Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (12)
Перевірки (4)

ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) № 513 МІСТА КИЄВА

#03534297

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
12.09.2022 3002023 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.09.2022 3175087 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ДНЗ 513
м. Київ, Пр. Глушкова, 20
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.06.2021 2854016 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
5 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Іванік Іван Сергійович — провідний інспектор відділу ЗНС та ЗЦЗ Голосіївського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Порушення:
двері електрощитової не виконані протипжежними з межею вогнестійкості не менше ЕІ 30.
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням та світловими покажчиками «ВИХІД». Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
не наданий технічний звіт замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Приміщення будівлі не обладнані системою оповіщення про пожежу та гучномовним звязком відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
Приміщення будівлі не обладнані системою автоматичної пожежнжої сигналізації з виводом сигналу від контрольно-приймального приладу на пульт централізованого спостереження пожежної охорони відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.12.2019 2047098 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
8 порушень
Предмет перевірки: пожежна безпека, техногенна безпека, цивільний захист
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Говорущак Дмитро Олегович — провідний інспектор відділу ЗНС та ЗЦЗ Голосіївського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Порушення:
Двері електрощитової не виконані протипожежними з межею вогнестійкості не менше ЕІ30
На дверцята шаф, в яких знаходяться вогнегасники, відсутні відповідні покажчики за ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Приміщення будівлі не обладнані системою оповіщення про пожежу та гучномовним звязком відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Приміщення не обладнані системою автоматичної пожежної сигналізації з виводом сигналу від контрольно-приймального приладу на пульт централізованого спостереження пожежної охорони відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням та світловими покажчиками "Вихід". Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
На об'єкті відсутній документ (наказ, інструкцієя тощо) яким передбачено проведення планово-попереджувального ремонту інженерного обладнання (електромережі).
Не надано технічний звіт проведення заміру опору ізоляції електромереж та електроустановок
Пожежні кран-комплекти, які розміщені у вбудованих або навісних шафках, не мають отвори для візуального огляду їх без розкривання.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом