Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (2)

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "КИЇВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ НАСЕЛЕННЯ ДО НАЦІОНАЛЬНОГО СПРОТИВУ"

#03363275

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
22.04.2019 1431670 Виробництво лікарських засобів, оптова та роздрібна торгівля лікарськими засобами, імпорт лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів), що підлягає ліцензуванню Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Проведено
15 порушень
Предмет перевірки: Додержання вимог ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптова та роздрібна торгівля лікарськими засобами, імпорт лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів)
Об'єкти:
Об'єкт 2
м. Київ, Провул. Нестерівський, 13/19, Кз Кор "Київська Обласна Лікарня №2", Поліклінічний корп., 1-Й Та Цокольний Поверхи
Об'єкт 3
м. Київ, вул. Багговутівська, 1, Кз Кор "Київська Обласна Клінічна Лікарня", Хірургічний, корп. №1, 1-Й Поверх
Об'єкт 1
м. Київ, вул. Багговутівська, 1, Кз Кор "Київська Обласна Клінічна Лікарня ", Терапевтичний корп., 1-Й Поверх
Об'єкт 4
м. Київ, вул. Багговутівська, 1, Кз Кор "Київський Обласний Онкологічний Диспансер", Хірургічний корп., 1-Й Поверх
Учасники:
Гребенюк Ю С — Уповноважений представник
Гребенюк Ю.С. — Уповноважений представник
Порушення:
Ліцензіат не повідомив орган ліцензування про всі зміни даних, зазначених у документах, що додавалися до заяви про отримання ліцензії, а саме: - про зміну режиму роботи аптеки та аптечних пунктів; - про зміну завідувачів аптеки та аптечних пунктів; - про зміну площі та розташування аптеки № 2; - про зміну площі аптечних пунктів.
Кімната для персоналу аптеки №2 не обладнана холодильником.
Надходження лікарських засобів до структурних підрозділів аптеки здійснюється не через аптеку, якій вони підпорядковуються (надходження лікарських засобів здійснюється безпосередньо від суб’єктів господарювання, що мають ліцензію на оптову торгівлю лікарськими засобами). У ліцензіата відсутній письмово оформлений порядок постачання лікарських засобів до структурних підрозділів аптеки.
Відсутнє документальне підтвердження того, що працівники аптеки №2 та аптечних пунктів №2, №3, №4 під час прийняття на роботу пройшли медичне обстеження та подальший періодичний медичний огляд.
Інструкція з визначення функціональних обов’язків Уповноваженої особи не розроблена.
Відсутні протоколи навчань всього персоналу щодо належної практики зберігання, чинних регуляторних вимог, процедур та безпеки.
Ліцензіатом не надано документ, який підтверджує право користування приміщенням, що займає аптечний пункт №3 аптеки №2.
Уповноважена особа аптеки №2 не у повному обсязі виконує свої обов’язки згідно з вимогами, встановленими Ліцензійними умовами та Порядком контролю якості лікарських засобів під час оптової та роздрібної торгівлі, затвердженим наказом МОЗ України від 29 вересня 2014 року № 677, а саме: - не оформлюється висновок вхідного контролю якості лікарських засобів шляхом відмітки на прибутковій накладній; - ведення реєстру лікарських засобів, які надійшли до суб'єкта господарювання, здійснюється не за встановленою формою; - не надається територіальному органу центрального органу виконавчої влади, який реалізує державну політику у сферах контролю якості та безпеки лікарських засобів, у тому числі медичних імунобіологічних препаратів, медичної техніки і виробів медичного призначення, та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, протидії їх незаконному обігу, інформація про виявлені неякісні лікарські засоби; лікарські засоби, стосовно яких виникла підозра у фальсифікації; фальсифіковані та незареєстровані лікарські засоби, інші дефекти чи невідповідності; - не надається дозвіл на відпуск лікарських засобів до структурних підрозділів аптеки № 2.
В аптеці №2 відсутня аптечка (лікарські та інші засоби, перелік яких затверджується ліцензіатом) для надання долікарської медичної допомоги.
В аптечних пунктах №2, №3, №4 відсутні штампи «Відпущено» та «Рецепт недійсний».
Відсутнє документальне підтвердження того, що створені ліцензіатом необхідні умови для доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до приміщень аптеки № 2 та аптечного пункту №4 відповідають державним будівельним нормам, правилам і стандартам або відповідно до статті 27 Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні».
Приміщення аптечного пункту №2 не обладнане сейфом або металевою шафою для зберігання лікарських засобів.
Санітарний стан приміщень аптеки №2 та аптечних пунктів №2, №3, №4 не відповідає вимогам санітарно-протиепідемічного режиму аптечних закладів, а саме: поверхня стін та підлоги має пошкодження, що не дозволяє проведення вологого прибирання із застосуванням мийних і дезінфекційних засобів. В аптеці №2 та аптечних пунктах №2, №3, №4 зберігання інвентарю для прибирання не впорядковано. В аптеці №2 інвентар для прибирання вбиральні не зберігається окремо.
В аптеці №2 та аптечних пунктах №2, №3, №4 в залі обслуговування населення відсутня інформація про особливості правил відпуску лікарських засобів, місцезнаходження і номер телефону ліцензіата, якому належать аптека та структурні підрозділи, місцезнаходження і номер телефону державного органу у справах захисту прав споживачів, місцезнаходження і номер телефону територіального органу державного контролю якості лікарських засобів.
На видному місці перед входом до аптечних пунктів №2, №3, №4 відсутня інформація про режим роботи аптечних закладів.
Покарання: відсутні
22.04.2019 1428440 Контроль якості лікарських засобів Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Проведено
8 порушень
Предмет перевірки: Дотримання законодавства щодо якості лікарських засобів
Об'єкти:
Об'єкт 5
м. Київ, Провул. Нестерівський, 13/19, Кз Кор "Київська Обласна Лікарня №2", Поліклінічний корп., 1-Й Та Цокольний Поверхи
Об'єкт 2
м. Київ, вул. Багговутівська, 1, Кз Кор "Київська Обласна Клінічна Лікарня", Хірургічний, корп. №1, 1-Й Поверх
Об'єкт 3
м. Київ, вул. Багговутівська, 1, Кз Кор "Київський Обласний Онкологічний Диспансер", Хірургічний корп., 1-Й Поверх
Об'єкт 4
м. Київ, вул. Багговутівська, 1, Кз Кор "Київська Обласна Клінічна Лікарня ", Терапевтичний корп., 1-Й Поверх
Учасники:
Субботін Ю.О. — Директор
Субботін Ю О — Директор
Порушення:
В аптеці № 2 та аптечних пунктах №№ 2,3,4 стіни та підлога знаходяться в неналежному санітарному стані, а саме: наявні сліди пошкодження покриття.
Суб’єктом господарювання не розроблені та не затверджені функціональні обов’язки Уповноваженої особи
В аптечному пункті № 2 відсутній сейф або металева шафа для зберігання лікарських засобів
Співробітниками аптеки та аптечних пунктів не пройдено періодичний медичний огляд.
Уповноважена особа аптеки № 2 не у повному обсязі виконує свої обов’язки, а саме: - висновок вхідного контролю якості лікарських засобів, шляхом відмітки на прибутковій накладній, не оформлюється; - ведення реєстру лікарських засобів, які надійшли до суб'єкта господарювання, здійснюється не за встановленою формою (відсутній результат уповноваженої особи); - не надається дозвіл на відпуск лікарських засобів до структурних підрозділів аптеки; - відсутній письмово оформлений порядок постачання лікарських засобів до структурних підрозділів аптеки. Лікарські засоби надходять до аптечних пунктів безпосередньо від постачальників; - до територіального органу центрального органу виконавчої влади, який реалізує державну політику у сферах контролю якості та безпеки лікарських засобів, не надається інформація про виявлення неякісних лікарських засобів обіг яких заборонено в Україні.
В аптеці № 2 та аптечних пунктах №№ 2,3,4 не впорядковане зберігання прибирального інвентарю
У суб’єкта господарювання персонал не пройшов відповідне навчання щодо належної практики зберігання, чинних регуляторних вимог, процедур та безпеки, відповідно до закріплених за ними обов’язків. Відсутні протоколи навчання
В аптечних пунктах №№ 2,3,4 Відсутні штампи «Відпущено» та «Рецепт не дійсний» для належного оформлення рецептів
Покарання: відсутні