Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Будівництво (1) Перевірки (4)

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЗМІЇВСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА" ЗМІЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЧУГУЇВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#03358720

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
07.11.2022 3173568 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Адміністративно-офісна будівля
63404, Харківська обл., м. Зміїв, вул. Гагаріна, 15
Гуртожиток
63400, Харківська обл., м. Зміїв, вул. Бутівська, 5
Офісне приміщення
63403, Харківська обл., м. Зміїв, вул. Таранівське Шосе, 9
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.03.2021 2546627 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Харківській області Проведено
27 порушень
Предмет перевірки: Додержання (виконання) вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Титаренко Микола Михайлович — Головний інспектор відділу цивільного захисту та організації наглядово-профілактичної роботи Чугуївського районного управління Головного управління ДСНС України у Харківській області
Маковецька Валентина Михайлівна — в.о.директора ЗМІЇВСЬКОГО ВИРОБНИЧОГО УПРАВЛІННЯ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА
Біловицький Максим Олександрович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Чугуївського РУ Головного управління ДСНС України у Харківській області
Порушення:
Світильники використовуються зі знятими ковпаками. (розсіювачами) (Підтверджується – фото)
Допущено забивання вхідних дверей шляхів евакуації першого поверху гуртожитку. (Підтверджується – фото).
Шляхи евакуації на сходах захаращені меблями та різними матеріалами. (Підтверджується – фото)
Допущено застосування саморобних подовжувачів, які не відповідають вимогам ПУЕ, що пред’являються до переносних (пересувних) електропроводок. (Підтверджується – фото)
Гуртожиток не забезпечений відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». (Підтверджується – фото)
Пожежні кран-комплекти не укомплектовані пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, а також важелем для полегшення відкривання вентиля. (Підтверджується – фото).
Відсутній захист будівлі гуртожитку від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог діючого законодавства. (Підтверджується – відсутність документів).
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлено протипожежний режим. (Підтверджується – відсутність документів)
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання. (Підтверджується – відсутність документів).
Електрощити не оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами. (Підтверджується – фото)
Посадова особа Зміївського ВУЖКГ не пройшла навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення населення діям у надзвичайних ситуаціях». (Підтверджується – відсутність документів)
Світильники підвішені без посередньо на струмопровідні проводи. (Підтверджується – фото)
Не розроблені і не вивішені на видимих місцях гуртожитку плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі. (Підтверджується – відсутність документів)
Для приміщень гуртожитку не розроблені та не затверджені керівником або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки. Інструкції не вивішені на видимих місцях. (Підтверджується – відсутність документів)
В гуртожитку не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення у разі виникнення аварії. (Підтверджується – фото).
Гуртожиток не забезпечено первинними засобами вогнегасниками, які використовуються для локалізації пожеж у їх початковій стадії розвитку. (Підтверджується –фото).
Допущено улаштування та експлуатації тимчасових електромереж. (Підтверджується – фото)
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів та кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів. (Підтверджується – фото)
Не проведено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки. (Підтверджується – відсутність підтверджуючих матеріалів).
В приміщенні електрощитової на першому поверсі гуртожитку не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах (не встановлені протипожежні двері). (Підтверджується – фото)
Не проведено технічне обслуговування пожежних кран-комплектів і перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування. (Підтверджується – відсутність реєстрації перевірки).
Сходові клітки шляхів евакуації гуртожитку не забезпечено евакуаційним освітленням. (Підтверджується – фото)
Приміщення будівлі гуртожитку не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до діючого законодавства. (Підтверджується – фото).
В електропроводках відгалужувальні та з’єднувальні коробки не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів. (Підтверджується – фото)
Будівля гуртожитку не забезпечена адресним вказівником (назва вулиці, номер будинку), та не встановлено на фасаді будівлі так щоб освітлювалась у темний час доби. (Підтверджується – фото).
Зовнішні пожежні сходи гуртожитку не пофарбовані. (Підтверджується – фото).
Не проведено ідентифікацію потенційно-небезпечного об’єкта з урахуванням всіх чинників небезпеки. (Підтверджується - відсутність документів)
Покарання:
Зупинення (тимчасове припинення) діяльності
12.03.2021 2545751 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Харківській області Проведено
23 порушення
Предмет перевірки: Додержання (виконання) вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Маковецька Валентина Михайлівна — в.о.директора ЗМІЇВСЬКОГО ВИРОБНИЧОГО УПРАВЛІННЯ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА
Біловицький Максим Олександрович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Чугуївського РУ Головного управління ДСНС України у Харківській області
Титаренко Микола Михайлович — Головний інспектор відділу цивільного захисту та організації наглядово-профілактичної роботи Чугуївського районного управління Головного управління ДСНС України у Харківській області
Порушення:
Пожежні кран-комплекти не укомплектовані пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів, а також важелем для полегшення відкривання вентиля. (Підтверджується – фото)
Керівник об’єкту не забезпечив утримання засобів протипожежного захисту у працездатному стані та забезпечити їх технічне обслуговування. (Підтверджується – фото, відсутність документів).
Приміщення адміністративно-офісної будівлі не до забезпечено вогнегасниками, які використовуються для локалізації пожеж у їх початковій стадії розвитку. (Підтверджується – фото)
Не проведено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки. (Підтверджується – відсутність підтверджуючих матеріалів).
Приміщення адміністративно-офісної будівлі не дообладнано системою протипожежного захисту відповідно до діючого законодавства. (Підтверджується – фото)
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників) в приміщеннях не установлені вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». Знаки не розміщені на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями. (Підтверджується – фото)
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання. (Підтверджується – відсутність документів)
Система протипожежного захисту на другому поверху адміністративно-офісної будівлі не утримується в постійній готовності до виконання. (Підтверджується – фото).
Приміщення адміністративно-офісної будівлі не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». (Підтверджується – фото)
Не проведено технічне обслуговування пожежних кран-комплектів і перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування. (Підтверджується – відсутність документів).
На дверцятах пожежних шаф із зовнішнього боку не вказано літерний індекс «ПК», його порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів. (Підтверджується – фото)
Не виконано перевірку захисту будівлі від прямих попадань блискавки та вторинних її проявів відповідно до вимог чинного законодавства. (Підтверджується - відсутність документів)
На сходовій клітці між 1 та другим поверхом запасних евакуаційних шляхів встановлені грати, які перешкоджають вільній евакуації людей. (Підтверджується – фото).
Не розроблені і не вивішені на видимих місцях плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі. (Підтверджується – відсутність документів)
Евакуаційні виходи не дозабезпечені світловими покажчиками «ВИХІД». (Підтверджується - фото)
Шляхи евакуації сходових клітин не забезпечено евакуаційним освітленням. (Підтверджується – фото).
Опорядження (облицювання) стін, стелі на другому поверху адміністративно-офісної будівлі виконано з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж Г2, В2, Д2, Т2. (Підтверджується – фото).
Відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлено протипожежний режим. (Підтверджується – відсутність документів)
Шляхи евакуації на третьому поверсі, сходи запасних шляхів евакуації адміністративно-офісної будівлі захаращені меблями, різними матеріалами. (Підтверджується – фото)
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року №444 «Про затвердження Порядку здійснення населення діям у надзвичайних ситуаціях». (Підтверджується – відсутність документів)
За наявності людей на другому поверсі (зі сторони нотаріуса) адміністративно-офісної будівл двері евакуаційного виходу зачинені на ключ. (Підтверджується – фото).
Не проведено технічне обслуговування існуючих вогнегасників. (Підтверджується –фото)
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів та кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів. (підтверджується – фото)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
12.03.2021 2545730 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Харківській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Зміна суб'єктом господарювання місця провадження господарської діяльності / суб'єкт господарювання не здійснює діяльність, що підлягає державному нагляду (контролю), за визначеною у плані адресою
Предмет перевірки: Додержання (виконання) вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні