони праці. Порушення вимог Переліку робіт з підвищеної небезпеки, затвердженого наказом Державного комітету України з нагляду за охороною праці від 26 січня 2005 року №15, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15 лютого 2005 року за №231/10512.
Виробниче обладнання, а саме: віброплита МS-80 б/н,мотокоса ОМ Спарта б/н,бензопила ОМ 941с б/н,бензоріз Хускварна б/н, повітродувкаОМ-4шт.,б/н,дровокол - б/н., не супроводжується декларацією про відповідність, складеною згідно з вимогами відповідного технічного регламенту, вимоги якого поширюються на відповідне виробниче обладнання, та не має маркування знаком відповідності технічним регламентам.
Не створена комісія з представників адміністрації, профспілкової організації підприємства (уповноваженої найманими працівниками особи з питань охорони праці, якщо профспілка на підприємстві не створювалась), яка забезпечує приймання і перевірку ЗІЗ, що надходять на підприємство, на їх відповідність вимогам нормативних документів та результатам оцінки, проведеної відповідно до встановлених вимог.
Для забезпечення безпеки та захисту здоров’я працівників не забезпечено за рахунок підприємства придбання, комплектування, видачу та утримання (забезпечення працездатності та належного гігієнічного стану) ЗІЗ.
Не призначено осіб, відповідальних за справний стан і безпечну експлуатацію електрогосподарства, яким проведено навчання та перевірку знань з електробезпеки у встановленому порядку.
Для неелектротехнічного персоналу, не проводиться інструктаж на першу групу з електробезпеки в становленні.
Не проведена ідентифікація об’єктів (об’єкту) підвищеної небезпеки (потенційно небезпечного) з урахуванням використання всіх небезпечних речовин на підприємстві.
У 2020р. не розроблялися заходи по приведенню умов праці у відповідність нормативів.
Працівниками використовуються ЗІЗ, які не відповідають вимогам Технічного регламенту засобів індивідуального захисту, затверджених Постановою КМУ від 27.08.2008 №761.
По підприємству не проводиться 1 раз на 6 місяців перевірка кабелів-подовжувачів електричного струму-2шт,б/н.
Не складений в установленому порядку з урахуванням специфіки виробництва, відповідний Перелік робіт з підвищеною небезпекою, для проведення яких потрібні спеціальне навчання і щорічна перевірка знань з питань охорони праці.
Інструкції з охорони праці, що діють на підприємстві не перероблені (тільки переглянуті), в зв’язку з актуалізацією законодавчих та нормативних документів з охорони праці, зміни технологічного процесу або умов праці, впровадження нових технологій, нових видів устаткування та іншого.
Не забезпечено проведення протиаварійних, профілактичних випробувань та вимірювань електроустановок згідно з правилами і нормами, а саме: не проведено випробування електрообладнання приміщень за адресою м. Миргород, вул.. Шляхова, 6 відповідно до Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів.
Покарання: відсутні
11.08.2020 1877288 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України,спрямованих на запобігання виникненню і поширенню корона вірусної хвороби (COVID – 19) забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності».
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні