Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Prozorro.Продажі
Продавець (3)
Перевірки (2)

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МАРІУПОЛЬСЬКА МУЗИЧНА ШКОЛА №1 МАРІУПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ"

#03360176

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
02.08.2021 2491852 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Комунальний заклад "Маріупольська загальноосвітня школа №1 Маріупольської міської ради"
87517, Донецька обл., м. Маріуполь, вул. Чорноморська, буд. 27
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.11.2019 1707849 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: Виконання суб’єктом господарювання припису, щодо усунення порушень вимог законодавства, виданого за результатом проведеного попереднього заходу органом державного нагляду (контролю) у сфері цивільного захисту,техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення:
Приміщення закладу не забезпечено відповідними знаками безпеки, згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Допускається встановлення на вікнах приміщень, ґрат, які не розкриваються, не розсуваються або не знімаються, та не утримуються розкритими (знятими) під час перебування в цих приміщеннях людей.
Персонал закладу не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання згідно діючих нормативних актів.
Приміщення об’єкту не обладнані системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В. 2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації, системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей.
Приміщення об’єкту не обладнані системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В. 2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації, системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей.
Переносні вогнегасники не розміщенні шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги то нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення або установлювання у спеціальні тумби, на підставки, що надійно закріплені, на підлозі (якщо дозволяє конструкційне виконання), у пожежні щити (стенди).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом