Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Банкрутство (87)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (1)

ДЕРЖАВНИЙ АРХІВ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#03494333

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
15.06.2021 2868772 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
27 порушень
Предмет перевірки: додержання (виконання) вимог техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Гаман В В — Головний інженер
Гаман В.В. — Головний інженер
Ісаєнко Юрій Олександрович — заступник начальника відділу ЗНС та ЗЦЗ Шевченківського РУ ГУ ДСНС України у м.Києві
Порушення:
Приміщення архіву не обладнанні системою протидимного захисту в порушення ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
На сходовій клітині другого поверху встановлені прилади опалення, які виступають за площину стін на висоті менше 2,2 м від сходових площадок, в порушення ДБН В.1.1-7.
Клас вогнестійкості проходок електричних кабелів та інженерного обладнання через огороджувальні конструкції з нормованою межею вогнестійкості або через протипожежні перешкоди влаштовано меншим, ніж нормована межа вогнестійкості цієї огороджувальної конструкції або протипожежної перешкоди.
Відстань між світильниками з лампами розжарювання та предметами з горючих матеріалів менша ніж 0,5 м.
Приміщення будівлі не обладнане системою оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей, в порушення ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Пожежні кран-комплекти не укомплектовані важелем для полегшення відкривання вентиля, з однотипними елементами з’єднання.
Архівні приміщення не відокремлені від інших приміщень протипожежними перегородками 1-го типу з протипожежними дверима 2-го типу в порушення ДБН В.2.2-9.
Пожежні кран-комплекти не розміщені у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Не проведено замір опору ізоляції електромережі та електроустановок і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Сигнал від приймально-контрольного приладу системи автоматичної пожежної сигналізації не виведений на пульт цілодобового пожежного спостереження, в порушення ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Двері з першого поверху на сходову клітину не обладнані пристроями для самозачинення та ущільненням в притулах.
Евакуаційні виходи з поверхів не обладнані світловими покажчиками «Вихід».
Не проведено замір опору ізоляції електричних мереж та електроустановок від дії короткого замкнення.
На шляху евакуації 1-го поверху влаштовані турнікети.
Не надані акти проведення прихованих робіт по прокладанню електропроводів за підвісними стелями.
Не наданий договір на технічне обслуговування системи автоматичної пожежної сигналізаці, в порушення ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Відстань між світильниками з лампами розжарювання та предметами з горючих матеріалів менша ніж 0,5 м.
Апарати відключення (вимикачі) встановлені всередині архівних приміщень.
Посадовими особами не пройдено навчання та перевірку знань з питань цивільного захисту.
Не надано акти відповідності системи пожежної сигналізації, в порушення ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
На шляхах евакуації 1-го поверху влаштовані турнікети.
Приміщення архіву не обладнанні автоматичною системою пожежогасіння, в порушення ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не замінено морально застаріле устаткування та обладнання системи автоматичної пожежної сигналізації, в порушення ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Серверна не відокремлена від інших приміщень протипожежними перегородками 1-го типу з протипожежними дверима 2-го типу, в порушення ДБН В.2.2-9.
Не здійснюється технічне обслуговування системи автоматичної пожежної сигналізації організацією яка має відповідну ліцензію, в порушення ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Пожежні кран-комплекти не перевірені на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Покарання: відсутні