Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Будівництво (3) Перевірки (13)

СПОРТИВНО-КОНЦЕРТНИЙ КОМПЛЕКС ОДЕСЬКИЙ ПАЛАЦ СПОРТУ

#03564312

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
07.03.2022 3088288 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
СПОРТИВНО-КОНЦЕРТНИЙ КОМПЛЕКС ОДЕСЬКИЙ ПАЛАЦ СПОРТУ (Шевченка)
65058, Одеська обл., м. Одеса, Приморський р-н, просп. Шевченка, буд. 31
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.03.2022 3073084 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.01.2022 3206808 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: наявність висновку з оцінки впливу на довкілля (висновок державної екологічної експертизи)
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Бондаревський Костянтин Борисович — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу
Головахін Максим Геннадійович — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.05.2021 2287606 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
48 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Лисенко Анастасія Миколаївна — головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері
Надкреничний Кирило Данилович — головний державний інспектор
Царелунг Сергій Сергійович — головний державний інспектор
Кудрєв Віктор Анатолійович — головний державний інспектор відділу з питань оплати праці
Волкова Ольга Сергіївна — Головний державний інспектор
Порушення:
В порушення вимог статті 115 КЗпП України, частини 1 статті 24 ЗУ №108 на СКК ОПС мала місце заборгованість із виплати заробітної плати відносно 18 працівників (Субатюк О. О., Марченко Ю. С., Філонова Є. О., Оганисян Н. Д., Бойко В. С., Грушевої В. І., Стоян В. А., Сокірко Н. Ф., Нєдєлєвої Є. В., ІліченкоА. П., Радзіховського М. В., Саранді В. Н., Лебедева В. в., Лютиченко Н. К., Дімітрієва С. М., Сотнікова С. Д., Васютинського Е. І., Кухарської Г. В) за листопад – грудень 2020 року у загальному розмірі 168 739 тис. грн. 00 коп., яка була виплачена з затримкою, що підтверджено бухгалтерською запискою головного бухгалтера Грушевою В. І. та відомостями нарахування коштів (заробітна плата на карткові рахунки співробітників) з 2-ї половини листопада по грудень 2020 року.
Опосвідчення безпечного стану електроустановок підприємства не проведено, а саме: - електроустановки 0,4 кВ, - ТП – 4139 з трансформаторами 2х400 кВА та 630 кВА, чим порушено р.8 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів»
Журнали реєстрації інструктажів з охорони праці ведеться з порушенням вимог чинного законодавства (порушено строки проведення інструктажів у працівників енергослужби).
Не надано наказ про призначення відповідальної особи за організацію робіт на висоті, з відповідним навчанням та перевіркою знань щодо Правил охорони праці під час виконання робіт на висоті .
Працівники певних категорій не забезпечені засобами індивідуального захисту.
Відсутні паспорти та експлуатаційні документи встановленого зразка на вантажопідіймальні машини (ліфт-підіймач вертикального підйому б/н, комплекс горизонтального переміщення – Інтерліфт б/н) в яких повинні міститися вимоги до розміщення устаткування, порядок введення в експлуатацію, специфікація оснащення, правила налагодження, монтажу, демонтажу тощо.
Упори під катки трансформаторів в ТП-4139 на напрямних не закріплено.
Не складено переліку професій і посад, згідно з яким працівники повинні проходити обов'язкові попередні і періодичні медичні огляди
Не подано та не зареєстровано Декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці відповідно до п. 10 Додатку 2 Групи Б Виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: - на експлуатацію насосних установок, чим порушено вимоги п.21 Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, затвердженого постановою КМУ від 26.10.2011 р. №1107 зі змінами
Перелік осіб, які мають право ведення оперативних переговорів з енергопостачальною організацією з органами Держпраці, не узгоджено.
Не переглянуті інструкції з охорони праці (підсобного робітника, ремонтника штучних споруд, слюсаря-сантехніка, чергового тощо) з урахуванням вимог чинного законодавства та виконуваних робіт.
На підприємстві, відсутня посадова особа, яка пройшла навчання та перевірку знань з питань електробезпеки на право контролювати безпечну експлуатацію електроустановок.
Положення про службу охорони праці товариства не розроблено та не затверджено наказом.
Контроль за станом повітря у приміщенні каналізаційно-насосної станції (КНС) не здійснюється, (лампи ЛБВК, газоаналізатори відсутні. Протигази відсутні).
Не всі працівники, безпосередньо зайняті на роботах, зазначених у Переліку робіт з підвищеною небезпекою пройшли спеціальне навчання і перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці.
Перелік газонебезпечних робіт, що виконуються на підприємстві не розроблений.
Директор не пройшов навчання та перевірку знань з питань охорони праці, чим порушено вимоги, п.5 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці (НПАОП 0.00-4.12-05)
Наказом не затверджено перелік робіт на висоті які виконуються в товаристві.
Не дійсний склад комісії з перевірки знань з питань охорони праці.
Не проведено випробування драбин та стрем'янок статичним навантаженням (відсутні підтверджуючі протоколи випробувань).
Відсутнє документальне підтвердження графіку черговості надання відпусток на 2021 рік, який повинен бути затверджений власником або уповноваженим ним органом за погодженням з виборним органом первинної профспілкової організації (профспілковим представником) і доведеним до відома всіх працівників.
Працівники допускаються до роботи після укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу, та повідомлення Державної податкової служби про прийняття працівника на роботу. Повідомлення про прийняття працівника на роботу подається власником підприємства, установи, організації або уповноваженим ним органом (особою) чи фізичною особою до територіальних органів Державної податкової служби за місцем обліку їх як платника єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за встановленою формою до початку роботи працівника за укладеним трудовим договором. Накази про прийняття на роботу №113, 114, 115, 116 від 31.08.2020 року. Повідомлення про прийняття працівників (Сотніков С. Д., Лісов А. Г., Дмітрієва С. М., Марченко Ю. С.) на роботу до ДПС в Одеській області подано 01.09.2020 року, документальне підтвердження (квитанція № 2) щодо отримання ДПС Повідомлення про прийняття вищезазначених працівників на роботу було отримано 01.09.2020 року о 16 год. 47 хв.
Положення про порядок проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці товариства не розроблено та не затверджено наказом.
Не визначено та не затверджено наказом перелік робіт з підвищеною небезпекою та перелік робіт, де є потреба у професійному доборі.
На підприємстві комплект засобів захисту від ураження електричним струмом, якому проведено електричні випробування згідно з нормами комплектування.
Не забезпечено проведення періодичного медичного огляду працівників певних категорій.Р.3 Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій (Документ z0846-07)
Приміщення трансформаторних камер ТП-4139 повіреними первинними засобами пожежогасіння, не обладнані.
Служба охорони праці не підпорядковується безпосередньо роботодавцю (функції служби охорони праці покладено на підсобного робітника)
На підприємстві, особу яка замащує відповідального за електрогосподарства, яка пройшла навчання та перевірку знань на відповідну групу допуску з електробезпеки, не призначено.
Інструкція з охорони праці № 19 розроблена з порушеннями нормативно правових актів з охорони праці, а саме: в першому розділі не вказаний перелік спецодягу, спецвзуття та інших засобів індивідуального захисту, що належать до видачі працівникам даної професії (виду робіт) згідно діючим нормам, а також не вказані основні небезпечні та шкідливі виробничі фактори для даної професії.
Відсутнє документальне підтвердження щодо ознайомлення працівників до початку роботи з правилами внутрішнього трудового розпорядку та колективним договором та проведення інструктажу з техніки безпеки, виробничої санітарії, гігієни праці і протипожежної охорони.
Не забезпечено проведення повного технічного огляду та періодичних технічних оглядів вантажопідіймальних машин (ліфт-підіймач вертикального підйому б/н, комплекс горизонтального переміщення – Інтерліфт б/н
Електричні випробування та вимірювання електромереж підприємства проведені не в повному обсязі, а саме відсутні електричні випробування трансформаторів, шинних мостів, ізоляторів в ТП-4139.
В ТП-4139 у використанні знаходяться діелектричні перчатки, яким не проведено чергові електричні випробування.
Профілактичні випробування електроустаткування і електромереж Палацу спорту не проведені в повному обсязі (вимірювання опору розтікання на основних заземлювачах і заземленнях магістралей та устаткування, перевірки ізоляції електромережі та електрообладнання, перевірки повного опору петлі «Фаза-нуль»)
Під час проведення інструктажів з питань охорони праці для електротехнічного персоналу, назва та номер інструкції з питань охорони праці, а також дата та підпис про допуск до роботи, відсутній.
Результати медичних оглядів електротехнічних працівників, не представлено.
При звільненні працівника виплата всіх сум, що належать йому від підприємства, установи, організації, провадиться не в день звільнення. Наказом про звільнення №155 від 01.02.2021 року Федорову Т. В. звільнено з займаної посади з 01.02.2021 року за згодою сторін згідно ст. 36 п. 1 КЗпП України. Належні при звільнення суми на момент проведення позапланової перевірки СКК ОПС виплачені лише 01.03.2021 року.
Не отримано дозвіл на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, що зазначені у п.7 групі А Переліку машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, затвердженого постановою КМУ від 3 лютого 2021 р. № 77, а саме: - На експлуатацію вантажопідіймальних машин (ліфт-підіймач вертикального підйому б/н, комплекс горизонтального переміщення – Інтерліфт б/н), чим порушено вимоги, п. 6 Постанови КМУ від 26.10.2011 №1107 «Порядок видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки».
Не визначені роботи, що проводяться з оформленням наряд-допуску або з реєстрацією в журналі обліку.
Дозвільні документи на роботи в діючих електроустановках і на кабельних лініях напругою понад 1000 В та на експлуатацію устаткування напругою понад 1000 В відсутні, а саме: - ТП – 4139 з трансформаторами 2х400 кВА та 630 кВА, чим порушено постанову Кабінету Міністрів України №1107 від 26.10.2011 зі змінами, Постанова Кабінету Міністрів України від 3 лютого 2021 р. № 77
На підприємстві відсутня необхідна кількість електротехнічних працівників відповідної кваліфікації для обслуговування електроустановок напругою понад 1000 В, які пройшли навчання та перевірку знань з питань електробезпеки у встановленому порядку на відповідну групу допуску.
Не отримано дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, що зазначені у пп. 3,7 групи А додатка 2, а саме: - Газонебезпечні роботи; - Роботи в колодязях, чим порушено вимоги, п. 6 Постанови КМУ від 26.10.2011 №1107 «Порядок видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки».
Не розроблено, не затверджено перелік інструкцій з охорони праці.
Не складено та не зареєстровано Декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці відповідно до п. 3 Групи Б Додатку 2 до Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, затвердженого постановою КМУ від 26.10.2011 р. №1107 зі змінами, а саме на: - Роботи що виконуються на висоті понад 1,3 метра.
Шинний мост в трансформаторній камері Т-3 ТП-4139 не має чіткого кольорового позначення.
Начальник енергослужби Саранді В.М., який припустив порушення вимог Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів НПАОП 40.1-1.21-98 та інших нормативно – правових актів з питань охорони праці відсторонити від виконання робіт в діючих електроустановках та не допускати без позачергової перевірки знань з питань електробезпеки.
Загальна інструкція, що уточнює порядок підготовки та безпечного проведення газонебезпечних робіт не розроблена.
Покарання: відсутні
14.05.2021 2304437 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Учасники:
Волкова Ольга Сергіївна — Головний державний інспектор
Порушення:
-
Покарання: відсутні
29.04.2021 2574323 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці в Одеській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства про працю
Підстави:
За рішенням керівника органу контролю про проведення інспекційних відвідувань виключно з питань виявлення неоформлених трудових відносин
Учасники:
Волкова Ольга Сергіївна — Головний державний інспектор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.04.2021 2577000 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці в Одеській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: забезпечення застосування правових норм щодо використання праці та з інших подібних питань, які передбачені додатком 3 до акту складеного за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного нагляду (контролю) щодо додержання вимог законодавства у сферах охорони праці, промислової безпеки, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, праці, зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю, здійснення державного гірничого нагляду, затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 27.10.2020 року № 2161 зокрема з питань виявлення неоформлених трудових відносин.
Підстави:
За рішенням керівника органу контролю про проведення інспекційних відвідувань виключно з питань виявлення неоформлених трудових відносин
Учасники:
Тарасов О. М. — Керівник
Волкова Ольга Сергіївна — Головний державний інспектор
Тарасов О М — Керівник
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.02.2021 2542959 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці в Одеській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: забезпечення застосування правових норм щодо використання праці, належного оформлення трудових відносин, тривалості робочого часу, оплати праці та з інших подібних питань, що визначені у Переліку за додатком 4 до Акту, затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 27 жовтня 2020 року №2161 «Про затвердження форм документів, що складаються при здійсненні заходів державного нагляду та контролю Державною службою України з питань праці».
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Волкова Ольга Сергіївна — Головний державний інспектор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.07.2020 1815769 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: "На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.07.2020 1812209 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.07.2020 1714725 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На виконання вимог постанови КМУ від 16 березня 2020 року № 215 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211», протокольних рішень Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 та 17 березня 2020 р., наказу Державної служби України з надзвичайних ситуацій № 217 від 17.03.2020 року «Про внесення змін до наказу ДСНС від 13.03.2020 року № 207» та з метою запобіганню поширенню захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19 планові перевірки призупинені.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
СПОРТИВНО-КОНЦЕРТНИЙ КОМПЛЕКС ОДЕСЬКИЙ ПАЛАЦ СПОРТУ (Шевченка)
65058, Одеська обл., м. Одеса, Приморський р-н, просп. Шевченка, буд. 31
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.04.2019 1387702 Галузь електроенергетики Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Проведено
37 порушень
Предмет перевірки: відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживачів та його струмоприймачів
Учасники:
Суханов Володимир Олександрович — головний інженер спортивно-концертного комплексу одеський палац спорту
Балан Микола Олексійович — Директор Спортивно-концертного комплексу Одеський палац спорту
Порушення:
Відсутній перелік струмоприймачів І категорії з надійності електропостачання СКК «Одеський палац спорту»
Не призначено наказом по підприємству особу, що заміщає у разі відсутності особу відповідальну за електрогосподарство ДУ СКК «Одеський палац спорту»
Відсутнє освітлення комірки Ввід №1 Шевченковский у приміщенні РУ-6 кВ ТП-4139
Не забезпечено наявність резервних джерел живлення, для живлення струмоприймачів І категорії з надійності електропостачання СКК «Одеський палац спорту», згідно вимог діючих нормативно-технічних документів
Відсутній технічний паспорт контуру заземлення будівель СКК «Одеський палац спорту»
Відсутні з внутрішньої сторони розподільчих комірок РУ-0,4 кВ ТП-4139 однолінійні схеми електричних з'єднань
Однолінійна схема електричних з’єднань РУ-6 кВ ТП-4139 не затверджена особою, відповідальною за електрогосподарство та не узгоджена в установленому порядку
Не забезпечено наявність захисних засобів, для подальшої експлуатації енергетичного обладнання СКК «Одеський палац спорту», згідно норм комплектації
Відсутній експлуатаційний паспорт трансформатора Т3 630 кВА ТП-4139
Підтікає масло з-під кришки трансформатора Т3 ТП-4139
Фактична схема електропостачання струмоприймачів першої категорії СКК «Одеський палац спорту» відповідає другій категорії з надійності електропостачання, хоча згідно ДБН В.2.5-23:2010 (п.2.2, табл.2.1) електроприймачі систем протипожежного захисту, сигналізація загазованості, аварійне освітлення, охоронна сигналізація належать до першої категорії надійності електропостачання (для приведення у відповідність першій категорії необхідне встановлення АВР, ДЕС)
КЛ-0,4 кВ з приміщення ГРЩ-0,4 кВ до приміщення №1 прокладено з порушенням вимог НТД без застосування труби чи коробу в стіні приміщення
Індикаторний силікагель у розширнику трансформатора Т1 ТП-4139 вимагає оновлення
Відсутній графік ТОР електротехнічного устаткування та забезпечити його виконання
Не забезпечено наявність засобів пожежогасіння, для подальшої експлуатації енергетичного обладнання СКК «Одеський палац спорту», згідно норм комплектації
Необхідне оновлення диспетчерського найменування на панелі комірки «Кіноапаратна» у приміщені ГРЩ-0,4 кВ
Забруднений корпус силового трансформатора Т2 ТП-4139
Електричні мережі та обладнання СКК «Одеський палац спорту», що знаходяться у незадовільному стані, вимагають проведення модернізації, реконструкції та переобладнання
Не представлено протоколи випробувань та вимірювання параметрів електрообладнання, що знаходиться на балансі СКК «Одеський палац спорту» із складанням протоколів
Відсутня вентиляційна жалюзійна решітка в приміщенні РУ- 0,4 кВ ТП-4139, наявна можливість проникнення у приміщення птахів та тварин
Не укладено договір про постачання електричної енергії у відповідності до вимог діючого законодавства
Відсутні упори з обох сторін трансформатора Т2 ТП-4139 для закріплення його на направляючих
Електрообладнання в приміщені РУ-6 кВ ТП-4139 потребує очищення від пилу та бруду
Не призначено наказом по підприємству особу відповідальну за електрогосподарство. Особа, відповідальна за електрогосподарство, не проходила навчання в СНЗ з питань технічної експлуатації електроустановок споживачів та перевірку знань з питань технічної експлуатації електроустановок, пожежної безпеки та охорони праці у комісії в присутності представника Держенергонагляду
Відсутній Журнал дефектів та неполадок електротехнічного обладнання
Відсутнє кольорове позначення шин у камері трансформатора Т3 ТП-4139
Однолінійна схема електричних з’єднань в ГРЩ-0,4 кВ не відповідає фактичній, не затверджена особою, відповідальною за електрогосподарства та не узгоджена в установленому порядку
Через вентиляційний отвір в РУ-0,4 кВ ТП-4139 прокладені кабелі 0,4 кВ
Відсутні з внутрішньої сторони розподільчих комірок ГРЩ-0,4 кВ однолінійні схеми електричних з'єднань
Забруднений корпус силового трансформатора Т1 ТП-4139
Струмоприймачі І категорії з надійності електропостачання СКК «Одеський палац спорту» не забезпечено електроенергією, у відповідності до вимог діючих нормативно-технічних документів
Забруднений корпус силового трансформатора Т3 ТП-4139
Відсутній термометр у трансформаторі Т1 ТП-4139
Будівельна частина стелі приміщення РУ-0,4 кВ ТП-4139 вимагає проведення ремонту (зі стелі осипається штукатурка)
Індикаторний силікагель у розширнику трансформатора Т2 ТП-4139 вимагає оновлення
Загальна схема електропостачання СКК «Одеський палац спорту» не відповідає фактичній, не затверджена особою, відповідальною за електрогосподарства та не узгоджена в установленому порядку
Однолінійна схема електричних з’єднань в РУ-0,4 кВ ТП-4139 не відповідає фактичній, не затверджена особою, відповідальною за електрогосподарства та не узгоджена в установленому порядку
Покарання: відсутні
10.12.2018 396283 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: господарська діяльність з використання теплової енергії, відповідність внутрішніх схем елктропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів;
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні