Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (5)
Будівництво (10) Перевірки (10)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КАЛИНІВСЬКЕ РАЙОННЕ ПІДПРИЄМСТВО "АГРОМАШ"

#03567303

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
19.04.2022 3089213 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство "Калинівське РП "Агромаш"
22400, Вінницька обл., Хмільницький р-н., м. Калинівка, вул. Незалежності, 46
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.07.2021 2877611 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Вінницькій області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Швець Руслан Андрійович — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Вінницької області
Гостєв Олександр Сергійович — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Вінницької області
Мельник Олег Михайлович — Старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Вінницької області
Порушення:
Суб’єктом господарювання не виконано пункт припису від 25.03.2021 р., а саме: П. 1 Отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин на промисловому майданчику за адресою: Вінницька область, Калинівський район, місто Калинівка, вулиця Незалежності, будинок 46. П.2 Виконувати умови дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря №521610100-107 від 20.02.2018 р. з терміном дії по необмежений. П.3 Здійснювати виробничий контроль за охороною атмосферного повітря в процесі господарської діяльності. П.9 Забезпечити розробку та затвердження індивідуальних технологічних нормативів використання питної води та отримати дозвіл на спеціальне водокористування з урахуванням лімітів використання води (постачання води іншим суб’єктам господарювання). Не допускати порушення умов дозволу водокористування та нецільове використання вод.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
14.05.2021 2573484 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Самсонюк Ірина Юріївна — головний спеціаліст Відділу контрольно-перевірочної роботи № 2 Управління контрольно-перевірочної роботи
Порушення:
Подання недостовірних відомостей по застрахованій особі
Покарання: відсутні
22.03.2021 2322365 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Мельник Олег Михайлович — Старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Вінницької області
Ящишин Василь Володимирович — директор ПРАТ "Калинівське РП "Агромаш"
Хомич Артем Олександрович — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Вінницької області
Ящишин Василь Володимирович. — директор ПРАТ "Калинівське РП "Агромаш"
Порушення:
Допускаються факти змішування відходів для утилізації яких в Україні існує відповідна технологія.
Не розроблено інструкцію з експлуатації установок очистки газу відповідно до умов їх роботи.
ПРАТ "Калинівське РП "Агромаш" здійснює використання води з порушенням умов дозволу №1873 від 13.02.2017 р. з терміном дії до 27.01.2022р., а саме здійснюється водопостачання іншим суб’єктам господарювання без встановлених та затверджених лімітів.
Не визначено склад і властивості усіх типів та видів відходів, що утворюються в процесі господарської діяльні підприємства.
Не проводиться технічне навчання і перевірка знань з правил технічної експлуатації установок очистки газу: - інженерно-технічного персоналу не менше одного разу на три роки; - обслуговуючого персоналу, залучено-го до експлуатації установок очистки газу, не менше одного разу на рік.
Виробничий контроль за охороною атмосферного повітря в процесі господарської не здійснюється
Суб’єктом господарювання не призначено осіб, відповідальних за: - технічний стан, обслуговування і безпечну експлуатацію установок очистки газу; - мналежне розташування та обладнання місць відбору проб та вимірювання параметрів газопилового потоку; - ведення журналу обліку робочого часу установок очистки газу.
Не ведеться первинний поточний облік кількості, типу і складу відходів, що утворюються, збираються, зберігаються та видаляються за встановленою формою 1-ВТ (відходи).
Контроль за експлуатацією споруд, устаткування та апаратури для очищення газопилового потоку від забруднюючих речовин не здійснюється.
Відсутні акти перевірок технічного стану установок очистки газу на джерелі викиду (утворення)№4
ПрАТ "Калинівське РП "Агромаш" здійснює викиди забруднюючих речовин із джерел які не враховані у дозволі №521610100-107 від 20.02.2018 р. з терміном дії по необмежений, що розташовані на промисловому майданчику за адресою: Вінницька область, Калинівський район, місто Калинівка, вулиця Незалежності, будинок 46.
ПрАТ "Калинівське РП "Агромаш" не виконано вимоги дозволу №521610100-107 від 20.02.2018 р. з терміном дії по необмежений, а саме в ході перевірки встановлено, що ДВ.№1 було замінено котел на СТС-48П та в якості палива використовується солома окрім дров при цьому зміни у дозвіл не внесено.
Підприємство не забезпечило утримання в належному стані зони санітарної охорони джерел питного та господарсько-побутового водопостачання на каптажній криниці №4 розташованої на території підприємства.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
10.08.2020 1879892 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби ( COVID-19) забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності»
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.10.2019 1697535 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Вінницькій області Проведено
56 порушень
Предмет перевірки: перевірка виконання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення:
Працівників підприємства відповідно до законодавства не забезпечено засобами індивідуального (радіаційного та хімічного) захисту.
Орендоване приміщення не забезпечено сертифікованими вогнегасниками типу ВП та ВВК згідно наказу МВСУ №25 від 15.01.2018р.
ФОП Кулібаба Ю.А. не пройдено навчання з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
ФОП Міняйло О.В. не пройдено навчання з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкта
Не проведено ідентифікацію об’єктів підвищеної небезпеки підприємства
Не подано до дозвільного органу декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки у відповідності до Постанови КМУ №440 від 05.06.2013р. (із змінами)
ФОП Денисенко О.В. не пройдено навчання з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
не забезпечено засобами індивідуального (радіаційного та хімічного) захисту.
Не організовано проведення обов`язкового обслуговування підприємства державними аварійно-рятувальними службами згідно постанови Кабінету Міністрів України від 26.10.2016 № 763
ФОП Денисенко О.В. не пройдено функціональне навчання у сфері цивільного захисту відповідно до встановлених вимог
Працівниками робота яких пов’язана з підвищено пожежною небезпекою не пройдено навчання з пожежно-технічного мінімуму у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
не забезпечено засобами індивідуального (радіаційного та хімічного) захисту.
Керівником та відповідальною особою з цивільного захисту та техногенної безпеки на підприємстві не пройдено функціональне навчання у сфері цивільного захисту відповідно до встановлених вимог
Орендоване приміщення не забезпечено відповідною інструкцією про заходи пожежної безпеки
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) будівель: правління, гуртожитку, прохідної, складів, гаража, будинку відпочинку підприємства не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкта
Керівником та відповідальною особою з цивільного захисту та техногенної безпеки на підприємстві не пройдено функціональне навчання у сфері цивільного захисту відповідно до встановлених вимог
Не створено об’єктову систему оповіщення на підприємстві
Не розроблено паспорт потенційно небезпечного об’єкта
не забезпечено засобами індивідуального (радіаційного та хімічного) захисту.
Не проведено ідентифікацію об’єктів підвищеної небезпеки підприємства
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкта
Не подано до дозвільного органу декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки у відповідності до Постанови КМУ №440 від 05.06.2013р. (із змінами)
Не подано до дозвільного органу декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки у відповідності до Постанови КМУ №440 від 05.06.2013р. (із змінами)
ФОП Бондарук не пройдено функціональне навчання у сфері цивільного захисту відповідно до встановлених вимог
Будівлі: правління, гуртожитку, прохідної, майстерні №1 та №2, трубного цеху, цеху ВЗД, складів, гаража, будівлі ОГМ та млина, будинку відпочинку не обладнано пристроями захисту від блискавки та її вторинних проявів згідно ДСТУ Б В.2.5-38:2008
Працівниками робота яких пов’язана з підвищено пожежною небезпекою не пройдено навчання з пожежно-технічного мінімуму у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах в майстерні №1 між виробничим та адміністративно-офісними приміщеннями
Не розроблено план реагування на надзвичайні ситуації
Не проведено ідентифікацію об’єктів підвищеної небезпеки підприємства
Не організовано та не проведено об'єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту у порядку, встановленому ПКМУ № 444 від 26.06.2013 року «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
ФОП Міняйло О.В. не пройдено функціональне навчання у сфері цивільного захисту відповідно до встановлених вимог
ФОП Бондарук не пройдено навчання з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Орендоване приміщення не забезпечено сертифікованими вогнегасниками типу ВП та ВВК згідно наказу МВСУ №25 від 15.01.2018р.
Не подано до дозвільного органу декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки у відповідності до Постанови КМУ №440 від 05.06.2013р. (із змінами)
не забезпечено засобами індивідуального (радіаційного та хімічного) захисту.
Орендоване приміщення не забезпечено сертифікованими вогнегасниками типу ВП та ВВК згідно наказу МВСУ №25 від 15.01.2018р.
Посадовими особами (керівником та відповідальними особами за пожежну безпеку) не пройдено навчання з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
не забезпечено засобами індивідуального (радіаційного та хімічного) захисту.
Не організовано проведення обов`язкового обслуговування підприємства державними аварійно-рятувальними службами згідно постанови Кабінету Міністрів України від 26.10.2016 № 763
ФОП Кулібаба Ю.А. не пройдено функціональне навчання у сфері цивільного захисту відповідно до встановлених вимог
Орендовані приміщення не забезпечено сертифікованими вогнегасниками типу ВП та ВВК згідно наказу МВСУ №25 від 15.01.2018р.
Не подано до дозвільного органу декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки у відповідності до Постанови КМУ №440 від 05.06.2013р. (із змінами)
Будівлі: правління, прохідної, майстерні №1 та №2, трубного цеху, цеху ВЗД, складів, гаража, будівлі ОГМ та млина, котелень, будинку відпочинку, гуртожитку в тому числі приміщення їдальні-кафе, не обладнано системами протипожежного захисту у відповідності до вимог ДБН В.2.5-56:2014
Не розроблено інструкцію щодо дій персоналу суб’єкта господарювання у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій
Не організовано та не проведено об'єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту у порядку, встановленому ПКМУ № 444 від 26.06.2013 року «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Не створено об’єктову систему оповіщення на підприємстві
Керівником та відповідальною особою не пройдено навчання з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Не подано до дозвільного органу декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки у відповідності до Постанови КМУ №440 від 05.06.2013р. (із змінами)
не забезпечено засобами індивідуального (радіаційного та хімічного) захисту.
не забезпечено засобами індивідуального (радіаційного та хімічного) захисту.
Керівником та відповідальною особою не пройдено функціональне навчання у сфері цивільного захисту відповідно до встановлених вимог
Не розроблено паспорт потенційно небезпечного об’єкта
Не створено об’єктову систему оповіщення на підприємстві
Не розроблено паспорт потенційно небезпечного об’єкта
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
16.04.2019 1477588 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
126 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство "Калинівське РП "Агромаш"
22400, Вінницька обл., Хмільницький р-н., м. Калинівка, вул. Незалежності, 46
Учасники:
Ящишин Ігор Васильович — директор ПрАТ «КАЛИНІВСЬКЕ РП «АГРОМАШ»
Порушення:
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах в майстерні №1 між виробничим та адміністративно-офісними приміщеннями
Не подано до дозвільного органу декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки у відповідності до Постанови КМУ №440 від 05.06.2013р. (із змінами)
Не організовано та не проведено об'єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту у порядку, встановленому ПКМУ № 444 від 26.06.2013 року «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
ФОП Шорстка Т.А. не пройдено функціональне навчання у сфері цивільного захисту відповідно до встановлених вимог
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкта
Приміщення підприємства не забезпечено позначками щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з НПАОП 40.1-1.32-01 «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок»
не забезпечено засобами індивідуального (радіаційного та хімічного) захисту.
Не організовано проведення інструктажів з питань пожежної безпеки із працівниками магазину відповідно до вимог Постанови КМУ № 444 від 26.06.2013 року
На підприємстві не створено добровільну пожежну дружину
ФОП Денисенко О.В. не пройдено навчання з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Орендовані приміщення не забезпечено сертифікованими вогнегасниками типу ВП та ВВК згідно наказу МВСУ №25 від 15.01.2018р.
не забезпечено засобами індивідуального (радіаційного та хімічного) захисту.
Об’єкти підприємства, зокрема будівлі правління та гуртожитку не до забезпечено нормативною кількістю сертифікованих вогнегасників типу ВП та ВВК згідно наказу МВСУ №25 від 15.01.2018р.
Не розроблено інструкцію щодо дій персоналу суб’єкта господарювання у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій
Не призначено особу відповідальну за евакуацію на підприємстві
Наявні на території та в будівлях майстерні №1 та №2, трубного цеху, цеху ВЗД, складів підприємства пожежні щити не до забезпечено відповідним протипожежним інвентарем (вогнегасники — 3 шт., ящик з пiском — 1 шт., покривало з негорючого теплоiзоляцiйного матерiалу або повстi розмiром 2 × 2 м — 1 шт., гаки — 3 шт., лопати — 2 шт., ломи — 2 шт., сокири — 2 шт.)
не забезпечено засобами індивідуального (радіаційного та хімічного) захисту.
Не розроблено та не вивішено на видних місцях плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі з інструкціями, що визначають дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей
Не розроблено інструкцію щодо дій персоналу суб’єкта господарювання у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій
Орендоване приміщення не забезпечено відповідною інструкцією про заходи пожежної безпеки
Не організовано проведення інструктажів з питань пожежної безпеки із працівниками підприємства відповідно до вимог Постанови КМУ № 444 від 26.06.2013 року
Будівлі: правління, гуртожитку, прохідної, майстерні №1 та №2, трубного цеху, цеху ВЗД, складів, гаража, будівлі ОГМ та млина, будинку відпочинку не обладнано пристроями захисту від блискавки та її вторинних проявів згідно ДСТУ Б В.2.5-38:2008
Не призначено відповідальну особу з питань цивільного захисту та техногенної безпеки на підприємстві
Адміністративно-офісні приміщення підприємства не до забезпечено нормативною кількістю сертифікованих вогнегасників типу ВП та ВВК згідно наказу МВСУ №25 від 15.01.2018р.
Не розроблено план реагування на надзвичайні ситуації
Приміщення підприємства не забезпечені відповідними інструкціями про заходи пожежної безпеки
Не організовано проведення інструктажів з питань пожежної безпеки із працівниками підприємства відповідно до вимог Постанови КМУ № 444 від 26.06.2013 року
Двері-люки виходів на горище в будівлях правління та гуртожитку утримуються не зачиненими
Орендоване приміщення не забезпечено відповідною інструкцією про заходи пожежної безпеки
Орендоване приміщення не забезпечено відповідною інструкцією про заходи пожежної безпеки
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) будівель: правління, гуртожитку, прохідної, складів, гаража, будинку відпочинку підприємства не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності
Не проведено огляд і очищення від пилу та забруднень розподільних пристроїв, щитів, щитків, світильників та проводів в приміщеннях млина
Керівником та відповідальною особою з цивільного захисту та техногенної безпеки на підприємстві не пройдено функціональне навчання у сфері цивільного захисту відповідно до встановлених вимог
Електрощити, групові електрощитки в приміщеннях підприємства не оснащено схемами підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки)
не забезпечено засобами індивідуального (радіаційного та хімічного) захисту.
Об’єкт не забезпечено інформаційно-довідковим куточком щодо дій персоналу об`єкта у разі виникнення надзвичайних ситуацій або інших нестандартних подій у побуті
ФОП Кирилюк А.С. не пройдено функціональне навчання у сфері цивільного захисту відповідно до встановлених вимог
Не проведено ідентифікацію об’єктів підвищеної небезпеки підприємства
Біля місць розташування пожежної водойми не встановлено покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з літерним індексом ПВ, запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів
На підприємстві не створено добровільну пожежну дружину
Не створено об’єктову систему оповіщення на підприємстві
Орендоване приміщення не забезпечено інформаційно-довідковим куточком щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій або інших нестандартних подій у побуті
Наявні в будівлях підприємства пожежні щити не до забезпечено відповідним протипожежним інвентарем (вогнегасники — 3 шт., ящик з пiском — 1 шт., покривало з негорючого теплоiзоляцiйного матерiалу або повстi розмiром 2 × 2 м — 1 шт., гаки — 3 шт., лопати — 2 шт., ломи — 2 шт., сокири — 2 шт.)
Орендоване приміщення не забезпечено інформаційно-довідковим куточком щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій або інших нестандартних подій у побуті
Не організовано проведення обов`язкового обслуговування підприємства державними аварійно-рятувальними службами згідно постанови Кабінету Міністрів України від 26.10.2016 № 763
Не розроблено та не вивішено на видних місцях плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі з інструкціями, що визначають дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей
Наявні в будівлі підприємства пожежні щити не до забезпечено відповідним протипожежним інвентарем (вогнегасники — 3 шт., ящик з пiском — 1 шт., покривало з негорючого теплоiзоляцiйного матерiалу або повстi розмiром 2 × 2 м — 1 шт., гаки — 3 шт., лопати — 2 шт., ломи — 2 шт., сокири — 2 шт.)
Не розроблено паспорт потенційно небезпечного об’єкта
Орендоване приміщення не забезпечено відповідною інструкцією про заходи пожежної безпеки
ФОП Міняйло О.В. не пройдено навчання з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Не подано до дозвільного органу декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки у відповідності до Постанови КМУ №440 від 05.06.2013р. (із змінами)
Не призначено особу відповідальну за евакуацію на підприємстві
Орендоване приміщення не забезпечено сертифікованими вогнегасниками типу ВП та ВВК згідно наказу МВСУ №25 від 15.01.2018р.
Орендоване приміщення не забезпечено сертифікованими вогнегасниками типу ВП та ВВК згідно наказу МВСУ №25 від 15.01.2018р.
Наказом чи інструкцією не встановлено відповідний протипожежний режим на підприємстві
На підприємстві не створено добровільну пожежну дружину
Не проведено ідентифікацію об’єктів підвищеної небезпеки підприємства
Не розроблено інструкцію для працiвникiв охорони (сторожiв, вахтерiв, вартових, тощо)
Орендоване приміщення не забезпечено інформаційно-довідковим куточком щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій або інших нестандартних подій у побуті
ФОП Денисенко О.В. не пройдено функціональне навчання у сфері цивільного захисту відповідно до встановлених вимог
Не призначено відповідальну особу з питань цивільного захисту та техногенної безпеки на підприємстві
Посадовими особами (керівником та відповідальними особами за пожежну безпеку) не пройдено навчання з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Приміщення не забезпечено позначками щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з НПАОП 40.1-1.32-01 «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок»
Не подано до дозвільного органу декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки у відповідності до Постанови КМУ №440 від 05.06.2013р. (із змінами)
Керівником та відповідальною особою не пройдено навчання з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
не забезпечено засобами індивідуального (радіаційного та хімічного) захисту.
Об’єкт не забезпечено інформаційно-довідковим куточком щодо дій персоналу об`єкта у разі виникнення надзвичайних ситуацій або інших нестандартних подій у побуті
Не проведено огляд і очищення від пилу та забруднень розподільних пристроїв, щитів, щитків, світильників та проводів в приміщеннях підприємства (зерносушарки та складів)
Не подано до дозвільного органу декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки у відповідності до Постанови КМУ №440 від 05.06.2013р. (із змінами)
Не проведено ідентифікацію об’єктів підвищеної небезпеки підприємства
ФОП Шорстка Т.А. не пройдено навчання з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Не подано до дозвільного органу декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки у відповідності до Постанови КМУ №440 від 05.06.2013р. (із змінами)
Наказом чи інструкцією не встановлено відповідний протипожежний режим на підприємстві
Працівників підприємства відповідно до законодавства не забезпечено засобами індивідуального (радіаційного та хімічного) захисту.
На підприємстві не створено евакуаційну комісію
Орендоване приміщення не забезпечено інформаційно-довідковим куточком щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій або інших нестандартних подій у побуті
Конструкції та устаткування, підлоги, стелі, стіни в приміщеннях млина не очищено від горючого пилу
Не призначено відповідальну особу з питань цивільного захисту та техногенної безпеки на підприємстві
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкта
Конструкції та устаткування, підлоги, стелі, стіни в приміщеннях підприємства (зерносушарки та складів) не очищено від горючого пилу
Орендоване приміщення не забезпечено сертифікованими вогнегасниками типу ВП та ВВК згідно наказу МВСУ №25 від 15.01.2018р.
Орендоване приміщення не забезпечено інформаційно-довідковим куточком щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій або інших нестандартних подій у побуті
Працівниками робота яких пов’язана з підвищено пожежною небезпекою не пройдено навчання з пожежно-технічного мінімуму у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкта
Працівників підприємства відповідно до законодавства не забезпечено засобами індивідуального (радіаційного та хімічного) захисту.
Не створено об’єктову систему оповіщення на підприємстві
Посадовими особами (керівником та відповідальними особами за пожежну безпеку) не пройдено навчання з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Не організовано проведення обов`язкового обслуговування підприємства державними аварійно-рятувальними службами згідно постанови Кабінету Міністрів України від 26.10.2016 № 763
Об’єкт не забезпечено інформаційно-довідковим куточком щодо дій персоналу об`єкта у разі виникнення надзвичайних ситуацій або інших нестандартних подій у побуті
ФОП Бондарук не пройдено навчання з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Для будівель: правління, гуртожитку, не розроблено та не вивішено на видних місцях плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі з інструкціями, що визначають дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей
ФОП Кулібаба Ю.А. не пройдено навчання з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
ФОП Кулібаба Ю.А. не пройдено функціональне навчання у сфері цивільного захисту відповідно до встановлених вимог
Орендоване приміщення не забезпечено відповідною інструкцією про заходи пожежної безпеки
Орендоване приміщення не забезпечено інформаційно-довідковим куточком щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій або інших нестандартних подій у побуті
Не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників
Не розроблено паспорт потенційно небезпечного об’єкта
Об’єкти підприємства не до забезпечено позначками щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з НПАОП 40.1-1.32-01 «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок»
Орендоване приміщення не забезпечено відповідною інструкцією про заходи пожежної безпеки
не забезпечено засобами індивідуального (радіаційного та хімічного) захисту.
Не створено об’єктову систему оповіщення на підприємстві
Електрощити, групові електрощитки на території та в приміщеннях підприємства не оснащено схемами підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки)
Електрощити, групові електрощитки в приміщеннях підприємства не оснащено схемами підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки)
Внутрішні сходові клітки та коридори будівель: гуртожитку, правління та майстерні №2, цеху ВЗД, не забезпечені евакуаційним освітленням, світильники якого повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей
Працівниками робота яких пов’язана з підвищено пожежною небезпекою не пройдено навчання з пожежно-технічного мінімуму у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Приміщення підприємства не забезпечені відповідними інструкціями про заходи пожежної безпеки
Не організовано та не проведено об'єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту у порядку, встановленому ПКМУ № 444 від 26.06.2013 року «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Працівниками робота яких пов’язана з підвищено пожежною небезпекою не пройдено навчання з пожежно-технічного мінімуму у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
ФОП Міняйло О.В. не пройдено функціональне навчання у сфері цивільного захисту відповідно до встановлених вимог
Не організовано проведення обов`язкового обслуговування підприємства державними аварійно-рятувальними службами згідно постанови Кабінету Міністрів України від 26.10.2016 № 763
Не розроблено паспорт потенційно небезпечного об’єкта
Орендоване приміщення не забезпечено сертифікованими вогнегасниками типу ВП та ВВК згідно наказу МВСУ №25 від 15.01.2018р.
Не організовано та не проведено об'єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту у порядку, встановленому ПКМУ № 444 від 26.06.2013 року «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Приміщення підприємства не забезпечено позначками щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з НПАОП 40.1-1.32-01 «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок»
Не подано до дозвільного органу декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки у відповідності до Постанови КМУ №440 від 05.06.2013р. (із змінами)
Орендоване приміщення не забезпечено відповідною інструкцією про заходи пожежної безпеки
Працівників підприємства відповідно до законодавства не забезпечено засобами індивідуального (радіаційного та хімічного) захисту.
ФОП Кирилюк А.С. не пройдено навчання з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Керівником та відповідальною особою не пройдено функціональне навчання у сфері цивільного захисту відповідно до встановлених вимог
ФОП Бондарук не пройдено функціональне навчання у сфері цивільного захисту відповідно до встановлених вимог
Керівником та відповідальною особою з цивільного захисту та техногенної безпеки на підприємстві не пройдено функціональне навчання у сфері цивільного захисту відповідно до встановлених вимог
Будівлі: правління, прохідної, майстерні №1 та №2, трубного цеху, цеху ВЗД, складів, гаража, будівлі ОГМ та млина, котелень, будинку відпочинку, гуртожитку в тому числі приміщення їдальні-кафе, не обладнано системами протипожежного захисту у відповідності до вимог ДБН В.2.5-56:2014
не забезпечено засобами індивідуального (радіаційного та хімічного) захисту.
Орендоване приміщення не забезпечено сертифікованими вогнегасниками типу ВП та ВВК згідно наказу МВСУ №25 від 15.01.2018р.
Орендоване приміщення не забезпечено інформаційно-довідковим куточком щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій або інших нестандартних подій у побуті
Керівником та відповідальною особою з цивільного захисту та техногенної безпеки на підприємстві не пройдено функціональне навчання у сфері цивільного захисту відповідно до встановлених вимог
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
29.03.2018 1652353 Державна екологічна інспекція у Вінницькій області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Іванов Володимир Ігорович — інженер з охорони праці
Ящишин Василь Володимирович — Директор ПрАТ «Калинівське РП «Агромаш»
Порушення:
Підприємством у період з 21.02.2017 по 19.02.2018 р. здійснювались викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря зі стаціонарних джерел без відповідного дозволу.
Покарання:
Інше
05.03.2018 509312 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.01.2018 1646033 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Вінницькій області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Іванов Володимир Ігорович — інженер з охорони праці
Ящишин Василь Володимирович — Директор ПрАТ «Калинівське РП «Агромаш»
Порушення:
Господарством не виконано пункт припису від 24.05.2017 року, а саме: -Отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом