Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (4)
Будівництво (4) Перевірки (2)

ПАВЛОГРАДСЬКЕ МІЖРАЙОННЕ УПРАВЛІННЯ ВОДНОГО ГОСПОДАРСТВА

#03366670

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
03.09.2019 1688291 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Позапланова перевірка
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.06.2019 1401496 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
31 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Антонова Ганна Олександрівна — інженер з охорони праці
Кряж Сергій Володимирович — головний інженер
Самородський Олег Васильович — начальник підприємства
Кравченко Володимир Сергійович — головний енергетик
Порушення:
Для перевірки не надано дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме газонебезпечні роботи
Для перевірки не надано декларацію на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме зварювальні роботи.
Не виконано періодичний технічний огляд (повний, частковий) крану мостового однобалкового (2 од.) у автогаражі.
Не виконано періодичний технічний огляд (повний, частковий) крану мостового однобалкового (інв.№ 10420010) в токарному цеху ремонтно-налагоджувальної дільниці.
Кран мостовий однобалковий (2 од.) у автогаражі не споряджено табличкою чи написом, розміщеною на видному місці, з чітко позначеними обліковим номером, вантажопідіймальністю та датою наступного часткового та повного технічного огляду.
Рукави газозварювальних установок у ремонтно-налагоджувальній дільниці (1 комплект) не пройшли гідравлічних випробувань тиском.
Для перевірки не надано декларацію на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме земляні роботи, що виконуються на глибині понад 2 метри або в зоні розташування підземних комунікацій.
Для організації безпечного руху по території автогаражу і ремонтно-налагоджувальній дільниці не складено схематичний план (схемау) руху транспортних засобів та працівників.
На корпусі ручного електроінструменту у ремонтно-налагоджувальній дільниці (кутова шліфувальна машинка – 2 од.) не зазначено інвентарний номер та дата наступної перевірки.
Для перевірки не надано дозвіл на експлуатацію устатковання підвищеної небезпеки, а саме посудин, що працюють під тиском понад 0,05 МПа.
В автогаражі підприємства допускається зберігання газових балонів без захисних ковпаків.
Інструкції з охорони праці №42 «Під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання», не переглянута у зв’язку з набранням чинності нових нормативно-правових актів з охорони праці.
Для перевірки не надано дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме лісосічні роботи.
Для перевірки не надано дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме газополум'яні роботи.
Примірники інструкцій в автогаражі не розміщено на робочих місцях.
Для перевірки не надано дозвіл на експлуатацію устатковання підвищеної небезпеки, а саме устатковання напругою понад 1000 В
Для перевірки не надано декларацію на експлуатацію машин підвищеної небезпеки, а саме технологічні транспортні засоби.
Працівники, безпосередньо зайняті на роботах, зазначених у Переліку робіт з підвищеною небезпекою, не пройшли навчання і перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці
Для перевірки не надано дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме роботи, що виконуються за допомогою механічних підіймачів.
Для перевірки не надано дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме зведення, монтаж і демонтаж будинків, споруд, зміцнення їх аварійних частин.
Тупикові оглядові канави в автогаражі (2 од.) не обладнані стаціонарними колесовідбійними пристроями для коліс транспортного засобу.
Не виконана перевірка справності роботи манометрів на ГНС-1, ГНС-2 у встановлені строки.
Для перевірки не надано декларацію на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра.
Примірники інструкцій у ремонтно-налагоджувальній дільниці не розміщено на робочих місцях.
Для перевірки не надано декларацію на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме роботи верхолазні.
Новоприйняті на підприємство працівники автогаражу після первинного інструктажу на робочому місці до початку самостійної роботи не проходять стажування протягом не менше 2-15 змін або дублювання протягом не менше шести змін.
Для перевірки не надано документів щодо атестації робочих місць працівників, що обслуговують насосні станції.
Кран мостовий однобалковий (інв.№ 10420010) в токарному цеху ремонтно-налагоджувальної дільниці не споряджено табличкою чи написом, розміщеною на видному місці, з чітко позначеними обліковим номером, вантажо-підйомністю та датою наступного часткового та повного технічного огляду.
Для перевірки не надано дозвіл на експлуатацію устатковання підвищеної небезпеки, а саме вантажопідіймальні крани і машини, ліфти.
Гак крану мостового однобалкового (2 од.) на ГНС-2 не обладнаний запобіжним замком, що унеможливлює самочинне випадіння знімного вантажозахоплювального пристрою.
Для перевірки не надано декларацію на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме роботи в колодязях, шурфах, траншеях, котлованах, бункерах, камерах, колекторах.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом